FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobar je ovaj,vladanu konkurencija.
Salim se nikad cuo,je li ga ko gledao u mladoj, imal hajra?
Salim se nikad cuo,je li ga ko gledao u mladoj, imal hajra?
NEMA NAZAD
- ElCartel11
- Kontakt:
Neko napisa sinoc da su u onoj viber grupi za danas najavili 2 potpisa. Imaju izgleda tacne info 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
u 3 godine 59 utakmica. Hajde vidjet cemo, mozda eksplodira ko Benjo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
- Kontakt:
"PL BiH je 10 puta teza od njihove" Ili se zezaš ili veze nemaš o regionalnom fudbaluTheIvicnjak je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:59Ko su mu bili protivnici u toj ligi? PL BiH je 10 puta teza od njihove.Historicar je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:54Zakarić je za Partizan odigrao 36 utakmica, dao 7 golova, asistirao za 5.Partizan ga je otpisao zato što nije htio da produži ugovor sa smanjenim primanjima.Čitao sam komentare Grobara, svi su ga hvalili, svima im je žao što je otišao.amypitar je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:40
I mene to bas interesuje.
Odigao polusezonu u zelji dobro,nekim linijama uletio u repku,koja ga proda u Partizan.Odigao 4,5 utakmica i ispao iz prvih 11,pa na klupu zavrsio.Jedva ga se kutarisali iz Partizana ,otisao u Rumuniju osrednji njihov klub.I tamo nije satavio par utakmica i sad Zakaric igracina .Po cemu.
-
- Kontakt:
Nadji post gdje se meni nekad neko smijao ? I to svakodnevno ? Eto koliko znas o meni jer ne pisem svaki dan i ne prosipam konstantnu negativu kao ti.Historicar je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:28Uzet cu te baš za ozbiljnoajdohordas je napisao/la: ↑23 jan 2020, 13:53Sa svojom negativom postajes malo naporan frajer da ti to kazem na pocetku odmah i to ne samo meni nego vecini.Historicar je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:20
Kako su kone dovele iskusnog stopera, koji je prije 3 godine u Superligi Kine imao 700.000 dolara godišnje, Zakarić izgleda potpisuje za Tuzlu, Ibanez došao u Zrinjski......vidiš da se dobar igrac može dovesti u ovu škrabotinu od Lige.Samo moraš imati sposobne ljude u sportskom segmentu i moraš im ponuditi dobru platu, što su ovi klubovi i učinili.
To je prva stvar, a druga stvar, kad vec spominjes Ibaneza, da te upitam kolike je to koristi Zrinjski imao od njega ? To nije onaj ibanez od prije 4-5 godina. Znaci po tebi mi bi trebali tako dovodit igrače, bubat samo velika imena i izbijat sebi novce iz budzeta a nikakve koristi od njih. Meni su Ikande i Stepanov dovoljni i najbolji primjer za to.
Druga stvar otkad je to Jovanovic top igrac i kapitalac za ove lige ? To sto je tamo imao toliku platu ne govori nista o njemu, to je Kina i tamo i ja da odem imao bih 100 milja platu. Eto nek je on njihov a kapitalac a nek je Milicevic prosjecan igrac, sve tudje nek vamje bolje, fuj.
Za Stilu milijardu puta izlizana prica, dosao nespreman i kad nije imao gdje vise. I samo takvi se i mogu dovesti kao sto smo i mi Benku.
Meni Zakaric nije kapitalac nego je dobar igrac za ovu ligu koji nigdje drugo nece uspjet, sto ne znaci da ga ja ne bih volio vidjeti kod nas a to sto ce u Tuzlu ne znaci da imaju vise para od nas. Imam inf da su i neke druge stvari tu presudile.
I moj post se odnosio na kapitalce, tj. igrace koji ti mogu donijeti prevagu u svakom meču, kao sto je to Serbecic, Benko, Jajalo ili kod kona Stilic Semir.![]()
![]()
![]()
![]()
Ti si inače baš kompetentan, smiju ti se ovdje svakodnevno, tvojim glupostima i nebulozama.Znaš dobro da sam upravu, za ovo što sam napisao, šukno sam ti u kost, spustio te na zemlju, pa se pokušavaš nekako izvuči sa ovim glupostima što si navaljao.Otkači od mene za sva vremena.
Jesi bas si mi suknuo svaka cast divim ti se.
- ElCartel11
- Kontakt:
Hajde hadzija sad jednog opasnog CM pa da zavrsimo ovo u stilu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ide i drugi za njim danas.
- robertkosar
- Kontakt:
Cemu ovolika galama oko momka. Momak dosao pokazat ce jeli igracina ili nije i vozdra. Ako krepani krste bude spremniji i bolji od njega neka se vjesa odmah na stupu.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
I ovaj je slabo igrao desno,imamo 4 lijeva krila klasicna da kazem,,, tatar bolji lijevo,milanovic,cruz i sad ovaj,nije los igrac al nam je trebalo klasicno desno krilo moje misljenje.jurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2020, 15:04Benjolos je napisao/la: ↑23 jan 2020, 15:00Prije da će on igrati lijevo sa Velkoskim, a desno Milanovic i Tatar, al ajde vidjet cemo..BordoSarajevo je napisao/la: ↑23 jan 2020, 14:49Potpis je na dvije i po godine i mislim da će se koristiti na desnom krilu, zajedno sa Milanovićem dok će lijevo krilo biti Tatar i Velkoski.
