Jesam to, ako pogledamo kako je igrao tad, na AO je pokazivao dobrog dok je imao snage i onda bi padao. Ali Rafa je tad pokazao još jednom kakva je zvijer na šljaci i kako je uspio pronaći može se reći ni iz čeg' brutalan nivo tenisa.bodi123 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:47Ti si tvrdio da je Rafa bolji igrač na betonu nego na šljaci, toga se moraš sjećat znaš da sam te ruzio tad.![]()
Čini mi se 2016. kad je ono bio baš grohno, a jesi davao i Stanu poprilično visoke šanse pred to finale na RG, sjećam se kroz maglu nekako i ja.
Podcjenjuješ Rafka, moj @Uno![]()
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Samo nek su oni nama zivi i zdravi, bar još koju godinu. Uzivancija je gledati sve trojicu.Unofficialpage je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:51Jesam to, ako pogledamo kako je igrao tad, na AO je pokazivao dobrog dok je imao snage i onda bi padao. Ali Rafa je tad pokazao još jednom kakva je zvijer na šljaci i kako je uspio pronaći može se reći ni iz čeg' brutalan nivo tenisa.bodi123 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:47Ti si tvrdio da je Rafa bolji igrač na betonu nego na šljaci, toga se moraš sjećat znaš da sam te ruzio tad.![]()
Čini mi se 2016. kad je ono bio baš grohno, a jesi davao i Stanu poprilično visoke šanse pred to finale na RG, sjećam se kroz maglu nekako i ja.
A i ovaj pdf je sve bolji, kad vidim kakve se diskusije vode po NBA il po fudbalu zgadi mi se forum da ne udjem po sedmicu tamo. Ovdje je atmosfera baš dobra, raja gotiva.
Nishioka će oprat Nolu na ruke, iako mu nema s čim rezultatski zaprijetit barem će ga iscijedit relijima, a valjda i Diego uzme Ducija pa da ga i on načne još više i pošalje na Aguta il Cicija.
Teško da Millman šta moze, prebrzo je ovo skroz a nema servis dobar. Al eto lud je lik, ova domaća publika vazda iz njega izvlači 120%, valjda zakuha i on barem malo.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 23 jan 2020, 21:59, ukupno mijenjano 2 puta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa postoji narod kojeg ne interesuju kvote nit gledaju sport kroz kladjenje. Federer je ocigledno u tom mecu bio bolji takmac i kao sto rekoh u petom setu je oduvao Nadala tako da tu nemate bas za cim zalit. Covjek imao 11 winnera vise i napravio 2 brejka i ti hoces rec da je Nadal sam sebe pobijedio. Kolika je kvota na to da nisi bas nesto objektivan?Mogao bi se neki stan kupit, al da uplatim odmah 120 milja i dobijem 121bosanskazvijer je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:51Dzabe ste odveli pricu u drugom smjeru i spominjanju Stana i nekih drugih meceva.
Ja sam mislio na ova 2 finala :
AO 2012 protiv Djoke 4-2 u petom setu i servirao
A0 2017 protiv Starca 3-1 u petom setu
Cuj kaze Darker nemaju veze kvote.![]()
Pa kad nemaju druze kv na live veze, cekaj eto bilo koji mec kad bude na live ta kv, uplatis 20 milja i imas 120 milja u dzepu, cistih za pola sata, kad to nema nikakve veze.
Stan u Sarajevu zaradis jer je ista sansa za pobjedu, poklon ha ya.![]()
Treba napomenuti da je 2012 Rafa u cetvrtom iscupao izgubljen mec nesto slicno kao i u 2011 sa Novakom na US. Da budem iskren ja uopste ne zalim za tim turnirom jer je Novak svakako bio favorit.
Zalio bih malo 2017 ali sam opet sretan bio jer se vratio bukvalno iz mrtvih, bio je 9ti cini mi se na listi.
Turniri za kojim zalim, za koje trebam zalit i za koje cu uvijek zalit su WB 2018, AO 2014 i RG2009 kad ga dobi Soderling. Ovo ostalo sve manje vise.
Fedovci imaju puno toga vise da zale. Toliko puta ga je Djokovic okretao da je suludo i sjecat se. Djokovci najmanje zale realno,mozda samo za RG protiv Wawrije i ono pecanje protiv Rafe u polufinalu.
Zalio bih malo 2017 ali sam opet sretan bio jer se vratio bukvalno iz mrtvih, bio je 9ti cini mi se na listi.
