ja sam iznio samo svoje mišljenje. Zapamtite: Svraka se uvijek krije kad naši halfovi imaju loptu.Esii TM87 je napisao/la:Ti onda imas pogledanih Zeljinih utakmica kao moja starabablaz je napisao/la:budimo realni, Savić je naš najbolji zadnji vezni. kad bi mu dodali još jednog to bi bilo to. Svraka ne zna dodati loptu na 20 metara. Ćulum isto.Omar500 je napisao/la:Kako ste vi smiješni. Zeba ne dolazi do izražaja ( koliko mi od njega očekujemo) zato jer nemamo zadnje vezne igrače da valjaju ( izuzetak je Svraka, ali ove polusezone je dosta odsustvovao) . Treba neko iznijeti loptu, a to ne mogu tromi Ćulum i Savić, pogotovo kad su njih dvojica u tandemucim tako pricas za Svraku.
Momak je protiv Hapoela usao u drugom i koliko toliko nas povezao,i od tada bio nas najbolji zadnji vezni sve do nezaluzenog crvenog protiv Veleza pa povrede pred Zrinjski.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ako cemo po tome davati ocjene,i Bekric je imao pivota.Cuj to vise kreativac nego trkacAdmiral_TM87 je napisao/la:Pa Zeba nemoze dati vise, jer njegova lucidnost ne dolazi do izrazaja zbog onog pivota, kad bi imali kako treba napadaca vidjeli bi svi sta je Zeba, covjek je vise kreativac nego trkac kakav je bio Bekric sve je stvar ukusa
1921-2011
- nikad_izvini
- Kontakt:
Da se razumijemo, Zeba je odličan igrač za naše lige al se zna izgubiti u "jačim" utakmicama. Sad, do koga je, zaista ne znam jer baš ne mogu toliko dataljno da pratim utakmicu. Nije mi to posao 
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Which Of The Following Is The Best Goal Of The Week?
Yevhen Konoplyanka (Ukraine)
1.36%
Raul Gonzalez (Schalke)
16.91%
Luke Varney (Blackpool)
1.61%
Jeremy Menez (Roma)
8.35%
Zlatan Ibrahimovic (AC Milan)
24.56%
Marcelo Pereira (Xanthi)
1.61%
Mario Stanic (Zeljeznicar)
35.59%
Christian Schulz (Hannover)
1.28%
Francesco Scardina (Cittadella)
3.51%
Adriano (Monaco)
5.21%
Yevhen Konoplyanka (Ukraine)
1.36%
Raul Gonzalez (Schalke)
16.91%
Luke Varney (Blackpool)
1.61%
Jeremy Menez (Roma)
8.35%
Zlatan Ibrahimovic (AC Milan)
24.56%
Marcelo Pereira (Xanthi)
1.61%
Mario Stanic (Zeljeznicar)
35.59%
Christian Schulz (Hannover)
1.28%
Francesco Scardina (Cittadella)
3.51%
Adriano (Monaco)
5.21%
PONOSNO I HRABRO
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Sad reci da je Bekric kreativniji od Zebe i da je Zeba veci trkac(pokrivanje prostora, presjecanje lopte) od Bekrica, ako hoces meni je Bekric draziEsii TM87 je napisao/la:Ako cemo po tome davati ocjene,i Bekric je imao pivota.Cuj to vise kreativac nego trkacAdmiral_TM87 je napisao/la:Pa Zeba nemoze dati vise, jer njegova lucidnost ne dolazi do izrazaja zbog onog pivota, kad bi imali kako treba napadaca vidjeli bi svi sta je Zeba, covjek je vise kreativac nego trkac kakav je bio Bekric sve je stvar ukusapa ovo je moderni fudbal..bar se nadam.
Zasto samo za Bekrica ? Sta je sa Dzekom ?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mirsoooTM87 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/izbor_fudbalera.php
Hajmo podrzat Bekrica Svi MANIJACI glasajte za Bekrica !!
Btw , jebote "Mario" Stanic raznese sve jebote..Ajmo..samo glasat,glasat..
Yevhen Konoplyanka (Ukraine) 1.36%
Raul Gonzalez (Schalke) 16.91%
Luke Varney (Blackpool) 1.61%
Jeremy Menez (Roma) 8.35%
Zlatan Ibrahimovic (AC Milan) 24.56%
Marcelo Pereira (Xanthi) 1.61%
Mario Stanic (Zeljeznicar) 35.59%
Christian Schulz (Hannover) 1.28%
Francesco Scardina (Cittadella) 3.51%
Adriano (Monaco) 5.21%
Zadnja izmjena: Medixon, dana/u 22 nov 2010, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ma Zajko je dobar igrac samo nemoj da on puno trci ubio se za malog fudbala.Treba nejmu sad nabit kondiciju.A Bekric je bio klasicna pcelica radilica koji je radio sve pokrivo prostor sjeko lopte i sve.
