Zdrav Rafa bi dobio tog Stana, nema sumnje. Ali dobro, ti si nas ovdje pravio budalama kako je Stan favorit protiv Nadala u finalu Pariza, tako da me ovi komentari ne cude uopste.Unofficialpage je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:25Ne vidim da je i u jednom od ta dva meča Nadal imao neki peh, 2014. pitanje je bili i zdrav dobio Stana, tad je Stan raznosio a 2017. nikakav peh. Nek bude sretan što je i u peti set ušao, Federer je taj meč bio bolji teniser kao i u svim ostalim mečevima na hardu u zadnjih 5-6 godina.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Grand Slam
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Koliko podcjenjivanje Novaka, strašno. On treba imati min. 40% šanse. 32% je premalo.BosniaBoston je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:24https://www.ultimatetennisstatistics.co ... sEventId=5bosanskazvijer je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:22@NadalRafa
![]()
![]()
![]()
Pise u zagradi brate moj, Rafa vs Djoka 4-4 u finalima GS, 2-2 ima cak na tvrdoj podlozi.
@Bodi
To je 100% istina, imao break prednosti, momentum i sve na svojoj strani.
Sjecam se da je protiv Federera 1.06 kv bilo live na Rafu, a 6.90 na Federera kod 3-1 u petom setu, sto dovoljno govori sta je Rafa propustio u tom mecu, skoro nemoguce izgubio.
Ma Federer je svoje "osvajacke pohode" zavrsio onim nesretnim porazom na WB, GDJE JE SAM SEBE DOBIO, to je valjda jasno kao dan.
Cak Medo i Grk imaju ako nista iste sanse, Medo cak i vece od njega, sto su rekli i bookmakeri profesionalci, na kraju krajeva.
Ja samo pricam realno uvijek, nista navijacki.
Evo sta kaze najveci teniski sajt
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma jarane boli me briga za kvote to uopste ne pratim. Lik ga je raznio u tom petom setu. Nadal se prakticno nista nije pitao.bosanskazvijer je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:31@darker
Dovoljno govori da je kv na live kladjenju kod 3-1 u petom setu bila 1.09 na Rafu a 6.90 na Fedexa, pa eto valjda znas izracunati postotak sanse za pobjedu u tom momentu.
Nema potrebe za uljepsavanjem, tako stoje stvari.
I sad eto spominjes kvote za osvajanje. Nadal je na drugom mjestu samo zato sto je Federer na Novakovoj strani zdrijeba i jedan od njih ce zijanit svakako, ostavljajuci Nadala na tom drugom mjestu.Nikakav disrespekt prema Rafi, al na ovakvoj podlozi nije favorit ni protiv Novaka, a ni protiv Rogera. To zadnjih 5,6 godina pokazuje.
Cuj kaze ne vidim nikakav peh, a onda napise pitanje bi li zdrav Nadala dobio Stana. 
Ja kao Nadalov navijac odgovorno tvrdim da ne postoji drugi ili treci favorit osim Noleta na ovom turniru, ko god da osvoji AO osim njega je epsko iznenadenje.
Ja kao Nadalov navijac odgovorno tvrdim da ne postoji drugi ili treci favorit osim Noleta na ovom turniru, ko god da osvoji AO osim njega je epsko iznenadenje.
Zadnja izmjena: Krofna, dana/u 23 jan 2020, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
Show me your donuts 0 0
Naravno da bi ga dobio. Stvorio se nekakav mit radi prvog seta gdje je Rafa klasično dizelaški ušao u meč pa ga onaj izbušio.Nail for Real je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:32Zdrav Rafa bi dobio tog Stana, nema sumnje. Ali dobro, ti si nas ovdje pravio budalama kako je Stan favorit protiv Nadala u finalu Pariza, tako da me ovi komentari ne cude uopste.Unofficialpage je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:25Ne vidim da je i u jednom od ta dva meča Nadal imao neki peh, 2014. pitanje je bili i zdrav dobio Stana, tad je Stan raznosio a 2017. nikakav peh. Nek bude sretan što je i u peti set ušao, Federer je taj meč bio bolji teniser kao i u svim ostalim mečevima na hardu u zadnjih 5-6 godina.