Turniri za kojim zalim, za koje trebam zalit i za koje cu uvijek zalit su WB 2018, AO 2014 i RG2009 kad ga dobi Soderling. Ovo ostalo sve manje vise.
Fedovci imaju puno toga vise da zale. Toliko puta ga je Djokovic okretao da je suludo i sjecat se. Djokovci najmanje zale realno,mozda samo za RG protiv Wawrije i ono pecanje protiv Rafe u polufinalu.
-
bosanskazvijer
Covjece, skontaj da je live kladjenje najbolji prikaz stvari kako stvari stoje na terenu u tom momentu u mecu.darker10 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:58Pa postoji narod kojeg ne interesuju kvote nit gledaju sport kroz kladjenje. Federer je ocigledno u tom mecu bio bolji takmac i kao sto rekoh u petom setu je oduvao Nadala tako da tu nemate bas za cim zalit. Covjek imao 11 winnera vise i napravio 2 brejka i ti hoces rec da je Nadal sam sebe pobijedio. Kolika je kvota na to da nisi bas nesto objektivan?Mogao bi se neki stan kupit, al da uplatim odmah 120 milja i dobijem 121bosanskazvijer je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:51Dzabe ste odveli pricu u drugom smjeru i spominjanju Stana i nekih drugih meceva.
Ja sam mislio na ova 2 finala :
AO 2012 protiv Djoke 4-2 u petom setu i servirao
A0 2017 protiv Starca 3-1 u petom setu
Cuj kaze Darker nemaju veze kvote.![]()
Pa kad nemaju druze kv na live veze, cekaj eto bilo koji mec kad bude na live ta kv, uplatis 20 milja i imas 120 milja u dzepu, cistih za pola sata, kad to nema nikakve veze.
Stan u Sarajevu zaradis jer je ista sansa za pobjedu, poklon ha ya.![]()
![]()
Zbog toga ti spominjem to, ne uopste zbog same kladionice!
Prije meca ili turnira, MOGU SE CESTO kv i pogrijesiti i biti razlicite od realnih, ali u toku meca te kv sto vidis, to je STVARNO STANJE u tom trenutku i nema lazi, nema prevare sto bi rekao Mreha svercer.
Ja Bgm realno pricam, to sto ti gledas navijacki i kazes nema veze live kv u tom momentu, odgovorio sam ti na to.
Ako nema veze, eto veceras nadji mec live kad bude ta kv i zaradi stan u Sarajevu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
USO 2019,WB 2018,WB 2019,USO 2009,AO 2009,WB 2008,USO 2015,USO 2011,FO 2004(mogao i morao uzeti kad se sve sagleda rafa se jos nije pojavio a bio br.1 na svijetu)...jbm ti zeno majku
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da je još shminku i formance-a ponovo dovesti na forum bilo bi još boljebodi123 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:57Samo nek su oni nama zivi i zdravi, bar još koju godinu. Uzivancija je gledati sve trojicu.Unofficialpage je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:51Jesam to, ako pogledamo kako je igrao tad, na AO je pokazivao dobrog dok je imao snage i onda bi padao. Ali Rafa je tad pokazao još jednom kakva je zvijer na šljaci i kako je uspio pronaći može se reći ni iz čeg' brutalan nivo tenisa.bodi123 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:47Ti si tvrdio da je Rafa bolji igrač na betonu nego na šljaci, toga se moraš sjećat znaš da sam te ruzio tad.![]()
A i ovaj pdf je sve bolji, kad vidim kakve se diskusije vode po NBA il po fudbalu zgadi mi se forum da ne udjem po sedmicu tamo. Ovdje je atmosfera baš dobra, raja gotiva.
Nishioka će oprat Nolu na ruke, iako mu nema s čim rezultatski zaprijetit barem će ga iscijedit relijima, a valjda i Diego uzme Ducija pa da ga i on načne još više i pošalje na Aguta il Cicija.
Teško da Millman šta moze, prebrzo je ovo skroz a nema servis dobar. Al eto lud je lik, ova domaća publika vazda iz njega izvlači 120%, valjda zakuha i on barem malo.
Dobar je ove godine AO, prošle godine je bio dosadan. ATP Cup je podigao nivo ovog turnira, tu su svi ušli u formu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Nail for Real
- Kontakt:
BosniaBoston je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:09USO 2019,WB 2018,WB 2019,USO 2009,AO 2009,WB 2008,USO 2015,USO 2011,FO 2004(mogao i morao uzeti kad se sve sagleda rafa se jos nije pojavio a bio br.1 na svijetu)...jbm ti zeno majku

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
@bosanskazvijer pa kako su se bas toliko prevarili u vezi stanja na terenu uzimajuci u obzir da je Nadal zijanio taj mec
Evo cudi me kako ti kao iskusan kladionicar nisi vidio kroz taj njihov previd, lupio na Federera i kupio sebi stan 
Live kladionica je takva da ce favorizirat momentum. Nadal je upravo dobio cetvrti set i logicno da ce mu dat vece sanse u petom, al kad pogledas sveukupno citav mec Federer je ostavio bolji dojam tad kao eto na kraju i u tom petom setu.
Live kladionica je takva da ce favorizirat momentum. Nadal je upravo dobio cetvrti set i logicno da ce mu dat vece sanse u petom, al kad pogledas sveukupno citav mec Federer je ostavio bolji dojam tad kao eto na kraju i u tom petom setu.
Sandgren se izgleda ponovo nafurao na AO nakon 2018 godine i cetvrtfinala. Ocekujem da sutra sve prsti protiv Sama.
Btw.ovaj Querrey cini mi se da igra tenis 20 godina, a jos je relativno mlad.
Btw.ovaj Querrey cini mi se da igra tenis 20 godina, a jos je relativno mlad.
Show me your donuts 0 0
-
bosanskazvijer
Neka ste vi na kanti glasali vas par za Sefku, a Sefko kad dodje ovdje i jedan post napise, tema odmah pozitivno zivne.bodi123 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:57Samo nek su oni nama zivi i zdravi, bar još koju godinu. Uzivancija je gledati sve trojicu.Unofficialpage je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:51Jesam to, ako pogledamo kako je igrao tad, na AO je pokazivao dobrog dok je imao snage i onda bi padao. Ali Rafa je tad pokazao još jednom kakva je zvijer na šljaci i kako je uspio pronaći može se reći ni iz čeg' brutalan nivo tenisa.bodi123 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:47Ti si tvrdio da je Rafa bolji igrač na betonu nego na šljaci, toga se moraš sjećat znaš da sam te ruzio tad.![]()
Evo svi pisemo normalno i niti ima vrijedjanja, niti svadje, nego samo zdrava diskusija, sto sam ja uvijek i forsirao, osim sa onim ubacenim padobran elementima koji dodju samo da provociraju.
@ darker
Ma to sam ti rekao da shvatis kolike su sanse bile da Fedex okrene.
Nema veze druze 4 set, nego 3-1 u petom, tad je ta kv bila i naravno da je to 1.09 realno bilo, a onda je Rafa neobjasnjivo stao, Starac namirisao i proigrao i to je to, desava se svima jbg.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 23 jan 2020, 22:20, ukupno mijenjano 2 puta.
**** vas kvote, prosle godine na Rafana protiv Roger 1.10 na RG, stan smo mogli dici 
Pa ja tebi govorim da je Federer i na 3-1 za Nadala u petom igrao bolje. Covjek je imao bl u svakom Nadalovom gameu. 11 u tom setu ukupno.
Inace Raonic-Ciconja bi mogao bit dobar mec, ako Milos pronadje neke forme.
Inace Raonic-Ciconja bi mogao bit dobar mec, ako Milos pronadje neke forme.
-
bosanskazvijer
Jbg, ja u plocu ti u klin.
U tom slucaju, da je tako kao sto ti kazes, na live bi bilo najmanje 1.30 npr ili vise, a na Fedexa max 3.20 recimo, takav omjer samo zbog breaka viska.
Da pratis, znao bi o cemu pricam.
Ali ok, Nadal je propustio historijsku sansu, ali brzo ce on aBd do novih, ne sumnjamo mi u to.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 23 jan 2020, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Aman covjeka, ostavi se kvota xd Covjek je imao 11 winnera viska bolan, 23 winnera u setu koji je zavrsen 6-3bosanskazvijer je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:23Jbg, ja u plocu ti u klin.
U tom slucaju, da je tako kao sto ti kazez na listi ve bi bilo 1.30 npr a na Fedexa max 3.20 recimo, takav omjer samo zbog breaka viska.
Da pratis, znao bi o cemu pricam.