Evo gledam sad Bekric ima na ovom glasanju 25 % jedan vise od dzeke a Stanic ima 35 % i jos nesto Koja SILA
Evo gledam sad Bekric ima na ovom glasanju 25 % jedan vise od dzeke a Stanic ima 35 % i jos nesto Koja SILA
svoj ti pos'o !
nesto kontam kako bi nama dobro dosao jedan Marko Topic... 
-
TheDinoRules
- Kontakt:
Daj pare, i Topić će nam doći.LIvada2 je napisao/la:nesto kontam kako bi nama dobro dosao jedan Marko Topic...
U mom svijetu važe moja pravila
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ako već poručujemo, kakvi ste sa biftekom 
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
-
TheDinoRules
- Kontakt:
Dobri ovih dana ..nikad_izvini je napisao/la:Ako već poručujemo, kakvi ste sa biftekom
U mom svijetu važe moja pravila
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
jo mogu mislit amara kad je vidio sehu na krilu
haj ti na go mali
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Jesam ša'e
- Kontakt:
Predivno vrijeme za Želju, polufinale kupa, drugi u ligi, Vasilić Višća Šeha Kerla u repki, Stanić na goal.com za najbolji go sedmice, novi sponzor, Bekrić vodi za fudbalera godine na sportsport.ba, Amar i dalje tu...
JES DOBRO BIT MANIJAK
JES DOBRO BIT MANIJAK
Bekric i Zeba su dva totalno razlicita igraca. I nema smisla ih porediti. Mnogi kvazi strucnjaci i pametnjakovici porede Ronalda i Messija i ko je bolji. Malo tesko za uporediti.
Zeba je prekucao PL BiH i zbog slabe inostrane ponude bio je primoran da se vrati nazad u PL BiH. Rijec je o fantasticnome tehnicaru, igracu koji je u stanju na 2 kvadratna metra okrenuti 2-3 igraca. Ima i tehnicki potkovan sut sto se vidjelo u par utakmica kada je postigao veoma lijepe golove. Ali meni jednostavno izgleda da on nema motiva. Kao da je postao igrac malih utakmica. Zna da tu bez mnogo trcanja uz par solidnih poteza moze postici pogodak ili proigrati suigraca.
Ali nije Zeba jedini krivac za trenutnu formu mada ona nije losa. Iako ne igra u svome najboljeme izdanju najbolji je u PL BiH. Da kojim slucajem Zeljeznicar ima brzoga napadaca golgetera koji je opasan i u kaznenom prostoru i van njega Zeba bi bio rasterecen i tu bi do izrazaja dosla njegova tehnika. Imao bi prostora. Vise bi se paznje poklanjalo napadacu ili napadacima da Zeljo igra sa dva napadaca. Ovako Zeba mora da baca loptu na stranu Visci i Besliji. Neko rece da Zeljo ima bolje zadnje vezne lakse bi Zebi bilo. Ne bi jer se ovaj iovako ne vraca da popuni tu prazninu ne trci puno nazad.
Bekric je nesto sasvim drugo. Bekric je gorio iz utakmice u utakmicu. Igrao je moglo bi se reci srcem kao da je Zeljino dijete. Ipak ja to vidim drugacije. Bekric je imao ponudu da napusti Zeljeznicar i kada je Amar dosao uspio ga je uvjeriti da ostane. Za one koji ne znaju Amar mu je rekao da ce se bolje prodati ako Zeljo bude sampion a tu treba Amaru kapu skinuti bez obzira o kojoj se ligi radi takvo obecanje nije lako ispuniti. I Bekric je davao sve od sebe.
Ruku na srce fizicki je jaci od Zebe. Ima jaci udarac, brzi je i zna tu snagu iskoristiti. Za razliku od Zebe mnogo vise trci. Bekric ima tu nesrecu sto nasa reprezentacija na njegovoj poziciji ima more igraca tako da mu to otezavavajuca okolnost da bude dio nacionalnog tima.
Zeljo treba da je sretan sto ima igraca Zebinoga kalibra.