Znamo svi šta bi se kasnije desilo da ne bi povrede, Stanu je Rafa uzasno loš matchup, bukvalno mu ništa ne moze ako onaj igra na najvećem nivou.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ne mozes nikako znat da li bi ga dobio. Covjek je taj turnir igrao fenomenalno i izbacio Djokovica. Spekulisat mozes, al rec da bi ga sigurni dobio ne mozes.Nail for Real je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:32Zdrav Rafa bi dobio tog Stana, nema sumnje. Ali dobro, ti si nas ovdje pravio budalama kako je Stan favorit protiv Nadala u finalu Pariza, tako da me ovi komentari ne cude uopste.Unofficialpage je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:25Ne vidim da je i u jednom od ta dva meča Nadal imao neki peh, 2014. pitanje je bili i zdrav dobio Stana, tad je Stan raznosio a 2017. nikakav peh. Nek bude sretan što je i u peti set ušao, Federer je taj meč bio bolji teniser kao i u svim ostalim mečevima na hardu u zadnjih 5-6 godina.
-
bosanskazvijer
Ne pricam ja o mecu iz 2014, nego iz 2012 i finalu protiv Djoke, gdje je imao 4-2 i servirao u petom setu, jos bolja situacija nego protiv Federera.Unofficialpage je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:25Ne vidim da je i u jednom od ta dva meča Nadal imao neki peh, 2014. pitanje je bili i zdrav dobio Stana, tad je Stan raznosio a 2017. nikakav peh. Nek bude sretan što je i u peti set ušao, Federer je taj meč bio bolji teniser kao i u svim ostalim mečevima na hardu u zadnjih 5-6 godina.
Procitaj usput sta sam Darkeru odgovorio, kolike je sanse imao Federer u tom momentu iz 2017, kod 3-1 xa Rafu.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 23 jan 2020, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Evo kako izgleda Stan kad naleti na zdravog i spremnog Nadala:

- Nail for Real
- Kontakt:
Pa kad se vec igramo nagadjanja, sto je njegovo misljenje vrednije od mojeg? I jos ako znamo kako se lik provaljivao oko Nadala.darker10 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:37Ne mozes nikako znat da li bi ga dobio. Covjek je taj turnir igrao fenomenalno i izbacio Djokovica. Spekulisat mozes, al rec da bi ga sigurni dobio ne mozes.Nail for Real je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:32Zdrav Rafa bi dobio tog Stana, nema sumnje. Ali dobro, ti si nas ovdje pravio budalama kako je Stan favorit protiv Nadala u finalu Pariza, tako da me ovi komentari ne cude uopste.Unofficialpage je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:25Ne vidim da je i u jednom od ta dva meča Nadal imao neki peh, 2014. pitanje je bili i zdrav dobio Stana, tad je Stan raznosio a 2017. nikakav peh. Nek bude sretan što je i u peti set ušao, Federer je taj meč bio bolji teniser kao i u svim ostalim mečevima na hardu u zadnjih 5-6 godina.
Ljudi zaboravljaju i da je Nadal imao fantastican turnir i bio u odlicnoj formi.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
I sta ovo je garant da bi ga dobio na tvrdoj podlozi Melburna. Ney kako zalite toliko za tim evo 6godina.Do zla da je Nadal imao 2 mec lopte u tom mecu i projebo ih
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sport nije ŠBBKBB,titula se ne računa i vozdra
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 23 jan 2020, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne možeš znati, brutalno je igrao taj turnir Stan. Druga je priča na RG a i ne sjećam se baš da sam govorio da je favorit protiv Rafe u Parizu. Moguće da jesam, to je velika greška, Stan nema šta da traži protiv Rafe na šljaci ako je Rafa na pristojnom nivou.Nail for Real je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:32Zdrav Rafa bi dobio tog Stana, nema sumnje. Ali dobro, ti si nas ovdje pravio budalama kako je Stan favorit protiv Nadala u finalu Pariza, tako da me ovi komentari ne cude uopste.Unofficialpage je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:25Ne vidim da je i u jednom od ta dva meča Nadal imao neki peh, 2014. pitanje je bili i zdrav dobio Stana, tad je Stan raznosio a 2017. nikakav peh. Nek bude sretan što je i u peti set ušao, Federer je taj meč bio bolji teniser kao i u svim ostalim mečevima na hardu u zadnjih 5-6 godina.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
bosanskazvijer
Da ponovim, ja nisam uopste mislio na mec protiv Stana, nego na AO 2012, gdje je Rafa imao 4-2 u petom setu protiv Djoke i zijanio skoro dobijen mec.
Federera je uništio u polufinalu, a nije Roger bio loš uopšte, znamo da je dobio Endija kolo ranije. Sila je bio Rafa na tom AO zaboravljate, glupo je bilo šta garantovati al poprilično sam siguran da bi ga Rafa okrenuo rutinski.
