59 utakmica u Poljskoj računajući i kup, 7 golova i 1 asistencija.amypitar je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:47Kakvi su sve igraci u reprezentaciji dobivali pozive gluho bilo.Evander je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:37Igrao za A reprezentaciju, je li dovoljan dokaz ili treba i dalje?ElCartel11 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:35Neka mi neko objasni po cemu je Zakaric bolji od ovog svega vam? To Zakaric igrao u ligama 5 nisam upucen?
A ko je ovaj uopste?
Zakaric se bar dokazao u ovoj ligi, gdje je realno prekucao u dva navrata.
Sta je Ivan do sad u karijeri uradio?
Nista protiv momka, nadam se da ce biti najbolji igrac lige, ali hajmo biti realni.
U našoj ligi biti dobar i nije neka referenca.Evo nas Mujakic.
Pa Ivan u Poljskoj imao 53 nastupa dao 7,8 golova,zar to nije nesto.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
FKS radi transparentno i ne daje kes ispod stola kao ostali klubovi u PLBiH i zbog toga tesko mogu dovesti amatere koji su vec igrali ili jos uvjek igraju ovu u ovoj ligi. Zakaric je jedan od njih.Evander je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:45Ajde da se ne lazemo. Ovoga niko nije gledao vise od 3 utakmice. Mozda bude najbolji igrac lige, a mozda bude jos jedan od flopova. Nije prvi koji dolazi iz pomenute lige i koji meda ovdje nisu mogli.
Da je do sad sa svojih 24 godine nesto znacajno uradio u karijeri i nije. Da jeste, ne bi ni dolazio ovdje.
Zakaric je ime i dokazan igrac u ovoj ligi. Porpilicno OK je igrao i u Partizanu jedno vrijeme, a Partizan je svemirski brod za ove klubove gdje je Ivan igrao.
Reci da vam je draze sto je dosao Ivan nego da je dosao Goran, laganje je samog sebe.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
@Mortem, u koliko utakmica od tih 59 je bio starter?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Zakarić je za Partizan odigrao 36 utakmica, dao 7 golova, asistirao za 5.Partizan ga je otpisao zato što nije htio da produži ugovor sa smanjenim primanjima.Čitao sam komentare Grobara, svi su ga hvalili, svima im je žao što je otišao.amypitar je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:40I mene to bas interesuje.ElCartel11 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:35Neka mi neko objasni po cemu je Zakaric bolji od ovog svega vam? To Zakaric igrao u ligama 5 nisam upucen?
Odigao polusezonu u zelji dobro,nekim linijama uletio u repku,koja ga proda u Partizan.Odigao 4,5 utakmica i ispao iz prvih 11,pa na klupu zavrsio.Jedva ga se kutarisali iz Partizana ,otisao u Rumuniju osrednji njihov klub.I tamo nije satavio par utakmica i sad Zakaric igracina .Po cemu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trebalo bi da potpiše i on ali sačekajmo zvaničnu informaciju.
- robertkosar
- Kontakt:
Po meni dobar potez doveden fakticki dzaba. Bolje i ovako nego platiti debelo jednonogog saida i tada invalida alispahica . I saida su masno placali a on citavo vrijeme bio van igre, povrijeden dosao iz dinama
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Za mene su svi igraci prinove osim dok ne dokazu suprotno, ili ako su ime u rangu Leon Benko i Mato Jajalo. Mislim da je kljuc uspjeha prosle sezone dosta igraca koji su igrali kao djeca za FKS. Prosle sezone Pidro, Mujakic, Kovacevic, Kapic (nije igrao cijelu sezonu), Sabanovic i ne bas toliko zapazene uloge su imali Handzic, Dupovac i Mustafic. Pored njih, igraci sa strane koji vole FKS (Hebibovic, Velkoski) ponajviše. Mislim da nam toga treba i ove sezone, da afirmisemo nekog iz Akademije, ta nam svjeza krv treba.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hocete da kazem zasto husara krade igrace drugima?
Prijavljuje igrace na BRUTO platu 600km,a tamo im daje bruku para,oni u savezu to ni ne gledaju niti ih zanima,tako on izbjegava porez,a igracu dobro jer ima vecu platu nego bilo gdje drugo..
prijavi ga ovaj jedan frajer iz fife i plati poreza cca 150k maraka
Prijavljuje igrace na BRUTO platu 600km,a tamo im daje bruku para,oni u savezu to ni ne gledaju niti ih zanima,tako on izbjegava porez,a igracu dobro jer ima vecu platu nego bilo gdje drugo..
prijavi ga ovaj jedan frajer iz fife i plati poreza cca 150k maraka
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
@TheIvicnjak, nije to kes ispod stola, i u modernom fudbalu postoji provozija pri potpisu ugovora, kako za igraca, tako i za menadzera. Samo sto je obicaj ovdje da se to daje na ruke, tj.ispod stola i da se ne prikazuje. Ko zeli dati te pare, moze ih opravdano i transparentno dati.
