Pa to i kazem, Seati nas finansijski unistili...kosevskobrdo je napisao/la: ↑23 jan 2020, 15:57Netačno. Doveo si igrača koji je bilo bez kluba, tj. free agent...
Kad počnemo plaćat za igrače pod ugovorom onda se počni kur**t.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nekad mi pisanje po forumima lici na onu basnu:
"Lisica, vidjevši grožđe na jednoj visokoj lozi, pokuša ga na sve načine dohvatiti. Nikako nije mogla doći do njega. Kad je sve probala, ona se okrene i ode govoreći: - Još je kiselo. Ništa ne valja...."
E upravo ovako neki pisu o Zakaricu. A da je doveden, isti bi onanisali ovdje.
"Lisica, vidjevši grožđe na jednoj visokoj lozi, pokuša ga na sve načine dohvatiti. Nikako nije mogla doći do njega. Kad je sve probala, ona se okrene i ode govoreći: - Još je kiselo. Ništa ne valja...."
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 23 jan 2020, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ne kontam zasto bi lisica jela grozdje?Evander je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:04Nekad mi pisanje po forumima lici na onu basnu:
"Lisica, vidjevšo grožđe na jednoj visokoj lozi, pokuša ga na sve načine dohvatiti. Nikako nije mogla doći do njega. Kad je sve probala, ona se okrene i ode govoreći: - Još je kiselo. Ništa ne valja...."
1946~
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Pa nek nam završi kamp u Butmiru... da ne moraju djeca pola svijeta preletjet da bi imala normalne uslovejohntravolta123 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:00Mladja neka selekcija ide ponovo u Vijetnam na pripreme. Dvije sedmice. Nam ih licno pozvao u njihovu onu akademiju

Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Pa valjda je cudnije sto lisica uopste prica?ThrillerHz je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:04Ne kontam zasto bi lisica jela grozdje?Evander je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:04Nekad mi pisanje po forumima lici na onu basnu:
"Lisica, vidjevšo grožđe na jednoj visokoj lozi, pokuša ga na sve načine dohvatiti. Nikako nije mogla doći do njega. Kad je sve probala, ona se okrene i ode govoreći: - Još je kiselo. Ništa ne valja...."
Ali to je basna, pa je valjda sve normalno.
Valjda znas sta je basna i valjda mozes skontati poruku recenog.
- kosevskobrdo
- Kontakt:
A i da nije Elme mi

Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
-
- Kontakt:
ThrillerHz je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:04Ne kontam zasto bi lisica jela grozdje?Evander je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:04Nekad mi pisanje po forumima lici na onu basnu:

Nije napisao da je jela nego pokusala dohvatiti

I ja mislim da je istina ovo sto pise Evander i sigurno je da bi vecina onanisala na Zakarica ali ja mislim da on trazi kes na ruke a nasi mu to ne daju.
Grupa provjerenih Bordo Navijača. Za sve nas koji volimo Sarajevo
https://invite.viber.com/?g2=AQAjkGHhEy ... l6Pu%2FlFL
Pridruzi se i prati aktuelne informacije o FK Sarajevo
https://invite.viber.com/?g2=AQAjkGHhEy ... l6Pu%2FlFL
Pridruzi se i prati aktuelne informacije o FK Sarajevo
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
-
- Kontakt:
treće lijevo krilo dešnjak u našem rosteru poslije Benje i Milanovića.....osim što je mlad i domaći igrač nije mi nešto posebno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Istina je.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Igrao je i desno krilo trecinu tekmi tako da...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Dobar je bio u mladoj reprezentaciji, ne znam kako je igrao u klubu al reprezentaciji sasvim ok.
Dobro nam došao Ivane. Vidim neki spominju 3-5-2 i neke ofanzivne varijante, Vinko u Borcu, zrinjskom, mladoj reprezentaciji igrao 4-2-3-1 s cvrstim blokom i krila imaju veliku ulogu u defanzivi. Napada preko krila, uglavnom iz kontre i tranzicije.
Dobro nam došao Ivane. Vidim neki spominju 3-5-2 i neke ofanzivne varijante, Vinko u Borcu, zrinjskom, mladoj reprezentaciji igrao 4-2-3-1 s cvrstim blokom i krila imaju veliku ulogu u defanzivi. Napada preko krila, uglavnom iz kontre i tranzicije.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
od lijevih krila samo je Cruz klasično, ova 3 Jukić,benjo i milanović su moderna krila, kontra(desne) noge koja ulaze u sredinu i šutiraju....
od desnih šišić i hebib su više klasična jer su dešnjaci ali netipično lošeg centaršuta...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ćemo za jedno desetak opet pomoći i odgovoriti.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Jel istina da nasi ganjaju Milicevica

@Mortem, a jbg i pogodio sam ponesto

K'o te kara nek' ti pise pjesme.
vadi ga Zipe, Slobo Milanović kupljen pod ugovorom lani još....kosevskobrdo je napisao/la: ↑23 jan 2020, 15:57Netačno. Doveo si igrača koji je bilo bez kluba, tj. free agent...
Kad počnemo plaćat za igrače pod ugovorom onda se počni kur**t.

Trenutno korisnika/ca: alacious, JavierBosnia, mercurial, mosarajvosa83, Varijantas8 i 87 gostiju.