FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

robertkosar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la robertkosar » 24 jan 2020, 11:04

RajaBa1983 je napisao/la:
24 jan 2020, 09:47
Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati." AFH
E PA JEDAN JE HASE LEGENDA NAD LEGENDAMA TO SE RIJETKO RADJA :salut: :salut: :bih:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 24 jan 2020, 11:21

Mustafiću je bilo pametnije da je ispunio ŠV-20 i batalio se hloptanja.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 jan 2020, 11:29

Napapijri je napisao/la:
24 jan 2020, 10:28
Nije losa cijena ako ga zaista i otkupe. Hajmo barem ovih 30.000 eura kvalitetno uloziti i dovesti jos jedno dobro pojacanje, pa da zakljucimo kadar prije Antalije.
Za 30.000 eura možeš jedino mene dovest. I to na 6 mjeseci. To ti je plata oko 3 hiljade mjesečno godinu dana sa porezima. Nema za te novce igrača
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 24 jan 2020, 11:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 24 jan 2020, 11:30

skoroalen je napisao/la:
24 jan 2020, 10:05
TAKVOG NEĆEŠ NAĆI POD KAMENOM

Jeste da je rat,
al' ptice moraju letjeti,
trava mora rasti,
mora se udisati vazduh,
poslovi se moraju sviđati po redu,
kako jeste red,
kao da je mir.

Sastalo se tako, u našem gradu,
Ratno predsjedništvo Nogometnog kluba
što isto se zove, kako grad se zove.

Jer, neka je rat,
poslovi se moraju voditi,
krv mora žilama kolati,
moraju se postavljati pitanja,
mora se, baš na svako,
i odgovor tražiti.

U ratu i miru, pitanje je krupno:
Čiju sliku okačiti na zid?

Član Uprave, čovjek starog kova,
prisjeti se pokojnog maršala.
Tu predsjednik samo priupit'o:
- Je l' narodu valj'o naš drug Tito?
- Valj'o je, kako nije - složiše se ljudi.
- Ima l' iko kome nije valj'o,
ima brate, ne može se kriti.

Član Uprave, čovjek dobre duše,
izgovori Alijino ime.
- Je l' narodu valj'o naš predsjednik Aljo?
- Ima li iko kome nije valjo?
- Kad razmisliš dobro, natenane,
našle bi se tu i neke mane.

Iz vitrine, iza tankog stakla,
iz dženeta, izvan našeg pakla,
uramljena, kao da je nova,
gledala ih slika Asimova.

A zid prazan, tek okrečen, čeka.
Šta odluče danas - biće dovijeka.

Demokratski, pritom efikasno,
stvar postavi savršeno jasno,
Hamo Granov, prva glava skupa,
uprijevši prstom u vitrinu:
- Ima l' iko na cijelome svijetu,
kome nešto nije valj'o,
kom je štogod učinio krivo,
kome nije dav'o srce živo,
u živom životu, baš kao i sada -
Ferhatović Hase, duša našeg grada?

Skup okonča odlukom stamenom:
"Takvog nećeš naći pod kamenom"
Sve ostalo, metoda je stara,
dosta priče - zovite slikara.

Abdulah Sidran
Sarajevo 1993. godina.

Sretan rođendan, legendo Sarajeva!
"Sine, Hase je tuk'o Engleze, Švabe i Ruse..."
Ovo prvi put čitam. Naježio sam se. Volim te Sarajevo. Idemo po odbranu jače nego ikad!!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 24 jan 2020, 11:34

jurisicduska je napisao/la:
24 jan 2020, 11:29
Napapijri je napisao/la:
24 jan 2020, 10:28
Nije losa cijena ako ga zaista i otkupe. Hajmo barem ovih 30.000 eura kvalitetno uloziti i dovesti jos jedno dobro pojacanje, pa da zakljucimo kadar prije Antalije.
Za 30.000 eura možeš jedino mene dovest. I to na 6 mjeseci. To ti je plata oko 3 hiljade mjesečno godinu dana sa porezima. Nema za te novce igrača
Vratio bih se na jucerasnju raspravu oko "novca na ruke". Ovo je pribizna svota koju bi pri potpisu ugovora trazio neki malo ozbiljniji fudbaler.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 jan 2020, 11:36

@Napapijri nema kod nas na ruke , to je praksa već 2 godine . Ima menadžerska provizija koja je procenat u odnosu na primanja i to je to. Ispod stola i iznad stola daju drugi klubovi, pa ko voli nek izvoli.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 24 jan 2020, 11:39

@jurisicduska, neka onda povecaju proviziju ili neka izmjene stavku u ugovoru, pa da se ista ne odnosi na procenat u primanju, nego neki fiksni, pausalni, iznos. Iznimka se moze i treba napraviti u pojedinacnim ugovorima za igraca koji vrijedi.

U ovoj seljackoj ligi, siguran sam da te pare igraju presudnu ulogu, bas jucer sam se referisao na tu temu, a najvise zbog cestih situacija neisplacenih plata.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 jan 2020, 11:41

Napapijri je napisao/la:
24 jan 2020, 11:39
@jurisicduska, neka onda povecaju proviziju ili neka izmjene stavku u ugovoru, pa da se ista ne odnosi na procenat u primanju, nego neki fiksni, pausalni, iznos. Iznimka se moze i treba napraviti u pojedinacnim ugovorima za igraca koji vrijedi.

