FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
- hule_barca
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Ja već računam da je Zakarić potpisan igrač. Ko bi spominjao ime, ako nije barem 90 % sigurno. Znači napad je fantazija, Crnkić-Ubiparip-Zakarić. Takav napad može da svakoj ekipi postigne pogodak. Malo me brine što se odbrana ne pojačava ni malo proporcionalno napadu. Morris je pokazao da je sklon povredama, Kojića jedan žuti dijeli od suspenzije (ako se dobro sjećam), Kostiću će trebati još vremena, ako uopšte bude mogao igrati. Improvizacije sa Hasanovićem i ostalim defanzivnim veznjacima na stoperu mogu proći kada zaškripi u nekoj utakmici, ali ući u nastavak sezone samo s Kojićem, koji je sigurica nije baš za pohvaliti.
Mes Que Un Club
MAŠALLAH GORAN ZAKARIĆ
https://****/azmir-husic-nakon-p ... -uYz62EKP0
"- Ukoliko klubovi koji zaostaju za timom Tuzla City tri boda ili koji su ispred nas dva boda najavljuju pohod na duplu krunu, evo ja najavljujem i našu borbu za titulu prvaka. Mi smo zasigurno bolje uređen klub organizaciono i infrastrukturno nego neki koji najavljuju titule. Kao savjetnik u klubu Tuzla City predložit ću da cilj kluba bude velik, ali i realan. Kompletiramo igrački mozaik u saradnji sa strukom u klubu. Neki su igrači napustili klub, neke smo poslali na pozajmicu, a neki su već stigli. Očekujemo još jednog igrača da nam se pridruži, a koji će ukoliko dođe do finalizacije dogovra zasigurno biti najzvučnije ime Premijer lige BiH, rekao je Husić i dodao:
- Još uvijek neću otkriti u potpunosti o kome se radi, osim da su inicijali igrača G.Z., rekao je zagonetno Husić.
Prema ranijim pisanjima medija, povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Goran Zakarić slobodan je igrač ove zime i već je povezivan sa nekoliko klubova u BiH i regiji."
https://****/azmir-husic-nakon-p ... -uYz62EKP0
"- Ukoliko klubovi koji zaostaju za timom Tuzla City tri boda ili koji su ispred nas dva boda najavljuju pohod na duplu krunu, evo ja najavljujem i našu borbu za titulu prvaka. Mi smo zasigurno bolje uređen klub organizaciono i infrastrukturno nego neki koji najavljuju titule. Kao savjetnik u klubu Tuzla City predložit ću da cilj kluba bude velik, ali i realan. Kompletiramo igrački mozaik u saradnji sa strukom u klubu. Neki su igrači napustili klub, neke smo poslali na pozajmicu, a neki su već stigli. Očekujemo još jednog igrača da nam se pridruži, a koji će ukoliko dođe do finalizacije dogovra zasigurno biti najzvučnije ime Premijer lige BiH, rekao je Husić i dodao:
- Još uvijek neću otkriti u potpunosti o kome se radi, osim da su inicijali igrača G.Z., rekao je zagonetno Husić.
Prema ranijim pisanjima medija, povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Goran Zakarić slobodan je igrač ove zime i već je povezivan sa nekoliko klubova u BiH i regiji."
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 29 jan 2020, 09:04, ukupno mijenjano 3 puta.
ZA MORRISA JE MUKA PROŠLA.ON JE USPJEŠNO OPERIRAO MENISKUSE I SADA JE POTPUNO FIT.hule_barca je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:18Ja već računam da je Zakarić potpisan igrač. Ko bi spominjao ime, ako nije barem 90 % sigurno. Znači napad je fantazija, Crnkić-Ubiparip-Zakarić. Takav napad može da svakoj ekipi postigne pogodak. Malo me brine što se odbrana ne pojačava ni malo proporcionalno napadu. Morris je pokazao da je sklon povredama, Kojića jedan žuti dijeli od suspenzije (ako se dobro sjećam), Kostiću će trebati još vremena, ako uopšte bude mogao igrati. Improvizacije sa Hasanovićem i ostalim defanzivnim veznjacima na stoperu mogu proći kada zaškripi u nekoj utakmici, ali ući u nastavak sezone samo s Kojićem, koji je sigurica nije baš za pohvaliti.
