NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Objektivno gledano, Zion nije impresionirao, ball handling i decision making dosta sirovi ali je djelovao u nekom grcu i bio dosta pasivan dok ga nije krenulo u 4. cetvrtini. Tako da ne bih tome jos uvijek pridavao neki znacaj dok ga ne vidimo malo vise. Mada se i sa koledza znalo da on nece (barem odmah) biti 3-level scorer i uspjesno udriblavati na svoja mjesta. Plus sto mi se sut nikako ne svidja, i bice odlicno ako bi barem ove otvorene suteve pogadjao kao sinoc.
Ono sto je vec sad ocigledno je da ce biti PNR napast, hvatati i zavrsavati sve sto mu bacis oko obruca, i zbog toga zahtjevati konstantna rotiranja odbrane i tako otvarati prostor suterima. Ta vrsta gravitacije bi sama od sebe mogla biti game changer, jer silina i snaga njegova su apsurdni. Uz to mi se u teoriji svidja energija i motor koje ima gdje nece dosta posjeda proci a da odbrane mogu zaboraviti na Ziona, njegova prisutnost ce konstantno biti faktor, kako u samoj igri tako i na ofanzivnom skoku.
Vrijedi Pelikane redovno pratiti, 19godsinjak da ima ovakvu fizicku nadmoc je fakat nesto posebno.
Ono sto je vec sad ocigledno je da ce biti PNR napast, hvatati i zavrsavati sve sto mu bacis oko obruca, i zbog toga zahtjevati konstantna rotiranja odbrane i tako otvarati prostor suterima. Ta vrsta gravitacije bi sama od sebe mogla biti game changer, jer silina i snaga njegova su apsurdni. Uz to mi se u teoriji svidja energija i motor koje ima gdje nece dosta posjeda proci a da odbrane mogu zaboraviti na Ziona, njegova prisutnost ce konstantno biti faktor, kako u samoj igri tako i na ofanzivnom skoku.
Vrijedi Pelikane redovno pratiti, 19godsinjak da ima ovakvu fizicku nadmoc je fakat nesto posebno.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
covjek ovdje s vremena na vrijeme dodje da sta procita o NBA, a ono skupina bolesnika se sastala.
de otvorite im kakve opste diskusije a da se ovdje pise o sezoni i desavanjima- ne frustracijama koje kakvih neizivljenih debila.
Zion izgledao jako dobro, ali nekako se ne mogu oteti utisku da nema kosarkasko tijelo, vise na boksera frajer lici. Gledas kako se krece i ocekujes povredu. Bar neki takav utisak ostavlja.
Nije LeBron tip igraca, nego vise Barkli sa boljim sutem i losijom odbranom. ali eto prva je utakmica, mozda prvi utisak i zavara
i ostaje da se vidi koliko ce smetati Ingramu i obratno, te da se vidi ko je prva violina.
de otvorite im kakve opste diskusije a da se ovdje pise o sezoni i desavanjima- ne frustracijama koje kakvih neizivljenih debila.
Zion izgledao jako dobro, ali nekako se ne mogu oteti utisku da nema kosarkasko tijelo, vise na boksera frajer lici. Gledas kako se krece i ocekujes povredu. Bar neki takav utisak ostavlja.
Nije LeBron tip igraca, nego vise Barkli sa boljim sutem i losijom odbranom. ali eto prva je utakmica, mozda prvi utisak i zavara
i ostaje da se vidi koliko ce smetati Ingramu i obratno, te da se vidi ko je prva violina.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Russell Westbrook over his last 6 Games

34 Points, 5 Assists, 2 Rebounds
30 Points, 10 Assists, 6 Rebounds
31 Points, 12 Assists, 11 Rebounds
35 Points, 7 Assists, 9 Rebounds
32 Points, 12 Assists, 11 Rebounds
28 Points, 8 Assists, 16 Rebounds

Regres, hocemo jos ovakvog regresa
34 Points, 5 Assists, 2 Rebounds
30 Points, 10 Assists, 6 Rebounds
31 Points, 12 Assists, 11 Rebounds
35 Points, 7 Assists, 9 Rebounds
32 Points, 12 Assists, 11 Rebounds
28 Points, 8 Assists, 16 Rebounds

Regres, hocemo jos ovakvog regresa

Vjerujem da ima tu malo i do psihe, tek se vratio i svaka sljedeca povreda bi ga mogla kostati karijere, zna to i vjerujem da ga to i koci pa zbog tog i pasivnost, dok se/ako se opusti bit ce to dosta bolje, do tad nek se privikava na smirenije napadeClutch je napisao/la: ↑23 jan 2020, 13:49Objektivno gledano, Zion nije impresionirao, ball handling i decision making dosta sirovi ali je djelovao u nekom grcu i bio dosta pasivan dok ga nije krenulo u 4. cetvrtini. Tako da ne bih tome jos uvijek pridavao neki znacaj dok ga ne vidimo malo vise. Mada se i sa koledza znalo da on nece (barem odmah) biti 3-level scorer i uspjesno udriblavati na svoja mjesta. Plus sto mi se sut nikako ne svidja, i bice odlicno ako bi barem ove otvorene suteve pogadjao kao sinoc.
alemsa je napisao/la: ↑23 jan 2020, 13:52Russell Westbrook over his last 6 Games
34 Points, 5 Assists, 2 Rebounds W
30 Points, 10 Assists, 6 Rebounds L
31 Points, 12 Assists, 11 Rebounds L
35 Points, 7 Assists, 9 Rebounds L
32 Points, 12 Assists, 11 Rebounds L
28 Points, 8 Assists, 16 Rebounds W
Regres, hocemo jos ovakvog regresa![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Zionu sut qurca ne valja
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sreca pa Pelikani imaju Ingrama. Debeli je izgledao uzasno na terenu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Ma cetvrta ili peta pozicija idealna. Da se izbjegnu Clippersi i Utah.

Nije hejt. Simpatican mi je decko, al ja sam uvijek objektivan.

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
22 poena na 8/11 suta u ne samo debiju, nego i povratku nakon dugog odsustva u sred zahuktale sezone, gdje je ocito da je daleko od peak kondicije, je sve samo ne uzasno.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Svipe left

Ma ja jos godinu pa ga eto Bradi, to se vec zna sta ce biti
Statistika zna da zavara. Pogodio je 4/4 tricu pa ga je poguralo. Mislim pustali su ga samog na sutu, ali opet.
Kretanje uzasno. I ne znam zasto vuce jednu nogu kad hoda.

Treba ostati u ovom dijelu 4-5 da bi se islo na Lakerse u drugoj. Taj Denver ce ispasti u prvom krugu.

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Jest zbog foruma bolje da bude kolektivni suicid @epa i kompanije, ali ovako ako Clippe zavrse 4, na Denver u drugom krugu je piece of cakeJustin je napisao/la: ↑23 jan 2020, 15:00Statistika zna da zavara. Pogodio je 4/4 tricu pa ga je poguralo. Mislim pustali su ga samog na sutu, ali opet.
Kretanje uzasno. I ne znam zasto vuce jednu nogu kad hoda.![]()
Treba ostati u ovom dijelu 4-5 da bi se islo na Lakerse u drugoj. Taj Denver ce ispasti u prvom krugu.![]()
- kontrasviju
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kakav bolan over the back, lik mu hladno skinuo loptu s glave ko djetetu kakvom. Nit je Poeltl zagradio skok nit ista. Vise elemenata za faul ima ovo Hartovo nego Zionovo.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 2 gosta.