FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobar igrac, da puno ne s.remo. E sada kako ce igrati kod nas, to niko ne moze znati dok ne vidimo. Za nasu ekipu i ligu je pojacanje. Neka mu je sa srecom.
- ElCartel11
- Kontakt:
Neka mi neko objasni po cemu je Zakaric bolji od ovog svega vam? To Zakaric igrao u ligama 5 nisam upucen?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Nikad, jedino Tatar je trenutno za prvih 11, Krste i Milanovic rezerve, i ocigledno ovaj novo krilo, ja nisam zadovoljan meni on nije taj kvalitet al hajd yebaji ga
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Činjenica je da dolazi iz dosta bolje lige, po ovom videu čini se kao fin igrač al po youtubu je i Guzina igračina. Izgleda da nije bio povrijeđen zadnje vrijeme, ima nekih i minuta, ništa specijalno ali za razliku od nekih, iznad prosjeka. Šta znam, nisam nezadovoljan a nije igrač za neku euforiju kao što bi to bio Zakarić npr, koji je i moja želja.
Mislim da je to to što se tiče krila. Hajmo sad desnog beka i ostavit Lazića a ne eksperimentisat sa igračima koji si povrijeđeni bili, to će nas uhakat
Mislim da je to to što se tiče krila. Hajmo sad desnog beka i ostavit Lazića a ne eksperimentisat sa igračima koji si povrijeđeni bili, to će nas uhakat

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Igrao za A reprezentaciju, je li dovoljan dokaz ili treba i dalje?ElCartel11 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:35Neka mi neko objasni po cemu je Zakaric bolji od ovog svega vam? To Zakaric igrao u ligama 5 nisam upucen?
A ko je ovaj uopste?
Zakaric se bar dokazao u ovoj ligi, gdje je realno prekucao u dva navrata.
Sta je Ivan do sad u karijeri uradio?
Nista protiv momka, nadam se da ce biti najbolji igrac lige, ali hajmo biti realni.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I evo ga opet niko nije zadovoljan hahauauzazzaauauuauaahah
Mi da dovedemo Messija vi bi se zalili jer je star
Dokaz da je ovaj los jer je Zakaric odigrao 90 minuta ukupno za reprezentaciju
Mi da dovedemo Messija vi bi se zalili jer je star

Dokaz da je ovaj los jer je Zakaric odigrao 90 minuta ukupno za reprezentaciju

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
I mene to bas interesuje.ElCartel11 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:35Neka mi neko objasni po cemu je Zakaric bolji od ovog svega vam? To Zakaric igrao u ligama 5 nisam upucen?
Odigao polusezonu u zelji dobro,nekim linijama uletio u repku,koja ga proda u Partizan.Odigao 4,5 utakmica i ispao iz prvih 11,pa na klupu zavrsio.Jedva ga se kutarisali iz Partizana ,otisao u Rumuniju osrednji njihov klub.I tamo nije satavio par utakmica i sad Zakaric igracina .Po cemu.
Koliko ima nastupa u poljskoj?
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
- Kontakt:
Dakle na lijevom krilu su Milanović, Tatar i Jukić, to je znači riješena pozicija.Evo našao sam da je Jukića navodno tražila Borussia Monchengladbach prije nešto više od dvije godine, nakon dobrih nastupa za mladu repku.Ne znam šta da kažem, vidjecemo na ovim utakmicama u Turskoj kakav je, više bi volio da smo doveli kapitalno-klasično desno krilo.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 23 jan 2020, 14:50, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Gdje je ko prije igrao nije nikakav parametar ni pokazatelj.
Uzmite primjer Stepanov i Benjamin Tatar. Ukucajte u google gdje su prije igrali i onda analizirajte kako su kod nas igrali.
Jedini parametar je kako igra u našem dresu, a to ćemo sačekati. Ivan Jukić je fin igrač i ako mediji nisu pogriješili za Miličevića, onda je to bilo preko istog menadžera obojica, tako je i Crepulja završio kod nas jer mu je isti menadžer ko Sariću i svijet tako funkcioniše.
Zakarić je bolji igrač od ovog i nemate potrebu da se lažete. Ovaj možda ima potencijal da postane ko Zakarić ili bolji, ali Zakarić je odličan fudbaler i bolji je od Jukića po svim parametrima fudbala.
Uzmite primjer Stepanov i Benjamin Tatar. Ukucajte u google gdje su prije igrali i onda analizirajte kako su kod nas igrali.
Jedini parametar je kako igra u našem dresu, a to ćemo sačekati. Ivan Jukić je fin igrač i ako mediji nisu pogriješili za Miličevića, onda je to bilo preko istog menadžera obojica, tako je i Crepulja završio kod nas jer mu je isti menadžer ko Sariću i svijet tako funkcioniše.
Zakarić je bolji igrač od ovog i nemate potrebu da se lažete. Ovaj možda ima potencijal da postane ko Zakarić ili bolji, ali Zakarić je odličan fudbaler i bolji je od Jukića po svim parametrima fudbala.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- robertkosar
- Kontakt:
Mene raduje dobra kordinacija izmedju trenera i sportskog