SLAŽEM SE DA TREBA JEDAN ŠTOPER I DA NIJE DOBRO IMPROVIZOVATI SA DEFANZIVCIMA.
EFENDIĆA IMAMO KAO ALTERNATIVU NUKIĆU A LI NA LIJEVOM BOKU LEKOVIĆU NEMAMO.
Alternativa lijevom je Budo i jučer je malo vraćen na lijevog beka.tuzlac je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:50ZA MORRISA JE MUKA PROŠLA.ON JE USPJEŠNO OPERIRAO MENISKUSE I SADA JE POTPUNO FIT.hule_barca je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:18Ja već računam da je Zakarić potpisan igrač. Ko bi spominjao ime, ako nije barem 90 % sigurno. Znači napad je fantazija, Crnkić-Ubiparip-Zakarić. Takav napad može da svakoj ekipi postigne pogodak. Malo me brine što se odbrana ne pojačava ni malo proporcionalno napadu. Morris je pokazao da je sklon povredama, Kojića jedan žuti dijeli od suspenzije (ako se dobro sjećam), Kostiću će trebati još vremena, ako uopšte bude mogao igrati. Improvizacije sa Hasanovićem i ostalim defanzivnim veznjacima na stoperu mogu proći kada zaškripi u nekoj utakmici, ali ući u nastavak sezone samo s Kojićem, koji je sigurica nije baš za pohvaliti.
Potpuno je "hule barca " u pravu .Asimetrični smo i treba nam minimum jedan štoper.I tvoje rezerve prema Lekoviću nisu uzalud.Ja isto mislim.Ako Efeta smatramo alternativom Nukiću onda nam fali i alternativa na lijevom boku.Mada ,iskreno ,niti Efendić a pogotovo Budo teško da će opstati.Efendić u startnih 11 a Budo kao rezerva za lijevog boka.Ovo juče sa Efendićem na desnom krilu je bacanje prašine u oči.tuzla1983 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 12:25Alternativa lijevom je Budo i jučer je malo vraćen na lijevog beka.tuzlac je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:50ZA MORRISA JE MUKA PROŠLA.ON JE USPJEŠNO OPERIRAO MENISKUSE I SADA JE POTPUNO FIT.hule_barca je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:18Ja već računam da je Zakarić potpisan igrač. Ko bi spominjao ime, ako nije barem 90 % sigurno. Znači napad je fantazija, Crnkić-Ubiparip-Zakarić. Takav napad može da svakoj ekipi postigne pogodak. Malo me brine što se odbrana ne pojačava ni malo proporcionalno napadu. Morris je pokazao da je sklon povredama, Kojića jedan žuti dijeli od suspenzije (ako se dobro sjećam), Kostiću će trebati još vremena, ako uopšte bude mogao igrati. Improvizacije sa Hasanovićem i ostalim defanzivnim veznjacima na stoperu mogu proći kada zaškripi u nekoj utakmici, ali ući u nastavak sezone samo s Kojićem, koji je sigurica nije baš za pohvaliti.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 23 jan 2020, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
Očekujem objavu za Zakarića..
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Boga mi ako se potpiše Zakarić puca Tuzla na titulu što nije nerealno sa takvom ekipom i bodovnim zaostatkom...ili će zaganjati Kup...u svakom slučaju vjerujem da će trofej biti u igri...predobra je ovo ekipa već sad....treba im još samo hajp sa tribina pa da.se posloze sve kockice...dal će se to prepoznati vidjet će se....uglavnom trebala bi 1000 makar bit na tribinama
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pa jeste - izgleda da je Budo alternativa - zato sam neki dan i pisao da nam treba jos jedan bek u ekipi.tuzlac je napisao/la: ↑23 jan 2020, 12:33Potpuno je "hule barca " u pravu .Asimetrični smo i treba nam minimum jedan štoper.I tvoje rezerve prema Lekoviću nisu uzalud.Ja isto mislim.Ako Efeta smatramo alternativom Nukiću onda nam fali i alternativa na lijevom boku.Mada ,iskreno ,niti Efendić a pogotovo Budo teško da će opstati.Efendić u startnih 11 a Budo kao rezerva za lijevog boka.Ovo juče sa Efendićem na desnom krilu je bacanje prašine u oči.
