Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- jedanjeborac
- Kontakt:
Re: Chat
Da legitiman vojni cilj je klanje starica od 84, trudnica u osmom mjesecu. Staraca invalida u poznim devedesetim... Paljenje stotina sela na najveći hrišćanski praznik. Klali su čak i ovce i svinje... Svakako legitimno i u skladu sa presudama političkog suda koji niti je poštovao međunarodno, niti krivično pravo i čije presude može osporiti svaki relevantan pravnik sa položenim državnim ispitom.Sviuodbranu je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:13
Sud u Hagu je oslobodio Nasera i Kravicu proglasio legitimnim vojnim ciljem. Hag hej.
Pa i nas sud. Ali mitomani tjeraju po svom, stas
Malo ljudskosti prema tuđim žrtvama ipak zaslužuje kakav takav stepen moralnosti.
Za Srbiju!
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Pa u Hagu pravnici imaju malo vise skole od "drzavnog "ispita...Ako je tako,sto nisu onda oborene, prvo u Hagu onda u BiHjedanjeborac je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:47Da legitiman vojni cilj je klanje starica od 84, trudnica u osmom mjesecu. Staraca invalida u poznim devedesetim... Paljenje stotina sela na najveći hrišćanski praznik. Klali su čak i ovce i svinje... Svakako legitimno i u skladu sa presudama političkog suda koji niti je poštovao međunarodno, niti krivično pravo i čije presude može osporiti svaki relevantan pravnik sa položenim državnim ispitom.Sviuodbranu je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:13
Sud u Hagu je oslobodio Nasera i Kravicu proglasio legitimnim vojnim ciljem. Hag hej.
Pa i nas sud. Ali mitomani tjeraju po svom, stas
Malo ljudskosti prema tuđim žrtvama ipak zaslužuje kakav takav stepen moralnosti.
Druga stvar,,optuzbe za broj onih koje je navodno naredio i pobio Naser, i stvarnog broja zrtava (civila)pravoslavaca, nikako se ne podudaraju.
Drugo, ljudi su 3 godine bili u punom okruzenju, bombardovani, izgladnjivani, ubijani, agresijom i zlocinima srbo-cetnickih hordi. Sta su trebali, gadjati vas cvijecem
Sto se tice Kravice, sud je reko svoje, dva suda....A vi nastsvite ziviti u mitovima.
Evo sada moje licno misljenje, i kako se osjecam kao Bosnjak, kao neko ko je prezivio taj rat i sin gazije....
Dokle god Srbi ne priznaju genocid u cjeloj BiH, dok ne izruce Djukica (znas ti o kome se radi)dokle god se ne odreknu zlocinaca Mladica i Karadjica, ne procesuiraju koljace kao Lukac....Zivio Naser i poserem ti se na svakog ubijenog cetnika ...si cuo pa vi ste pobili preko 1000 djece samo u Sarajevu izrode jedan cime vas kljukaju i ispiru mozak fasisti jedni.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- jedanjeborac
- Kontakt:
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Nece, ali ako je grijeh, platicu.
A valja bogu na istinu svima, desetine hiljada ubijenih, silovanih i zaklanih ceka na sudnjem danu. Drina je krvave boje mater vam yebem cetnicku
A valja bogu na istinu svima, desetine hiljada ubijenih, silovanih i zaklanih ceka na sudnjem danu. Drina je krvave boje mater vam yebem cetnicku
- jedanjeborac
- Kontakt:
Tanak si patriota. Mozes ti to bolje. Ovako samo izgleda kao da si pun mrznje. A cijenim da bi brzo u Geteborg. Tastatura trpi.
Za Srbiju!
kljuc ove teme je trebalo baciti prvi put kad su je zakljucali.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ne dao bog da se desi opet, svacije ce se vidjeti i patriotizam, i fasizam...ko i uvjekjedanjeborac je napisao/la: ↑23 jan 2020, 15:10Tanak si patriota. Mozes ti to bolje. Ovako samo izgleda kao da si pun mrznje. A cijenim da bi brzo u Geteborg. Tastatura trpi.
Ma popalila Armija bar par hiljada srpskih sela. Ona je ustvari i bila agresor, a Srbi jadni se sa jednom od najjacih armija svijeta morali branit genocidima i etnickim ciscenjima.
Sve strane su učesnici ratnih zločina. Ali zna se naravno koja je najviše klala i silovala. Ja bih lično presudio svakom ko se usudio pucati na dijete, takve monstrume treba žive zapaliti i nek se pate do kraja. Ovdje da nije bilo četničkog/ustaškog/balijskog klanja, uopšte ne bi bilo problema sada među ljudima.
Zbog ovakvih stvari treba veličati Aliju Ćosića i Srđana Aleksića. Ljudi u najtežim vremenima.
Sad se vraćam kući, a ispred mene neka milfara u helankama. Bukvalno nikako da žena skrene, putevi nam se poklopili. Jest sigurno jedno 5-6 ljudi dobacilo neki komentar jaranu tipa vidi šta je prava pic.ka ili slično. Srećom je skrenula na kraju, ispalo bi da je pratim. A đe ću ja to.
Zbog ovakvih stvari treba veličati Aliju Ćosića i Srđana Aleksića. Ljudi u najtežim vremenima.
Sad se vraćam kući, a ispred mene neka milfara u helankama. Bukvalno nikako da žena skrene, putevi nam se poklopili. Jest sigurno jedno 5-6 ljudi dobacilo neki komentar jaranu tipa vidi šta je prava pic.ka ili slično. Srećom je skrenula na kraju, ispalo bi da je pratim. A đe ću ja to.
"We need to suffer. And we need to fight."
Haj što su palili sela, al što su im krmad klala. Neoprostivo!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
To je garant neka tuzlanska brigada bila. Helco komadant bio.
Je l' Seselj ratni zlocinac?
koja su ostala cetvorica?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
-
Sviuodbranu
- Kontakt: