Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
arena sport 1 , za one koji nemaju ovu info .
mozda 1-2 min. ebiga .
mozda 1-2 min. ebiga .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- akisarajevo92
- Kontakt:
cijela njegova dosadasnja NBA karijera se moze sumirati u ovih par sekundi

nema smotanijeg igraca u ligi

Don't believe the hype.
Tacno je u ovih 4-5 minuta na parketu jos jednom pokazao zasto nije dorastao ovom nivou.
Kako se sramoti Musa i u garbage timeu 4.30min uspio je fuliti trojku, popiti blokadu, dva x mu ispala lopta, napravio idiotski faul 2+1 za lakerse i 1 se okliznuo pri vodjenju lopte hahaha al to ni trenere nije briga za taj garbage time ni oni ga ne gledaju.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Možda su musini savjetnici ipak uradili pravu stvar.
Prodali su Netsima Macka u vreći koji vidimo je ogroman upitnik koliko je i igrač za Eurolige a on NBA da ne govorimo.
Lova legla, upisalo se u CV da je igrao u nba.
Sad može laganini ko bavcic do kraja karijere prodavati klubovima ... Pod bubrege i uzimati dobru lovu.
Mislim da je insistiranje na NBA sada i odmah bio fantastičan potez, niko ovog ne bi povukao iz Europe u NBA u ljudima poznatim dimenzijama.
Prodali su Netsima Macka u vreći koji vidimo je ogroman upitnik koliko je i igrač za Eurolige a on NBA da ne govorimo.
Lova legla, upisalo se u CV da je igrao u nba.
Sad može laganini ko bavcic do kraja karijere prodavati klubovima ... Pod bubrege i uzimati dobru lovu.
Mislim da je insistiranje na NBA sada i odmah bio fantastičan potez, niko ovog ne bi povukao iz Europe u NBA u ljudima poznatim dimenzijama.
- Beduin
- Kontakt:
Bice da je tako, barem zasad. Nista mu ne ide od ruke, cak ni ove usrane trash minute ne moze iskiristiti ni na koji nacin.
Tjera te da mu prestanes vjerovati da ce ikad nesto napraviti. Medju ovim zvijerima tesko da hoce.
Ako je negdje popularno ici na razgovor sa psihologom, to je u Americi. Pa vrijeme je da ode i on na koju seansu, da razbistri onu zutu glavu s mutavim i izbezumljenim izrazom.
Tjera te da mu prestanes vjerovati da ce ikad nesto napraviti. Medju ovim zvijerima tesko da hoce.
Ako je negdje popularno ici na razgovor sa psihologom, to je u Americi. Pa vrijeme je da ode i on na koju seansu, da razbistri onu zutu glavu s mutavim i izbezumljenim izrazom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
i kad uveze jedno 2-3 ovakve utakmice ide druga prica. ma da....znam ja nas, ebo ja nasakisarajevo92 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 04:20cijela njegova dosadasnja NBA karijera se moze sumirati u ovih par sekundi

[youtube][/youtube]
jbo te led jel moguce da ga na prvom videu zaustavlja Dudley,a na drugom Daniels?,pa ne zna se koja je veca levatina u odbrani od njih dvojice.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Ma smijesan je i nije dorastao ovom nivou po prikazanim igrama ove sezone, nema tu previse pametovanja sad druga je stvar sto to nekome ne odgovara.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Musa je u minusu od 3 godine razvoja... to se nemoze nikako stici za godinu dana sjedenja na klupi...
- Beduin
- Kontakt:
To, to
Zato uvijek postoji utakmica od 14pts oko koje mozemo stvarati kult i nadati se
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ovde raja pisala da su mu samo treninzi u nba bolji za razvijanje u igrača od igranja u evropi
nema potpisa
I ako se vrati u Evropu,nakon ovih partija nijedan od najboljih evropskih klubova ga nece htjeti
Sto mozda i nije lose,zato sto dobra minutaza mu je najpotrebnija u ovom trenutku
Sto mozda i nije lose,zato sto dobra minutaza mu je najpotrebnija u ovom trenutku
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
- Kontakt:
Moze li ABA liga ?

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Pa napravili su od njega igraca u NBA ,dosao je kao stapic.Previse se negativno ovdje na sve gleda ,nije on toliko los igrac koliko se ovdje pise.
Ma Kurcus, on i ova ostala piculadija su svi u 5 deka realno. Mi samo gledamo greske Muse npr, a to sto Prince npr hladno vise puta odigra tekmu sa sutom 2/13, u odbrani ga nigdje, to nikom nista.
Musa nije ispunio ni nasa ni svoja ocekivanja, ali moze on jos uvijek napraviti solidnu karijeru u NBA. samo se bojim da to nece biti u Netsima. Pitanje je da li neko u njemu vidi potencijal da mu da prostora...
Musa nije ispunio ni nasa ni svoja ocekivanja, ali moze on jos uvijek napraviti solidnu karijeru u NBA. samo se bojim da to nece biti u Netsima. Pitanje je da li neko u njemu vidi potencijal da mu da prostora...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)