Budu bi i moja rahmetli nena prosla u 9 od 10 pokusaja na krilu...
Za mene Nukic nakon svega par odigranih utakmica na bekovskoj poziciji ne moze bit ispred Efendica - nikako.. i pored svih mana Efendica.
I siguran sam da ce te se u ovo uvjerit cim krene sezona.
Slazem se da nam i neki stoper nebi lose dosao...
Dakle generalno - u pravu ste vi koji pisete da imamo totalni nesrazmjer odbrane i napada nakon svih ovih pojacanja.
- hule_barca
- Kontakt:
Prateći rad Baljića i ova pojačanja, jedno je sigurno, a to je da će TC igrati veoma napadački i za gol više. Tome u prilog ide i vraćanje Nukića na desnog beka, a sve radi njegovih napadačkih sposobnosti, nego li odbrambenih. Ja ću na kraju krajeva prije pohvaliti napadački pristup nego ziherašku igru, ali bojim se da će Baljić igrati i suviše napadački te da bi mu se u ovoj kaljuži to prije moglo osvetiti, jer uvijek je lakše čekati šansu iz kontre. Također, veliko je pitanje može li se TC upustiti u borbu za titulu s Baljićem na klupi. Uspio je preživjeti prvi dio i očekivati je da će biti bolje u nastavku, ali fali tog iskustva za takve poduhvate. Da je na klupi neko prekaljeno ime s mnogo više iskustva u takvim situacijama (npr. Musemić), smatrao bih TC legitimnim kandidatom za titulu, ali ovako mislim da je Europa najviši domet, što opet nije mali zalogaj i vrijedan je pomena.
Mes Que Un Club
emir012
Za mene Nukic nakon svega par odigranih utakmica na bekovskoj poziciji ne moze bit ispred Efendica - nikako.. i pored svih mana Efendica.
Nukić je definitivno desni bok jer igra puno brže u oba smjera.
Ako sporog Efeta stavimo na desnom beku onda je upitan Kulović jer Nukć je igrao to desno krilo.
Nije baš pravo Nukiću vidi se to, ali činjenica je da je on gazela spram Efeta.Efe kad zaostane napravi penal.I kad sad imaš Kulovića ,Zakarića, onda je Efe klupa.
Hoće i Muratović i Baljić da ubrzaju protok lopte, igre, posjed i efikasnost.
Nukić je definitivno desni bok jer igra puno brže u oba smjera.
Ako sporog Efeta stavimo na desnom beku onda je upitan Kulović jer Nukć je igrao to desno krilo.
Nije baš pravo Nukiću vidi se to, ali činjenica je da je on gazela spram Efeta.Efe kad zaostane napravi penal.I kad sad imaš Kulovića ,Zakarića, onda je Efe klupa.
Hoće i Muratović i Baljić da ubrzaju protok lopte, igre, posjed i efikasnost.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 23 jan 2020, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo sa Baljićem stoji.Ako Baljić u prva 3 kola i 1/4Kup susretu ,izgubi bilo koje 2 utakmice,znači dođe na 50 % ne treba tu časa časiti.Odmah Musemića dovesti.Baljić je maksum za njega.Ali ko je mogao znati da će Sarajevo otpustit Husrefa kolo pred kraj jeseni.hule_barca je napisao/la: ↑23 jan 2020, 17:03Prateći rad Baljića i ova pojačanja, jedno je sigurno, a to je da će TC igrati veoma napadački i za gol više. Tome u prilog ide i vraćanje Nukića na desnog beka, a sve radi njegovih napadačkih sposobnosti, nego li odbrambenih. Ja ću na kraju krajeva prije pohvaliti napadački pristup nego ziherašku igru, ali bojim se da će Baljić igrati i suviše napadački te da bi mu se u ovoj kaljuži to prije moglo osvetiti, jer uvijek je lakše čekati šansu iz kontre. Također, veliko je pitanje može li se TC upustiti u borbu za titulu s Baljićem na klupi. Uspio je preživjeti prvi dio i očekivati je da će biti bolje u nastavku, ali fali tog iskustva za takve poduhvate. Da je na klupi neko prekaljeno ime s mnogo više iskustva u takvim situacijama (npr. Musemić), smatrao bih TC legitimnim kandidatom za titulu, ali ovako mislim da je Europa najviši domet, što opet nije mali zalogaj i vrijedan je pomena.