Milanović nema utakmicu u karijeri na desnom krilu a Tatar klasično lijevo krilo.
https://****.ba/franic-nece-potpisat ... oka-druga/ Sorry Mortem al morao sam , Celik lol
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
Momak je dosa iz lige koja je svemirski brod za nasu!
Dobro pojacanje,jos da to pokaze na terenu i da se snadje.
Sretno !
Dobro pojacanje,jos da to pokaze na terenu i da se snadje.
Sretno !
-
- Kontakt:
Da. Kod njih imas zvezdu i partizan koji se kvalitetom i svim ostalim izdvajaju od ostalik klubova koji im nisu ni do clanaka. Ovaj momak je odigrao blizu 60 utakmica u ligi koja je svjetlosnu godinu ispred srbijanske. Zakaric je jake utakmice imao samo protiv zvezde.Historicar je napisao/la: ↑23 jan 2020, 15:08
"PL BiH je 10 puta teza od njihove" Ili se zezaš ili veze nemaš o regionalnom fudbalu
-
- Kontakt:
Prvi put kad sam ga gledao u reprezentaciji ostavio je odličan utisak.Poslije,taj utisak nije se popravio šta više,pokvario se.Igrač koji ima odličnu brzinu,tehnički korektan,može odigrati 1/1 i probiti ali ima veliki nedostatak a to je fizička limitiranost.Nisam siguran ,jer nema konkretnosti u igri,završnica isto diskutabilna.Mislim da može bolje odigrati na lijevoj strani ali opet znajući kako defanzivno izgleda i sa Pidrom (bolji ofanzivno) koji nikad nije bio vrhunski defanzivno pitanje kako će ta strana izgledati (ofanzivno sigurno kvalitetnija).
- RajaBa1983
- Kontakt:

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Ma pusti historicara za njega je samo Galic pojacanje u ovom trenutku cudo ga nije spomenuonokee je napisao/la: ↑23 jan 2020, 12:05Tebi druze samo da je sta negativno pisati, dosadio si ba..Historicar je napisao/la: ↑23 jan 2020, 12:00Nadam se da se šališ.Od 2014 do 2018, Milićević je u Italiji odigrao 5 utakmica u Seriji B (večinu ušao sa klupe) i 17 utakmici u Seriji D.Dakle, 22 utakmice za 4 godine u Italiji.Tek je sezonu 2018/2019 bio standardan u Kazahstanu.Od septembra prošle godine, nije odigrao utakmicu.
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
Mogli bi se mi zaklinjati ubrzo u Ivana. Jesmo li napokon dobili igraca koji ide direktno u dribling i koji zna predriblati i praviti visak.
Citam Vase komentare i od nekih se grozim. Momak standardan u Poljskoj, Stilic grijao klupe. Stilic prekucao ligu a ovaj kao nevalja. Hm bas cudno
Dobro došao Ivane
Citam Vase komentare i od nekih se grozim. Momak standardan u Poljskoj, Stilic grijao klupe. Stilic prekucao ligu a ovaj kao nevalja. Hm bas cudno
Dobro došao Ivane
F.K. SARAJEVO
Čustović asistent Dušku Bajeviću.
Jelešković novi kondicioni u reprezentaciji.
Jelešković novi kondicioni u reprezentaciji.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Cukaricki je u rangu Sarajeva po kvaliteti imas tu jos 3 kluba osim pomenute velike dvojke sa kojima smo bara bara .TheIvicnjak je napisao/la: ↑23 jan 2020, 15:13Da. Kod njih imas zvezdu i partizan koji se kvalitetom i svim ostalim izdvajaju od ostalik klubova koji im nisu ni do clanaka. Ovaj momak je odigrao blizu 60 utakmica u ligi koja je svjetlosnu godinu ispred srbijanske. Zakaric je jake utakmice imao samo protiv zvezde.Historicar je napisao/la: ↑23 jan 2020, 15:08
"PL BiH je 10 puta teza od njihove" Ili se zezaš ili veze nemaš o regionalnom fudbalu
Pa neka samo napada i probija. Protivnik onda nece imati vremena nas napadati.michplatini je napisao/la: ↑23 jan 2020, 15:14Prvi put kad sam ga gledao u reprezentaciji ostavio je odličan utisak.Poslije,taj utisak nije se popravio šta više,pokvario se.Igrač koji ima odličnu brzinu,tehnički korektan,može odigrati 1/1 i probiti ali ima veliki nedostatak a to je fizička limitiranost.Nisam siguran ,jer nema konkretnosti u igri,završnica isto diskutabilna.Mislim da može bolje odigrati na lijevoj strani ali opet znajući kako defanzivno izgleda i sa Pidrom (bolji ofanzivno) koji nikad nije bio vrhunski defanzivno pitanje kako će ta strana izgledati (ofanzivno sigurno kvalitetnija).

Budale, HM slobodan, a radi 3 u 1.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.