Ibrahim Sehic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- thenaturalone
- Kontakt:
Re: Ibrahim Sehic
Joj cuj dobar bio, a ruke mu suplje kod drugog gola, realno sramota onakav gol primiti.
Momak je pametan ( gledao sam ga na kvizu na Hayatu ) ali pored Begovica, Hasagica pa i Burica on moze braniti samo u nebitnim utakmicama za reprezentaciju, mada je pitanje koja je to nebitna utakmica?
Momak je pametan ( gledao sam ga na kvizu na Hayatu ) ali pored Begovica, Hasagica pa i Burica on moze braniti samo u nebitnim utakmicama za reprezentaciju, mada je pitanje koja je to nebitna utakmica?
Nije nista gori gol primio od Hasagica protiv Gane. Nije ono velika greska. Bio je inace odlican, tako da mu se to moze oprostit. Ipak je bila prva tekma.thenaturalone je napisao/la:Joj cuj dobar bio, a ruke mu suplje kod drugog gola, realno sramota onakav gol primiti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
A ti ga ofirno pljuješ jer:thenaturalone je napisao/la:Joj cuj dobar bio, a ruke mu suplje kod drugog gola, realno sramota onakav gol primiti.
a.) ljubomoran si na Želju
b.) ljubomoran si na Šehića
c.) furaš se da si stručan i žestok u kritikama
d.) sve od navedenog
Nije mi mrsko napisati da mu ne mogu biti šuplje ruke kod tog gola kada mu je lopta prošla pored ruku, tj. nije je stigao pokupiti. Jak šut od stativu iskosa sa 22 metra, otprilike. Najrealnije rečeno, da ono Cech primi, niko mu ne bi na to gledao k'o na grešku. NIKO! A ti, treneru golmana, pogledaj kako je od poraza spasio tvoju reprezentaciju, kada je na samom kraju poluvremena(najgore vrijeme za primiti) fantastično skinuo zicer najboljeg napadača Slovaka Šestaka. Neću čak ni nabrajati sva pravovremena istrčavanja, od kojih se još barem jedno može okarakterisati kao vrhunska reakcija i spašavanje sigurnog gola(kiks Pandže). I ovo što si ga kao "podigao", da pokažeš kako si realan i kako teška srca priznaješ da je tek 4. golman reprezentacije(u najboljem slučaju), primijetivši kako je bio uspješan u kvizu

A kad si tako žestok u kritikama i kad već znaš da Šehić nema šanse da brani prije ove trojice, pogledaj malo greške ovih svojih pulena. Pa i one rezerviste Burića

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ma pusti ga, Zeljovac, vidis da nije normalan lik. Nego znas li ima li kakvih ponuda za Sehica iz inostranstva?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Znam da je bila ponuda poljske Legie prošle godine. Navodno odbijeno oko 300.000 eura, koliko se sjećam. Nakon toga ne znam ništa. Znam još da je ono za Juventus 99,99% bila šupljaCartman je napisao/la:Ma pusti ga, Zeljovac, vidis da nije normalan lik. Nego znas li ima li kakvih ponuda za Sehica iz inostranstva?

Ugovor mu ističe na kraju sezone.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Evo ja bih pokusao da gledam to malo iz objektivnijeg ugla, jer ja Zelju niti volim, niti mrzim, respektujem ih kao kvalitetnu ekipu i to je to, a ti si primjera radi navijac zelje, dok osoba koju citiras ocito zelju smisliti ne mozeŽeljovac je napisao/la: Nije mi mrsko napisati da mu ne mogu biti šuplje ruke kod tog gola kada mu je lopta prošla pored ruku, tj. nije je stigao pokupiti. Jak šut od stativu iskosa sa 22 metra, otprilike. Najrealnije rečeno, da ono Cech primi, niko mu ne bi na to gledao k'o na grešku. NIKO! A ti, treneru golmana, pogledaj kako je od poraza spasio tvoju reprezentaciju, kada je na samom kraju poluvremena(najgore vrijeme za primiti) fantastično skinuo zicer najboljeg napadača Slovaka Šestaka. Neću čak ni nabrajati sva pravovremena istrčavanja, od kojih se još barem jedno može okarakterisati kao vrhunska reakcija i spašavanje sigurnog gola(kiks Pandže). I ovo što si ga kao "podigao", da pokažeš kako si realan i kako teška srca priznaješ da je tek 4. golman reprezentacije(u najboljem slučaju), primijetivši kako je bio uspješan u kvizuje jadna finta koja ne prolazi ni kod koga sa mozgom.
A kad si tako žestok u kritikama i kad već znaš da Šehić nema šanse da brani prije ove trojice, pogledaj malo greške ovih svojih pulena. Pa i one rezerviste BurićaŽivio, pravedni!