Ja se uopšte ne slažem sa vama. Po meni tim mladih predvođen Muratom, Baljom, Hasagićem, Adenalićem je budućnost momci imaju ime internacionala iskustva znaju jezik itd. Husref je samo bolji poznavalac PL i ništa više pa gdje je god radio sjetimo se Gorkog pa sad i Sarajeva narušavao je odnose svađao sa igračima itd šta će nam takav nama treba čovjek stručanjak ali koji će i da posluša pa Varešanović koji je meni Ok je otišao jer se nije slagao sa Muratom. Ništa Husref samo ova ekipa a ako krene loše naravno mijenjati ih.tuzlac je napisao/la: ↑23 jan 2020, 17:27Ovo sa Baljićem stoji.Ako Baljić u prva 3 kola i 1/4Kup susretu ,izgubi bilo koje 2 utakmice,znači dođe na 50 % ne treba tu časa časiti.Odmah Musemića dovesti.Baljić je maksum za njega.Ali ko je mogao znati da će Sarajevo otpustit Husrefa kolo pred kraj jeseni.hule_barca je napisao/la: ↑23 jan 2020, 17:03Prateći rad Baljića i ova pojačanja, jedno je sigurno, a to je da će TC igrati veoma napadački i za gol više. Tome u prilog ide i vraćanje Nukića na desnog beka, a sve radi njegovih napadačkih sposobnosti, nego li odbrambenih. Ja ću na kraju krajeva prije pohvaliti napadački pristup nego ziherašku igru, ali bojim se da će Baljić igrati i suviše napadački te da bi mu se u ovoj kaljuži to prije moglo osvetiti, jer uvijek je lakše čekati šansu iz kontre. Također, veliko je pitanje može li se TC upustiti u borbu za titulu s Baljićem na klupi. Uspio je preživjeti prvi dio i očekivati je da će biti bolje u nastavku, ali fali tog iskustva za takve poduhvate. Da je na klupi neko prekaljeno ime s mnogo više iskustva u takvim situacijama (npr. Musemić), smatrao bih TC legitimnim kandidatom za titulu, ali ovako mislim da je Europa najviši domet, što opet nije mali zalogaj i vrijedan je pomena.
Pa hoćeš Bošnjakovića?tuzla1983 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 17:47Ja se uopšte ne slažem sa vama. Po meni tim mladih predvođen Muratom, Baljom, Hasagićem, Adenalićem je budućnost momci imaju ime internacionala iskustva znaju jezik itd. Husref je samo bolji poznavalac PL i ništa više pa gdje je god radio sjetimo se Gorkog pa sad i Sarajeva narušavao je odnose svađao sa igračima itd šta će nam takav nama treba čovjek stručanjak ali koji će i da posluša pa Varešanović koji je meni Ok je otišao jer se nije slagao sa Muratom. Ništa Husref samo ova ekipa a ako krene loše naravno mijenjati ih.tuzlac je napisao/la: ↑23 jan 2020, 17:27Ovo sa Baljićem stoji.Ako Baljić u prva 3 kola i 1/4Kup susretu ,izgubi bilo koje 2 utakmice,znači dođe na 50 % ne treba tu časa časiti.Odmah Musemića dovesti.Baljić je maksum za njega.Ali ko je mogao znati da će Sarajevo otpustit Husrefa kolo pred kraj jeseni.hule_barca je napisao/la: ↑23 jan 2020, 17:03Prateći rad Baljića i ova pojačanja, jedno je sigurno, a to je da će TC igrati veoma napadački i za gol više. Tome u prilog ide i vraćanje Nukića na desnog beka, a sve radi njegovih napadačkih sposobnosti, nego li odbrambenih. Ja ću na kraju krajeva prije pohvaliti napadački pristup nego ziherašku igru, ali bojim se da će Baljić igrati i suviše napadački te da bi mu se u ovoj kaljuži to prije moglo osvetiti, jer uvijek je lakše čekati šansu iz kontre. Također, veliko je pitanje može li se TC upustiti u borbu za titulu s Baljićem na klupi. Uspio je preživjeti prvi dio i očekivati je da će biti bolje u nastavku, ali fali tog iskustva za takve poduhvate. Da je na klupi neko prekaljeno ime s mnogo više iskustva u takvim situacijama (npr. Musemić), smatrao bih TC legitimnim kandidatom za titulu, ali ovako mislim da je Europa najviši domet, što opet nije mali zalogaj i vrijedan je pomena.