U ovoj seljackoj ligi, siguran sam da te pare igraju presudnu ulogu, bas jucer sam se referisao na tu temu, a najvise zbog cestih situacija neisplacenih plata.
Evo sad je Tino tražio 15 k eura platu i 150.000 eura na ruke, ti meni reci isplati li se on dovodit ? Naravno da ne.

Ps. Koji je portal objavio da Zakarić neće u Tuzla City ili je ovo opet izmišljeno.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 24 jan 2020, 11:44

Pitanje je veliko jeli Milicevic zdrav 100%?? Dosta nam je invalida nismo socijalna ustanova
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 24 jan 2020, 11:45

"FK Sarajevo nastavio je sa pripremama za proljetni dio sezone, a izabranici Vinka Marinovića jučer su obavili trening u svom Butmiru.

Danas za premijerligaškog lidera slijede dva nova treninga, a u skorije vrijeme treba očekivati i dolazak novih igrača, s obzirom na to da su na Koševu najavili dovođenje još nekih pojačanja prije polaska u Antaliju."

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jan 2020, 11:47

robertkosar je napisao/la:
24 jan 2020, 11:04
Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati." AFH
E PA JEDAN JE HASE LEGENDA NAD LEGENDAMA TO SE RIJETKO RADJA :salut: :salut: :bih:
Asim Ferhatović :bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 24 jan 2020, 11:48

:opaopa:
Zukanovic je napisao/la:
24 jan 2020, 11:45
"FK Sarajevo nastavio je sa pripremama za proljetni dio sezone, a izabranici Vinka Marinovića jučer su obavili trening u svom Butmiru.

Danas za premijerligaškog lidera slijede dva nova treninga, a u skorije vrijeme treba očekivati i dolazak novih igrača, s obzirom na to da su na Koševu najavili dovođenje još nekih pojačanja prije polaska u Antaliju."
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 24 jan 2020, 11:49

:salut:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 24 jan 2020, 11:51

I da grmi sampion je Sarajvoooo
NEMA NAZAD

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jan 2020, 11:54

Ne može ba niko ni u rečenicu sa Hasetom.
Svaka čast Svetozaru, Vahidinu, Safetu, Predragu, Draganu, Slaviši, Ibrahimu, Keliju i ostalima koji su definitivno obilježili zlatno doba FK Sarajevo ali jedan je Hase što ljudski što igrački.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 24 jan 2020, 11:56

24 jan 2020, 11:41
Napapijri je napisao/la:

Evo sad je Tino tražio 15 k eura platu i 150.000 eura na ruke, ti meni reci isplati li se on dovodit ? Naravno da ne.

Ps. Koji je portal objavio da Zakarić neće u Tuzla City ili je ovo opet izmišljeno.
Naravno da ne isplati, to je previse, a nije garant da bi opravdao te novce. Siguran sam da ima razumnijih igraca koji bi bili pojacanja. Objavio Sinan na spo.rtske.ba, on je objavio i da dolazi.

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 24 jan 2020, 12:00

Napapijri je napisao/la:
24 jan 2020, 11:56
Napapijri je napisao/la:

Naravno da ne isplati, to je previse, a nije garant da bi opravdao te novce. Siguran sam da ima razumnijih igraca koji bi bili pojacanja. Objavio Sinan na spo.rtske.ba, on je objavio i da dolazi.
nek portal iz zvornika je objavio da dolazi goran u tuzla city
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jan 2020, 12:03

Zip je napisao/la:
24 jan 2020, 09:29
MortemHz je napisao/la:
24 jan 2020, 09:27
Zip je napisao/la:
24 jan 2020, 09:01
Ko kaze da MortemHZ-ove ankete nemaju efekta :kafa:

Ponovi opet anketu bez krila, da nam Hadzija dovede koga najvise zelimo. Uprava sluza sta navijaci traze. Hvala im na tome :bih:
I ja sam glasao odmah za krila. :D
Sta nam sad treba, centralni vezni? :D
Krilo mi je bila baš potreba pozicija a sad hmm.. znam da smo potpisali, odnosno produžili ugovore sa dva desna beka ali po meni je to sad možda i najslabija karika pa onda centralni vezni.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 24 jan 2020, 12:15

Napapijri je napisao/la:

"Goran Zakarić neće pojačati Tuzla City. Kako saznaju Sportske ba Azmir Husić je kontaktirao povremenog reprezentativca BiH u nadi da će ga dovesti u svoj klub. Kako saznaje naš portal Zakarić se zahvalio na ponudi i odlučio da neće doći u Tuzla City".
Pa nije lud Zakarić da ide u taj klub.Na kraju me ne bi čudilo da ode kod kona.Čuo sam neke priče, da Osim želi da napravo ofanzivnu četvorku;
Zakarić - Zec - Štilić - Lendrić

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 24 jan 2020, 12:19

Historicar je napisao/la:
24 jan 2020, 12:15
Napapijri je napisao/la:

"Goran Zakarić neće pojačati Tuzla City. Kako saznaju Sportske ba Azmir Husić je kontaktirao povremenog reprezentativca BiH u nadi da će ga dovesti u svoj klub. Kako saznaje naš portal Zakarić se zahvalio na ponudi i odlučio da neće doći u Tuzla City".
Pa nije lud Zakarić da ide u taj klub.Na kraju me ne bi čudilo da ode kod kona.Čuo sam neke priče, da Osim želi da napravo ofanzivnu četvorku;
Zakarić - Zec - Štilić - Lendrić
Bolja naša Milanović- Cruz - Guzina - Jukić

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Haksss, Seipronto, skoJaa, Varijantas8 i 85 gostiju.