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ajde da se ne lazemo. Ovoga niko nije gledao vise od 3 utakmice. Mozda bude najbolji igrac lige, a mozda bude jos jedan od flopova. Nije prvi koji dolazi iz pomenute lige i koji meda ovdje nisu mogli.
Da je do sad sa svojih 24 godine nesto znacajno uradio u karijeri i nije. Da jeste, ne bi ni dolazio ovdje.
Zakaric je ime i dokazan igrac u ovoj ligi. Porpilicno OK je igrao i u Partizanu jedno vrijeme, a Partizan je svemirski brod za ove klubove gdje je Ivan igrao.
Reci da vam je draze sto je dosao Ivan nego da je dosao Goran, laganje je samog sebe.
Da je do sad sa svojih 24 godine nesto znacajno uradio u karijeri i nije. Da jeste, ne bi ni dolazio ovdje.
Zakaric je ime i dokazan igrac u ovoj ligi. Porpilicno OK je igrao i u Partizanu jedno vrijeme, a Partizan je svemirski brod za ove klubove gdje je Ivan igrao.
Reci da vam je draze sto je dosao Ivan nego da je dosao Goran, laganje je samog sebe.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 23 jan 2020, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mnogo je teže dovesti nekoga ko je igrao u Poljskoj ligi i da je ovako mlad nego recimo Ahmetovića.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kakvi su sve igraci u reprezentaciji dobivali pozive gluho bilo.Kojim kanalima se uvali u repku,da ga talnu u Patrizan nilad mi nece biti jasno.Evander je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:37Igrao za A reprezentaciju, je li dovoljan dokaz ili treba i dalje?ElCartel11 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:35Neka mi neko objasni po cemu je Zakaric bolji od ovog svega vam? To Zakaric igrao u ligama 5 nisam upucen?
A ko je ovaj uopste?
Nista protiv momka, nadam se da ce biti najbolji igrac lige, ali hajmo biti realni.
U našoj ligi biti dobar i nije neka referenca.Evo nas Mujakic.
Pa Ivan u Poljskoj imao 53 nastupa dao 7,8 golova,zar to nije nesto.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 23 jan 2020, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
Dosao u repku preko menadzera i zbog njihovih talova, nikad on nije bio kapacitet za repku, kao sto nije ni Saric ni dosta njih, zato nam je i repka hvala Bogu na dobrim granama.Evander je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:37Igrao za A reprezentaciju, je li dovoljan dokaz ili treba i dalje?ElCartel11 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:35Neka mi neko objasni po cemu je Zakaric bolji od ovog svega vam? To Zakaric igrao u ligama 5 nisam upucen?
A ko je ovaj uopste?
Dovedes Zakarica koji trazi sigurno duple pare nego Jukic, a nece biti nikakva veca prevaga nego ovaj. Dodje ljeto Zakaric ti pocne praviti probleme, hoce da ide opet vani nece da produzi ugovor, klasicna bomba u svlacionici. Uz to sve Jukic 23god, suradjivao sa Vinkom tako da se dobro poznaju.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Potpis je na dvije i po godine i mislim da će se koristiti na desnom krilu, zajedno sa Milanovićem dok će lijevo krilo biti Tatar i Velkoski.
FK Sarajevo
Cilj je ocit, a to je potpisivanje samo mladih igraca. Bojim se da ne postanemo premladi, a svi znamo da za ovu ligu treba podjednako iskustva koliko i mladosti.
P.S. Je li dolazi sad Milicevic ili ne?
P.S. Je li dolazi sad Milicevic ili ne?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
NeMa ViSe DoVoDzEnJa InDiJaNcIAdo76 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:22E hajde sada dingospo, reci hoce li biti jos novih igracaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:20
Evo jedan duzi video njegovih najboljih poteza![]()
![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Beli98, johntravolta123, keli, ubipara i 23 gosta.