Realno govoreci, onakav go da primi bilo koji golman gledalo bi se kao greska, (a sada da li neko ima ime kao Chech, pa da mu se ne smije reci nista, je druga stvar), jer je Sehic bio preblizu desne stative, te je trebao biti bolje postavljen, ALI odbrana sebi ne smije dozvoliti da neki igrac komotno puca sa nekih 20-ak metara, a da oni to pogledom isprate, sto znaci da Sehic jeste donekle kriv, ali mu je to jedina greska na utakmici bila, samo sto se golmanske greske puno vise osjete i daleko vece poslijedice imaju, nego greska nekog veznog igraca (u vecini situacijia).
U biti ovo sve sto se prica je djaba, momak je mlad i realno receno da nije skinuo onaj zicer u 45' mi ne bismo dobili utakmicu, a upitno je da li bismo i nerijeseno igrali, te je Sehic bio jedan od najboljih pojedinaca na toj utakmici i skidam mu kapu, te se nadam da ce nastaviti ovako da brani, a greske poput one ce se desavati, desavale su se i boljim od njega. Momak sve sto je odigrao na toj utakmici je odradio PERFEKTNO i radi jedne greske ne treba se "posrati" na sve sto je uradio.
Jos jednom svaka cast Sehicu

"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- bistrikboy
- Kontakt:
Seha generalno nikad ne stoji u petercu
Ko prati Želju zna za to i ne ibreti se.Primio je on ovakvih golova i u nasoj ligi i neka je,mlad je,ali red je da se spomene da nas je ostavio u utakmici kad je skinuo zicer kod 1-0 za Slovake,a pokupio je i par lopti u sesnaesteru onako rutinski,branio je solidno sasvim dovoljno za vec ranije zasluzeni debi.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Guber, pošteno. Ja inače mislim da se to ne gleda k'o greška bilo kojem golmanu, već više kao "mogao je bolje, moglo se odbraniti ono možda" itd. Znači, možda slabija reakcija, greška ne. Teoretski, greška u postavljanju, možda.
I da, inače je onako daleko od linije, što je po meni loše, ali eto, nisam trener golmana. Protiv mlade italijanske je na Grbavici primio bezveze gol zbog iste stvari.
I da, inače je onako daleko od linije, što je po meni loše, ali eto, nisam trener golmana. Protiv mlade italijanske je na Grbavici primio bezveze gol zbog iste stvari.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- thenaturalone
- Kontakt:
Da je neki drugi golman primio onakav gol, eto npr da je Buricc dobio priliku vi bi ga prvi pljuvali na sve strane, ali posto je u pitanju vas Sehic onda se traze raznorazna opravdanja.Željovac je napisao/la:A ti ga ofirno pljuješ jer:thenaturalone je napisao/la:Joj cuj dobar bio, a ruke mu suplje kod drugog gola, realno sramota onakav gol primiti.
a.) ljubomoran si na Želju
b.) ljubomoran si na Šehića
c.) furaš se da si stručan i žestok u kritikama
d.) sve od navedenog
Nije mi mrsko napisati da mu ne mogu biti šuplje ruke kod tog gola kada mu je lopta prošla pored ruku, tj. nije je stigao pokupiti. Jak šut od stativu iskosa sa 22 metra, otprilike. Najrealnije rečeno, da ono Cech primi, niko mu ne bi na to gledao k'o na grešku. NIKO! A ti, treneru golmana, pogledaj kako je od poraza spasio tvoju reprezentaciju, kada je na samom kraju poluvremena(najgore vrijeme za primiti) fantastično skinuo zicer najboljeg napadača Slovaka Šestaka. Neću čak ni nabrajati sva pravovremena istrčavanja, od kojih se još barem jedno može okarakterisati kao vrhunska reakcija i spašavanje sigurnog gola(kiks Pandže). I ovo što si ga kao "podigao", da pokažeš kako si realan i kako teška srca priznaješ da je tek 4. golman reprezentacije(u najboljem slučaju), primijetivši kako je bio uspješan u kvizuje jadna finta koja ne prolazi ni kod koga sa mozgom.
A kad si tako žestok u kritikama i kad već znaš da Šehić nema šanse da brani prije ove trojice, pogledaj malo greške ovih svojih pulena. Pa i one rezerviste BurićaŽivio, pravedni!
Sehic nije kalibar za A reprezentacije, bar ne pored ovakve konkurencije a to ce se i dokazati vremenom.
A ja protiv Zelje i Sehica nista protiv nemam, za razliku od vas koji visite na temi Sarajeva i jedva cekate da primimo gol pa da stavljate kojekakve smajlije, ja licno nemam nikakvih predrasuda prema igracima Zelje, reprezentaciju volim i raduje me svaki njezin uspjeh, bilo da igraju vasi igraci, igraci Borca, Celika i sta ti ja znam...
Dok ste vi subjektivni i vise cijenite Sehicev supacki gol nego paradu Begovica, sto je mozda u neku ruku i razumljivo, ali manite mi se komentara da neko nije normalan samo zato sto ne misli kao vi.
Za sve one koji pljuju Šehica volio bi da neko napravi kompilaciju odbrana sa danasnje tekme,bukvalno BRILJIRO.Odbaranio je u drugom pol. 5-6 sansi jedan na jedan....
1921-2011
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa. Znači ovaj gore navija za Sarajevo
Kontam. Danas jedna od najboljih partija Šehića u Želji. Mogao bih napraviti kompilaciju, ako uhvatim utakmicu na Vogošći.