tuzlac je napisao/la: ↑23 jan 2020, 17:55Pa hoćeš Bošnjakovića?tuzla1983 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 17:47Ja se uopšte ne slažem sa vama. Po meni tim mladih predvođen Muratom, Baljom, Hasagićem, Adenalićem je budućnost momci imaju ime internacionala iskustva znaju jezik itd. Husref je samo bolji poznavalac PL i ništa više pa gdje je god radio sjetimo se Gorkog pa sad i Sarajeva narušavao je odnose svađao sa igračima itd šta će nam takav nama treba čovjek stručanjak ali koji će i da posluša pa Varešanović koji je meni Ok je otišao jer se nije slagao sa Muratom. Ništa Husref samo ova ekipa a ako krene loše naravno mijenjati ih.tuzlac je napisao/la: ↑23 jan 2020, 17:27
Ovo sa Baljićem stoji.Ako Baljić u prva 3 kola i 1/4Kup susretu ,izgubi bilo koje 2 utakmice,znači dođe na 50 % ne treba tu časa časiti.Odmah Musemića dovesti.Baljić je maksum za njega.Ali ko je mogao znati da će Sarajevo otpustit Husrefa kolo pred kraj jeseni.
Ko je spomenuo Bošnjakovića njegov domet je do Husina. Nama trebaju ljudi koji mogu da dobace do Evrope a to su ovi za sada i zašto ih unaprijed kritikovati. Pa treba da nam je čast što nas vodi jedna osoba koja je bila član slavnog Reala i samo zbog povrede nije duže ostao a i bio je Papetov pomoćnik na mundijalu.
Pa zna ovaj čovjek što vodi klub šta želi, kako hoće i koliko može. Nije on budala zna od dobro dal i kada mijenjat. Pojedinci su ovdje zaduženi da kritikuju - izmišljaju neke odlaske itd. Po nekima je Vojo odavno na Grbavici a Samir ni kriv ni dužan ispljuvan. Ljudi prave harmoniju i domaćinski klub a Husref bi to razjebao za mjesec dana jer on psihički nije stabilna osoba.
Nisi upućen vezano za Ubiparipa pa tako govoriš.tuzla1983 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 18:04Pa zna ovaj čovjek što vodi klub šta želi, kako hoće i koliko može. Nije on budala zna od dobro dal i kada mijenjat. Pojedinci su ovdje zaduženi da kritikuju - izmišljaju neke odlaske itd. Po nekima je Vojo odavno na Grbavici a Samir ni kriv ni dužan ispljuvan. Ljudi prave harmoniju i domaćinski klub a Husref bi to razjebao za mjesec dana jer on psihički nije stabilna osoba.
Ja volim da me taj"psihički nestabilan"( po meni se radi o temperamentnom čovjeku),dovede na vrh,nego da se divim činjenici da me vodi ovaj što je igro u Realu .
Pa ba, mi popušismo s njim takvim iz Reala realno 9 komada u tri utakmice a da ne dadosmo ni jedan.Od mogućih 9 bodova osvojii smo krompir ili 0 bodova uz gol razliku 0:9.Ačkosun.Uspješnost 0%.O onoj osmanlijskoj sramoti u Osijeku 2:8 nemam komentara.
