Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Yebo majku i na ovom TV-u milion kanala a nemas sta gledati. Lijepa vremena kad se gurala viljuska u njega i gledala Esmeralda.
Show me your donuts 0 0
Nećemo se valjda zbog žene zakačit moj Oske...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Fantasista
- Kontakt:
Poželio sam komediju u režiji političara iz RS-a. Lagano uključim BN i uz kaficu se opustim.
-
jolicnikola
- Kontakt:
evo tema o GS-u kad budu slamovi liči na pl prepucavanja i ovu temu kad se piše o politici
Za one koje interesuje škola se otvara u inostranstvu, u Doboju entiteta Federacije pokrajine Republike Srpske Bosne i Hercegovine
Što ga yebe Amir.
Što ga yebe Amir.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nullius in verba
Jes' procito ovaj komentar
Evo informacija iz Kiseljaka, kafana i samoposluga Bolji život iz Bilalovca, gazda i njegov brat prezimena Karasalihović, obojica zajebanti, istukli Pašića također zajebanta. Očekujemo nastavak priče, dvije prgave porodice vjerojatno će nastaviti raščišćavati račune. Lp
® GONGASHI POWERHOUSE ®
treba razumjeti i vlasnike,das mu posao,a on hoce i platu,a kad ga ne isplatis,onda da otkaz i opet trazi platu,pa kome ne bi pao mrak na oci?Heller je napisao/la: ↑23 jan 2020, 23:06https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /200123206
A sunce ti ****
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Izgleda da se nisu razumili bas najbolje oko zahtjeva, ovaj je trazio platu a gazda mu dao bolovanje.
Show me your donuts 0 0
Čita li neko ovdje psihološke knjige, mislim da je tematika direktno psihologija npr. kao od Carola Dwecka "Mindset: The New Psychology of Success" i sl.
Ako neko kakvu ima za preporučit rado bih volio pročitati, takve stvari su mi baš puno pomogle da shvatim ljudsku psihu, pa i drugima preporučujem isto. a i da ovo malo mentalnog patuljizma izbacim iz sebe.
Ako neko kakvu ima za preporučit rado bih volio pročitati, takve stvari su mi baš puno pomogle da shvatim ljudsku psihu, pa i drugima preporučujem isto. a i da ovo malo mentalnog patuljizma izbacim iz sebe.
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.