Ima jedan drugi problem kad su te pare u pitanju. Mnogo igraca je u ovoj ligi izigrano za plate, pa svi zavale cifru koju traze pri potpisu, bas kako bi se osigurali za kasnije. Znam iz pouzdanih izvora da Sesar u TC ne igra za neki ogroman novac, ali je pri potpisu uzeo 80.000KM.
Ima jedan drugi problem kad su te pare u pitanju. Mnogo igraca je u ovoj ligi izigrano za plate, pa svi zavale cifru koju traze pri potpisu, bas kako bi se osigurali za kasnije. Znam iz pouzdanih izvora da Sesar u TC ne igra za neki ogroman novac, ali je pri potpisu uzeo 80.000KM.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Jukić je propalitet jer dolazi ovdje, a Zakarić je klasa, iako i on po svemu sudeći dolazi u ligu.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Brojim ove pare i nije mi jasno odkud za ovu dvojicu da se potpisu... Jedva za seata ima..
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
37BordoSarajevo je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:54@Mortem, u koliko utakmica od tih 59 je bio starter?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Ko su mu bili protivnici u toj ligi? PL BiH je 10 puta teza od njihove.Historicar je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:54Zakarić je za Partizan odigrao 36 utakmica, dao 7 golova, asistirao za 5.Partizan ga je otpisao zato što nije htio da produži ugovor sa smanjenim primanjima.Čitao sam komentare Grobara, svi su ga hvalili, svima im je žao što je otišao.amypitar je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:40I mene to bas interesuje.ElCartel11 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:35Neka mi neko objasni po cemu je Zakaric bolji od ovog svega vam? To Zakaric igrao u ligama 5 nisam upucen?
Odigao polusezonu u zelji dobro,nekim linijama uletio u repku,koja ga proda u Partizan.Odigao 4,5 utakmica i ispao iz prvih 11,pa na klupu zavrsio.Jedva ga se kutarisali iz Partizana ,otisao u Rumuniju osrednji njihov klub.I tamo nije satavio par utakmica i sad Zakaric igracina .Po cemu.
Prije da će on igrati lijevo sa Velkoskim, a desno Milanovic i Tatar, al ajde vidjet cemo..BordoSarajevo je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:49Potpis je na dvije i po godine i mislim da će se koristiti na desnom krilu, zajedno sa Milanovićem dok će lijevo krilo biti Tatar i Velkoski.
Bordo bijeli za život cijeli!!
-
- Kontakt:
Pa to ti je to. Potpisuju ugovore po kojima imaju 1000 mjesecnu platu a ispod stola dobiju jos 3 plus kes pri potpisu. U FKS toga vise nema.Napapijri je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:58@TheIvicnjak, nije to kes ispod stola, i u modernom fudbalu postoji provozija pri potpisu ugovora, kako za igraca, tako i za menadzera. Samo sto je obicaj ovdje da se to daje na ruke, tj.ispod stola i da se ne prikazuje. Ko zeli dati te pare, moze ih opravdano i transparentno dati.
Uvijek sam prije za opciju mlađeg igrača, a naročito koji nije igrao za vnago iz komšiluka.
Oba plusa u odnosu na Zakarića.
Oba plusa u odnosu na Zakarića.
Nije los ovaj, samo na desnoj strani ne znam kakv ce biti ako bude tu igrao.
-
- Kontakt:
Benjolos je napisao/la: ↑23 jan 2020, 15:00Prije da će on igrati lijevo sa Velkoskim, a desno Milanovic i Tatar, al ajde vidjet cemo..BordoSarajevo je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:49Potpis je na dvije i po godine i mislim da će se koristiti na desnom krilu, zajedno sa Milanovićem dok će lijevo krilo biti Tatar i Velkoski.
Milanović nema utakmicu u karijeri na desnom krilu a Tatar klasično lijevo krilo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Starter je bio u većini utakmica (41) a prosječno provedeno vrijeme na terenu mu je 60 minuta od 90.BordoSarajevo je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:54@Mortem, u koliko utakmica od tih 59 je bio starter?
Igrao je i lijevo i desno krilo u Poljskoj.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Amidzaa, Google Adsense [Bot], HordasFks, nedimmmm1337, NeSamSafetee, perodeformero, plisek, skoJaa, Skojevska, THEC i 62 gosta.