I ovo ću ti kazati .Husref je i sa Gorkim već bio prvak pa možda i Kup osvojio.Ali pošto su Faraon i njegovi satrapi radili Husiću to što su radili,dobili su titulu al u k.rcu.PA NIJE NIKO LUD TIM KOKOŠARIMA OSTAVITI U MIRAZ TROFEJE KOJIM ĆE SE ONI KITITI.MOGU SE SAD HUSIĆEVOM SALGIJOM OKITITI.
UOSTALOM,KAD JE BALJIĆ U PITANJU,TABELA ĆE BITI JEDINI PARAMETAR.
Ova zadnja rečenica je ključna i ja se slažem da Husref nije trenutno bog zna kakva opcija.Ljudi kad ocjenjuju nečiji rad uglavnom imaju sliku njegovog najboljeg perioda iz "bolje" daleke prošlosti a ne vide kakva je trenutna situacija.Psihofizičko stanje Musemića je sada mnogo lošije nego prije nekoliko godina.On mi nekako sad izgleda kao bosanski Mourinho (tu su negdje i po godinama starosti).Ima on kvalitete ali s njim dolazi i brdo problema i vjerovatno "pozorište u kući" a taj cirkus nam nikako ne treba.tuzla1983 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 18:04Pa zna ovaj čovjek što vodi klub šta želi, kako hoće i koliko može. Nije on budala zna od dobro dal i kada mijenjat. Pojedinci su ovdje zaduženi da kritikuju - izmišljaju neke odlaske itd. Po nekima je Vojo odavno na Grbavici a Samir ni kriv ni dužan ispljuvan. Ljudi prave harmoniju i domaćinski klub a Husref bi to razjebao za mjesec dana jer on psihički nije stabilna osoba.
SAREJEVSKA KOALICIJA SUTRA A ŠKUTORSKA U NEDELJU STERU SERGIJE ZA POMOĆ .
ČOVIĆ POHODIO PAPU FRANJU DA SE MOLE ZA ZRINJSKI.

ČOVIĆ POHODIO PAPU FRANJU DA SE MOLE ZA ZRINJSKI.

ŠTA JE BALJIĆ KAO TRENER NAPRAVIO U KARIJERI.KOLIKO JE TROFEJA OSVOJIO?JE LI MAKAR "KVARNERSKU RIVIJERU"?CityCity je napisao/la: ↑23 jan 2020, 19:01Ova zadnja rečenica je ključna i ja se slažem da Husref nije trenutno bog zna kakva opcija.Ljudi kad ocjenjuju nečiji rad uglavnom imaju sliku njegovog najboljeg perioda iz "bolje" daleke prošlosti a ne vide kakva je trenutna situacija.Psihofizičko stanje Musemića je sada mnogo lošije nego prije nekoliko godina.On mi nekako sad izgleda kao bosanski Mourinho (tu su negdje i po godinama starosti).Ima on kvalitete ali s njim dolazi i brdo problema i vjerovatno "pozorište u kući" a taj cirkus nam nikako ne treba.tuzla1983 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 18:04Pa zna ovaj čovjek što vodi klub šta želi, kako hoće i koliko može. Nije on budala zna od dobro dal i kada mijenjat. Pojedinci su ovdje zaduženi da kritikuju - izmišljaju neke odlaske itd. Po nekima je Vojo odavno na Grbavici a Samir ni kriv ni dužan ispljuvan. Ljudi prave harmoniju i domaćinski klub a Husref bi to razjebao za mjesec dana jer on psihički nije stabilna osoba.
.................................................................................................https://hr.wikipedia.org/wiki/Kvarnerska_rivijera
JEDNA RIJETKO VIĐENA SCENA KAD SU TRENERI UPITANJU.I SAM SAM ZAPLAKAO.
GOLOVI SA UTAKMICE TUZLACITY - ZVIJEZDA 6:2
https://www.facebook.com/FudbalskiKlubT ... 232104290/
https://www.facebook.com/FudbalskiKlubT ... 232104290/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.