Ali ok, Nadal je propustio historijsku sansu, ali brzo ce on aBd do novih, ne sumnjamo mi u to.![]()
![]()
-
bosanskazvijer
Ne igras ocito live i ne pratis, kad imas 1.09 i 6.90 sa druge strane, probaj pogoditi to 6.90, pa ces skontati o cemu pricam i kolika je sansa da se to desi.
Ovako dzabe ti objasnjavam.
Uglavnom, da zakljucimo, Federerove sanse za titulu su minimalne pored Djokice i dodatno Rafe, to bar nemamo sta polemisati.
Treba biti realan, ne pricati bajke.
Uglavnom, da zakljucimo, Federerove sanse za titulu su minimalne pored Djokice i dodatno Rafe, to bar nemamo sta polemisati.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 23 jan 2020, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
Nadal jeste kratak za bar jedan AO vise u najmanju ruku, zasluzio je bar 2 da ima, protiv Djokovica je izgubio mec onim promasenim zicerom u petom setu na mrezi a protiv Federera ne znam ni ja kako je dopustio da ne dobije onaj set, doduse cinjenica je da je to period kada je Nadal i promjenio svoj stil igre te je time Federer postao konkurentan u duelima protiv njega, znamo svi da protiv prime Nadala on nije imao velike sanse cak ni na brzim podlogama. I onda meni jos nevjerovatniji poraz od Wawrinke redovne musterije, oke Wawrinka nije bezze teniser ali taj poraz se nije smio dogoditi, vjerujem da je tu imao nekih problema sa povredom jer realno Wawrinka nije teniser koji inace moze nauditi Nadalu pogotovo na tri dobijena.
Od vecerasnjih meceva sa sigurnoscu bi trebali uzeti samo ova dvojica i Tsitsi. Svi ostali mecevi jako jako neizvjesni iako bih kao neke pobjednike vidio Schwartzmana, Fucsovicsa, Aguta.
Sandgren Querrey 5 setova kao i Pella Fognini
Sandgren Querrey 5 setova kao i Pella Fognini
Al jbte drzi se brojeva ko da kladionica nikad nije pogrijesilabosanskazvijer je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:28Ne igras ocito live i ne pratis, kad imas 1.09 i 6.90 sa druge strane, probaj pogoditi to 6.90, pa ces skontati o cemu pricam i kolika je sansa da se to desi.
Uglavnom, da zakljucimo, Federerove sanse za titulu su minimalne, da ne napisem nesto grublje, to bar nemamo sta polemisati.
Federerove sanse su takve kakve su.Ima Djokovica na putu do finala i opet ima vece sanse da osvoji od Nadala cisto iz razloga sto ce trenutno prije on dobit Djokovica nego Nadal .I Nadalu se normalno sanse povecavaju ako Federer nekako prodje Djoku obzirom da je taj matchup ipak izjednaceniji iako ni tu Nadal nije odnio pobjedu na hardu vec 6 godina.Mec Federera i Nadala ovdje u finalu bi bio za anale i za to i navijam .
-
bosanskazvijer
Sustina prvog mog posta, da je Federer od posljednjih odigranih 35-36 GS osvojio citave 4 titule i to 2 protiv Cilkana u finalu ( Rafa 13 komada u istom periodu) , kao sto sam vec napisao.
Uz to omjer od 4-10 W/L u finalu GS protiv Djoke i Rafe, samo mu te sanse jos umanjuje.
Ne znam Bgm, na cemu vi onda gradite taj optimizam i uopste neku pomisao na titulu.
Evo jaranski Bgm pitam ?!
Rafi su sanse jako male, a njemu da ne pricam.
Treba biti realan, covjece od zadnjih 35 GS lik osvojio 4, gdje je i X puta bio favorit nije uzeo, a da osvoji ovaj AO.
To bi bio njegov najveci rezultat u zadnjih 10 godina na Slamu!
Uz to omjer od 4-10 W/L u finalu GS protiv Djoke i Rafe, samo mu te sanse jos umanjuje.
Ne znam Bgm, na cemu vi onda gradite taj optimizam i uopste neku pomisao na titulu.
Evo jaranski Bgm pitam ?!
Rafi su sanse jako male, a njemu da ne pricam.
Treba biti realan, covjece od zadnjih 35 GS lik osvojio 4, gdje je i X puta bio favorit nije uzeo, a da osvoji ovaj AO.
To bi bio njegov najveci rezultat u zadnjih 10 godina na Slamu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.