Doduse na hardu ima sta traziti, samo je 11/2 u medjusobnim mecevima na tvrdim podlogamaUnofficialpage je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:40Ne možeš znati, brutalno je igrao taj turnir Stan. Druga je priča na RG a i ne sjećam se baš da sam govorio da je favorit protiv Rafe u Parizu. Moguće da jesam, to je velika greška, Stan nema šta da traži protiv Rafe na šljaci ako je Rafa na pristojnom nivou.Nail for Real je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:32Zdrav Rafa bi dobio tog Stana, nema sumnje. Ali dobro, ti si nas ovdje pravio budalama kako je Stan favorit protiv Nadala u finalu Pariza, tako da me ovi komentari ne cude uopste.Unofficialpage je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:25Ne vidim da je i u jednom od ta dva meča Nadal imao neki peh, 2014. pitanje je bili i zdrav dobio Stana, tad je Stan raznosio a 2017. nikakav peh. Nek bude sretan što je i u peti set ušao, Federer je taj meč bio bolji teniser kao i u svim ostalim mečevima na hardu u zadnjih 5-6 godina.
Wawrinka je idealan matchup za Nadala na svim podlogama i tu je svaka diskusija no sens, jedino jos na laminatu da zaigraju mozda.
Zadnja izmjena: Krofna, dana/u 23 jan 2020, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Show me your donuts 0 0
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zaboravlja se i činjenica da je Stanova omiljena podloga šljaka,ali to ne znači da trebamo pocinjati price da su babi mudabodi123 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:44Federera je uništio u polufinalu, a nije Roger bio loš uopšte, znamo da je dobio Endija kolo ranije. Sila je bio Rafa na tom AO zaboravljate, glupo je bilo šta garantovati al poprilično sam siguran da bi ga Rafa okrenuo rutinski.
#Punoljetstvo
Ti si tvrdio da je Rafa bolji igrač na betonu nego na šljaci, toga se moraš sjećat znaš da sam te ruzio tad.Unofficialpage je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:40Ne možeš znati, brutalno je igrao taj turnir Stan. Druga je priča na RG a i ne sjećam se baš da sam govorio da je favorit protiv Rafe u Parizu. Moguće da jesam, to je velika greška, Stan nema šta da traži protiv Rafe na šljaci ako je Rafa na pristojnom nivou.Nail for Real je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:32Zdrav Rafa bi dobio tog Stana, nema sumnje. Ali dobro, ti si nas ovdje pravio budalama kako je Stan favorit protiv Nadala u finalu Pariza, tako da me ovi komentari ne cude uopste.Unofficialpage je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:25Ne vidim da je i u jednom od ta dva meča Nadal imao neki peh, 2014. pitanje je bili i zdrav dobio Stana, tad je Stan raznosio a 2017. nikakav peh. Nek bude sretan što je i u peti set ušao, Federer je taj meč bio bolji teniser kao i u svim ostalim mečevima na hardu u zadnjih 5-6 godina.
Čini mi se 2016. kad je ono bio baš grohno, a jesi davao i Stanu poprilično visoke šanse pred to finale na RG, sjećam se kroz maglu nekako i ja.
Podcjenjuješ Rafka, moj @Uno
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije da ima puno toga šta tražiti ali na betonu gdje se spin malo manje prima ima svoju šansu, ne veliku ali ima.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa ne znam kako da mu je los matchup opet ne mozes rec sa potpunom sigurnoscu da bi ga dobio. Elem desilo se kako se desilo i to je to. Placete vise od nas u vezi proslogodisnjeg finala Vimbija za necim sto je bilo prije 8 i 6 godina.
-
bosanskazvijer
Dzabe ste odveli pricu u drugom smjeru i spominjanju Stana i nekih drugih meceva.
Ja sam mislio na ova 2 finala :
AO 2012 protiv Djoke 4-2 u petom setu i servirao
A0 2017 protiv Starca 3-1 u petom setu
Cuj kaze Darker nemaju veze kvote.
Pa kad nemaju druze kv na live veze, cekaj eto bilo koji mec kad bude na live ta kv, uplatis 20 milja i imas 120 milja u dzepu, cistih za pola sata, kad to nema nikakve veze.
Stan u Sarajevu zaradis jer je ista sansa za pobjedu, poklon ha ya.

Ja sam mislio na ova 2 finala :
AO 2012 protiv Djoke 4-2 u petom setu i servirao
A0 2017 protiv Starca 3-1 u petom setu
Cuj kaze Darker nemaju veze kvote.
Pa kad nemaju druze kv na live veze, cekaj eto bilo koji mec kad bude na live ta kv, uplatis 20 milja i imas 120 milja u dzepu, cistih za pola sata, kad to nema nikakve veze.
Stan u Sarajevu zaradis jer je ista sansa za pobjedu, poklon ha ya.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 23 jan 2020, 21:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.