Pa ovo je ok ako imaju plan za ljeto. Ako će se nastaviti ovako, to je sviranje qrcu.Bundesliga je napisao/la: ↑23 jan 2020, 15:25Nije ovo sramotno, ovo je cak jako pametno. Nece ti niko pustiti najbolje igrace u pola sezone. Ovako sa posudbama izgurati do ljeta, pa onda kupovati igrace kada i treba da se kupuju. Oni trebaju da se prilagode Bayernu, da odrade pripreme, a ne da ih odmah guras u vatru.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
A ovo je samo posljedica toga sto je proslo ljeto lose odradjeno. Brazzo ko ja kad se javi 10 cura, 7 odgovori, pisem sa 3 i na kraju ne izadjem ni sa jednom.Bundesliga je napisao/la: ↑23 jan 2020, 15:25Nije ovo sramotno, ovo je cak jako pametno. Nece ti niko pustiti najbolje igrace u pola sezone. Ovako sa posudbama izgurati do ljeta, pa onda kupovati igrace kada i treba da se kupuju. Oni trebaju da se prilagode Bayernu, da odrade pripreme, a ne da ih odmah guras u vatru.
Tako on sa krilima.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dobro, jedna čokoladna ljepuškasta je htjela, al ju je tata natjero na ritmičku gdje je ozlijedila koljeno. Dešava se.
Ti i tata ste kao dobri frendovi, a tebi se čini da to možda i nije iskreno i da je tata jako posesivan.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Slažem se sa svime što si napisao. Vjerujem da će ovaj puta to biti kako treba.
@Harden
Slažem se, ali obojica znamo da se tu Hasan ne pita ni 1 %. Bit će to dobro na ljeto.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:

Sretan 36.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Malo mi je cudno kako si ubacio da smo tata i ja frendovi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da to bi bilo pametno, ali uzmi u obzir da je prosla sezona bacena onda u vodu, proslo ljeto...Bundesliga je napisao/la: ↑23 jan 2020, 15:25Nije ovo sramotno, ovo je cak jako pametno. Nece ti niko pustiti najbolje igrace u pola sezone. Ovako sa posudbama izgurati do ljeta, pa onda kupovati igrace kada i treba da se kupuju. Oni trebaju da se prilagode Bayernu, da odrade pripreme, a ne da ih odmah guras u vatru.
Produzila se ova agonija za jos jendu godinu, lewat, kimmmich i ostali ne postaju mladji.
NEUER vec 3godine najmanje nije na nekom zavidnom nivou, tako da nemamo sta o njemu pricati vise.
Stern des Südens
Ovo nije tacno, nije bio zbog povrede, Neuer je opet na top nivou sto se tice forme. Sami vrh i dalje pored MaTS, Allisona i Oblaka.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Da, ljetni prelazni rok je jako lose odradjen. Slazem se, protracena je mogucnost za pojacavanje, ali eto barem popravljaju za sada sto se da popraviti.
Meni se licno svidja kako Flick vodi Bayern. Ima viziju, a recimo treba pohvaliti razbijanje Herthe. Godinama se mucimo s njima, a sada smo ih dobili 4:0 u Berlinu.
To je ok ali me i dalje nervira "igra sa dva lica". Prvo i drugo poluvrijeme se razlikuju drastično u velikoj većini utakmica i to je nešto što se mora popraviti. Nije mi jasno do čega je, isto kao da ne izlazi ista ekipa. Lijepo je to kad imaš "rezervu" u sebi pa možeš pojačati, ali ozbiljna ekipa će to iskoristiti i ugaziti nas a onda je kasno da se popravlja.
41.21.1.
Jedva čekali da se riješimo Coste i sad bi ga željeli nazad. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- farinelli123
- Kontakt:
Biće vise nego zanimljivo u drugom delu sezone. Ako Leipzig potpise Olma (ne znam da li jeste u medjuvremenu) oni postaju ozbiljan tim čak i za 1/4 Lp (rang Monaka od pre 2-3 godine) iako bi Murinho mogao da ih izbaci na iskustvo. Borussia sa Halandom uprkos plivajućoj odbrani takođe naprasno postaje ubistvena ekipa, možda jača nego 2012/13.