Zeba je prekucao PL BiH i zbog slabe inostrane ponude bio je primoran da se vrati nazad u PL BiH. Rijec je o fantasticnome tehnicaru, igracu koji je u stanju na 2 kvadratna metra okrenuti 2-3 igraca. Ima i tehnicki potkovan sut sto se vidjelo u par utakmica kada je postigao veoma lijepe golove. Ali meni jednostavno izgleda da on nema motiva. Kao da je postao igrac malih utakmica. Zna da tu bez mnogo trcanja uz par solidnih poteza moze postici pogodak ili proigrati suigraca.
Ali nije Zeba jedini krivac za trenutnu formu mada ona nije losa. Iako ne igra u svome najboljeme izdanju najbolji je u PL BiH. Da kojim slucajem Zeljeznicar ima brzoga napadaca golgetera koji je opasan i u kaznenom prostoru i van njega Zeba bi bio rasterecen i tu bi do izrazaja dosla njegova tehnika. Imao bi prostora. Vise bi se paznje poklanjalo napadacu ili napadacima da Zeljo igra sa dva napadaca. Ovako Zeba mora da baca loptu na stranu Visci i Besliji. Neko rece da Zeljo ima bolje zadnje vezne lakse bi Zebi bilo. Ne bi jer se ovaj iovako ne vraca da popuni tu prazninu ne trci puno nazad.
Bekric je nesto sasvim drugo. Bekric je gorio iz utakmice u utakmicu. Igrao je moglo bi se reci srcem kao da je Zeljino dijete. Ipak ja to vidim drugacije. Bekric je imao ponudu da napusti Zeljeznicar i kada je Amar dosao uspio ga je uvjeriti da ostane. Za one koji ne znaju Amar mu je rekao da ce se bolje prodati ako Zeljo bude sampion a tu treba Amaru kapu skinuti bez obzira o kojoj se ligi radi takvo obecanje nije lako ispuniti. I Bekric je davao sve od sebe.
Ruku na srce fizicki je jaci od Zebe. Ima jaci udarac, brzi je i zna tu snagu iskoristiti. Za razliku od Zebe mnogo vise trci. Bekric ima tu nesrecu sto nasa reprezentacija na njegovoj poziciji ima more igraca tako da mu to otezavavajuca okolnost da bude dio nacionalnog tima.
Zeljo treba da je sretan sto ima igraca Zebinoga kalibra.
Znas kako je to bilo otprilike. Sjede na kraju sezone pjetlici Zelje s roditeljima (u Pazaricu cini mi se), i bukvalno Amar Osim kaze Ibrinoj mami ovako otprilike: "Tvoj Ibro nikad nece biti neki igrac, al bi on mogao biti dobar golman." I na iducem treningu Ibro s rukavicama na trening. Amar mu 15-tak minuta "drzao govor" na sljaci, na golu prema glavnom stadionu (ako nekoga i to zanima)nick je napisao/la:jo mogu mislit amara kad je vidio sehu na kriluhaj ti na go mali
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Yevhen Konoplyanka (Ukraine) 1.14%
Raul Gonzalez (Schalke) 14.91%
Luke Varney (Blackpool) 1.31%
Jeremy Menez (Roma) 7.87%
Zlatan Ibrahimovic (AC Milan) 21.55%
Marcelo Pereira (Xanthi) 1.48%
Mario Stanic (Zeljeznicar) 41.88%
Christian Schulz (Hannover) 1.08%
Francesco Scardina (Cittadella) 3.36%
Adriano (Monaco) 5.42%
Mario Stanic (Zeljeznicar) 41.88%
Adriano (Monaco) 5.42%
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Jao Stanića šta im uradiMU'MIN T.M. je napisao/la:Yevhen Konoplyanka (Ukraine) 1.14%
Mario Stanic (Zeljeznicar) 41.88%![]()
Adriano (Monaco) 5.42%
A još će Bekrić pobijediti na glasanju čitaoca sportsport.ba portala
A bila je dilema Stanić ili Radovanović ?Omar500 je napisao/la:Jao Stanića šta im uradiMU'MIN T.M. je napisao/la:Yevhen Konoplyanka (Ukraine) 1.14%
Mario Stanic (Zeljeznicar) 41.88%![]()
Adriano (Monaco) 5.42%![]()
A još će Bekrić pobijediti na glasanju čitaoca sportsport.ba portala
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Danas se igraju dva kola na 19. Bajramskom turniru.
Željezničar - Olimpic (12:00)
Željezničar - Čelik (18:00) TV
Željezničar - Olimpic (12:00)
Željezničar - Čelik (18:00) TV
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hrasno15, knoa, Pact1921 i 55 gostiju.