valja malim seljacicima sa nahoreva igrati Derbije na Grbavici
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zar si ozbiljan da mislis da on moze bilo sta napravitiRadmilo87 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 18:43Zna li neko pouzdano odakle i ko je pravio onaj bakrorez u fan shopu, hoću da uzmem starijem clanu familije za rođendan, samo ko da nije djelo ruku danana, nebi me čudilo da je uspio progurati svoje u fan shopu dok su mu ahbabi bili još u klubu, pa da se ne zajebem i njemu u padže gurnem lovu![]()
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pa dobro uzima iz Kine, Bangladeša i odakle sve ne sa istoka, malo preradi i predstavi kao svoje, ni prva ni zadnja lopina sa čaršije, nego reko da ovo nije njegovo, da se sa Mirsom nije utalio, i da nije ostalo od prije na stanju, u tom slucaju nebih to kupovao, zato pitamBezideja je napisao/la: ↑23 jan 2020, 19:05Zar si ozbiljan da mislis da on moze bilo sta napravitiRadmilo87 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 18:43Zna li neko pouzdano odakle i ko je pravio onaj bakrorez u fan shopu, hoću da uzmem starijem clanu familije za rođendan, samo ko da nije djelo ruku danana, nebi me čudilo da je uspio progurati svoje u fan shopu dok su mu ahbabi bili još u klubu, pa da se ne zajebem i njemu u padže gurnem lovu![]()
![]()
MIHAJLOVIĆ !
“Ovo je organizacija od igrača za igrače. Predsjednik je moj kolega Vitomir Paškalj, a članovi našeg Upravnog odbora i Nadzornog odbora su bivši i sadašnji fudbaleri poput Karića, Ahmetovića, Bogičevića, Jusića i drugih.
Da li si ponosan @Rokoko87?
Dospio je cak i do Uprave Sindikata.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sto meni ovo treba u zivotu , da mi mohikanac mijenja avatare ,svaki dan kad se prijavim gledam koja ce me neugodnost docekati
mamlaz se ljuti za pitu ,ubipitar me napada ma nista lijepo jedino me je irfo ispostovao (moj asharak) bio sam zasticen kao papak sa ulica na onom forumu
Pa prije par godina je imao nadimke 'Sindikalac' i 'Načitani'LjoZee je napisao/la: ↑23 jan 2020, 19:14“Ovo je organizacija od igrača za igrače. Predsjednik je moj kolega Vitomir Paškalj, a članovi našeg Upravnog odbora i Nadzornog odbora su bivši i sadašnji fudbaleri poput Karića, Ahmetovića, Bogičevića, Jusića i drugih.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Tad je bio samo clan sad je napredovao 
Ma nešto je i tužio klub tada koliko se sjećam, bili su ga otjerali pa ga opet vratili, i evo izdrža u klubu do neki dan 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mi bilo kojeg stranca kad dovodemo bude dobar, al ne moze papire zavrsiti 

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
LjoZee je napisao/la: ↑23 jan 2020, 19:14“Ovo je organizacija od igrača za igrače. Predsjednik je moj kolega Vitomir Paškalj, a članovi našeg Upravnog odbora i Nadzornog odbora su bivši i sadašnji fudbaleri poput Karića, Ahmetovića, Bogičevića, Jusića i drugih.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Aloooo, gdje je intervju sa nasim pulenima? U sat vremena dva za Zrinjski. 
- MocMahale444
zrinjski nekad zabranjen klub a sad klub koji velica zlocince.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ovi klipovi i slike su fejk ja danas išao nema ništa ni krova ni radnika ni mašina, il je na Švrakinom završilo il neko nas ovdje laže #emojž
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Je li bar istocna tribina na mjestu ili su i to odvukli?
#nekonaspokrao
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Google Adsense [Bot], Lokomotifa, PointBlank, ristagrad, sebalos i 51 gost.