Ono sto je zanimljivo je broj kratkoročnih “plaćenika” koji su svi tu kao zakrpe, počev od trenera, pa dalje preko igrača, i uglavnom nailazimo na to da se na njih ne računa i da ih ne potpisuju i konstantno se pominju njihovi naslednici. Koliko to dobro ili loše utice na njih to je pitanje.
Možda se sve to odrazi pozitivno pa se namesti neka rezultatski vrhunska sezona, i šta onda?
Bilo bi interesantno da se sa “epizodistima” napravi bum.
Imamo novog Baskijca, a svaki je uzimao LP s Bajernom tokom angažmana a ovaj je tu na 6 meseci.
Bilo bi to komično sve.
Živo me zanima gde će Lukas kad se dotera u stanje borbene gotovosti. Iz nekog razloga nisam još uvek impresioniran njime. Pavard deluje stabilnije mnogo.
Nije da smo nešto videli da bi donosili sud, ali previše je sklon foliranju, i to onda kad je odsudni trenutak da izgubi važan duel. Super sto je agresivan, ali je i sirov kao igrač. Nije neki tehničar za beka. Ne vidim ga da izbacuje Dejvisa iz prve postave na beku, a još manje Alabu sa stopera. Šta znam. Možda u nekom 3-5-2 sistemu da bude levi stoper.
Ono sto je zanimljivo je broj kratkoročnih “plaćenika” koji su svi tu kao zakrpe, počev od trenera, pa dalje preko igrača, i uglavnom nailazimo na to da se na njih ne računa i da ih ne potpisuju i konstantno se pominju njihovi naslednici. Koliko to dobro ili loše utice na njih to je pitanje.
Možda se sve to odrazi pozitivno pa se namesti neka rezultatski vrhunska sezona, i šta onda?
Bilo bi interesantno da se sa “epizodistima” napravi bum.
Imamo novog Baskijca, a svaki je uzimao LP s Bajernom tokom angažmana a ovaj je tu na 6 meseci.
Bilo bi to komično sve.
Živo me zanima gde će Lukas kad se dotera u stanje borbene gotovosti. Iz nekog razloga nisam još uvek impresioniran njime. Pavard deluje stabilnije mnogo.
Nije da smo nešto videli da bi donosili sud, ali previše je sklon foliranju, i to onda kad je odsudni trenutak da izgubi važan duel. Super sto je agresivan, ali je i sirov kao igrač. Nije neki tehničar za beka. Ne vidim ga da izbacuje Dejvisa iz prve postave na beku, a još manje Alabu sa stopera. Šta znam. Možda u nekom 3-5-2 sistemu da bude levi stoper.
•
-
schickeria
- Kontakt:
Sutra vezna linija kimmich thiago coutinho... Nešto što nas je unistilo i za vrijeme Kovaca sutra će se opet ponoviti...plus losi boateng i priučeni stoper alaba ako neuer ne bude super raspoložen primit ćemo 2 gola, hoćemo li dati 3 ovisit će o poljaku. S mullerom na krilu ne dobivamo ništa
Youtube video divizija se pojačala, Kahn je preko snimaka utvrdio kvalitetu Odriozole.
De bar sacekaj da pocne tekma pa onda rokajschickeria je napisao/la: ↑24 jan 2020, 17:19Sutra vezna linija kimmich thiago coutinho... Nešto što nas je unistilo i za vrijeme Kovaca sutra će se opet ponoviti...plus losi boateng i priučeni stoper alaba ako neuer ne bude super raspoložen primit ćemo 2 gola, hoćemo li dati 3 ovisit će o poljaku. S mullerom na krilu ne dobivamo ništa
VOLIM BAYERN
- muhamedhulk
- Kontakt:
Naviknite se na Kimmicha kao DM. Meni to i nije neki problem, samo neka Thiaga vani i sto manje unutra.
Sutra teska utakmica ali Lewat zabija, uz Coua.
Sutra teska utakmica ali Lewat zabija, uz Coua.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
-
Bundesliga
- Kontakt:
Cuj to, pa nasli bi 999 eurajamesrodriguez je napisao/la: ↑25 jan 2020, 03:05Nemate vi love za Haalanda jer je u pitanju trocifrena brojka u klauzuli![]()
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Preko 100 miliona evrica € je u pitanju a bayo tu lovu nema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.