Visca el Višća!
Visca el Višća!
auu Seha je legendaran, njegove intervencije u utakmici protiv Slovacke bile su krasne!
kako sam cula treba sad na sledeci prelazni termin u tursku! ..
ii ljudi, daj bgv prestanite se raspravljati u vezi Zelje i Sarajeva .. DAVNO BILO .. i PROSLO !!
treba mo se ujediniti, a ne opet dijeliti .. to je jedna REPKA!
kako sam cula treba sad na sledeci prelazni termin u tursku! ..

ii ljudi, daj bgv prestanite se raspravljati u vezi Zelje i Sarajeva .. DAVNO BILO .. i PROSLO !!
treba mo se ujediniti, a ne opet dijeliti .. to je jedna REPKA!
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!
Intervju od 3:40
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Kad vidim Bikića, suze mi na oči.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
golman Žljznčr.Virtu4l je napisao/la:Kad vidim Bikića, suze mi na oči.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Nema, nažalost. Zez'o me tuner, iako sam uhvatio vrijeme utakmice. Snimio sam tek onaj gol Stanića, koji je sad svjetski hitEsii TM87 je napisao/la:Zeljovac imal' sta od te kompilacije

Visca el Višća!
Visca el Višća!
Reakcija golmana Rudara kod gola Stanica je smijesna,da se bacio gol bi bio jos efektnijiŽeljovac je napisao/la:Nema, nažalost. Zez'o me tuner, iako sam uhvatio vrijeme utakmice. Snimio sam tek onaj gol Stanića, koji je sad svjetski hitEsii TM87 je napisao/la:Zeljovac imal' sta od te kompilacije

Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 23 nov 2010, 01:56, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Da se bacio, ne bi ni bilo golaDylan Dog je napisao/la:Reakcija golmana Rudara kod gola Stanica je smijesna,da se bacio gol bi bio jos efektnijiŽeljovac je napisao/la:Nema, nažalost. Zez'o me tuner, iako sam uhvatio vrijeme utakmice. Snimio sam tek onaj gol Stanića, koji je sad svjetski hitEsii TM87 je napisao/la:Zeljovac imal' sta od te kompilacije,a i god gola Zebe samo golman zna zasto je izasao sa gol crte

Visca el Višća!
Visca el Višća!