Što si ti neki optimističan lik. To mi se sviđa kod tebe.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
hahahah dabogda i do tad jek
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
From challenger,to champion,to record-breaker,to idiot
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa nemoj tako to je babuka vasBosniaBoston je napisao/la: ↑24 jan 2020, 14:05From challenger,to champion,to record-breaker,to idiot
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
nema servisa za lijeka ....
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Al lik drzi ovaj intenzitet evo 3 i po sata već jbt ne popušta sekunde, prespreman je fizički 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Brzo do psihologa svi ovi što se nervirsju zbog toga kako igra neki lik iz Švicarske.
A ovi što mu uz to psuju i vrijeđaju i njega i protivnika mogu i do psihijatra.
A ovi što mu uz to psuju i vrijeđaju i njega i protivnika mogu i do psihijatra.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Njegovu lobanju treba odvesti nekom antropoloskom institutu
#Punoljetstvo
Joj seta u pm, zao mi je vas deckiju koji ste imali priliku gledat citav ovaj mec. Ja sam imao tu srecu da ga mogu gledat samo na momente 
Mirka je svi mi 
majke mi i toj zeni orden treba dati...kroz sta sve prolazi
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Lajka bodi poruku a on se najvise sekira oko svog miljenika
#Punoljetstvo
Upravo to, previse se ovdje omalovazava Millmanov kvalitet, kao ono Roger treba samo malo da miksa igru i dobice ga s nulom! Ocigledno mu ne lezi ovaj stil a covjek je pun samopouzdanja. Kad se samo sjetim prije tacno 2 godine, kako ga je Damir natamburao ovdje na AO, sada je sasvim drugi covjek protiv Rogera.bodi123 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 13:49Al šta znači samopouzdanje u ovakvim mečevima i to da izadjes s mudima na teren, čudo jedno
Ona pobjeda na US Openu mu je krila dala, lik ovaj meč igra strašno smireno i taktički zrelo, ko da mu je protivnik Laslo Djere a ne Fed, brutalan je baš, veliki fajter, vidi se Hewittov uticaj![]()
Moglo bi bit svega u petom, ovaj ne popušta, Fed ne moze meda na riternu
Pa normalno da mu ne lezi. 3 meca. Jednom izgubio, jednom dobio uz izgubljen set i samo jednom dobio 2-0,a i tad je jedan set isao u tb.hm59 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 14:14Upravo to, previse se ovdje omalovazava Millmanov kvalitet, kao ono Roger treba samo malo da miksa igru i dobice ga s nulom! Ocigledno mu ne lezi ovaj stil a covjek je pun samopouzdanja. Kad se samo sjetim prije tacno 2 godine, kako ga je Damir natamburao ovdje na AO, sada je sasvim drugi covjek protiv Rogera.bodi123 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 13:49Al šta znači samopouzdanje u ovakvim mečevima i to da izadjes s mudima na teren, čudo jedno
Ona pobjeda na US Openu mu je krila dala, lik ovaj meč igra strašno smireno i taktički zrelo, ko da mu je protivnik Laslo Djere a ne Fed, brutalan je baš, veliki fajter, vidi se Hewittov uticaj![]()
Jašta, jedno je kritika na lošu igru koju ću uvijek rado napisat, a drugo je psovanje teniserima koje simpatišeš i njihovom protivnicima.BosniaBoston je napisao/la: ↑24 jan 2020, 14:14Lajka bodi poruku a on se najvise sekira oko svog miljenika![]()
Naravno, zanemaruje se činjenica da lik igra vrhunski meč, servira baš dobro, dubinom raznosi a pri tome minimalno griješi, nije baš da Fed sam sebe pobjedjuje, al da je loš - jest.hm59 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 14:14Upravo to, previse se ovdje omalovazava Millmanov kvalitet, kao ono Roger treba samo malo da miksa igru i dobice ga s nulom! Ocigledno mu ne lezi ovaj stil a covjek je pun samopouzdanja. Kad se samo sjetim prije tacno 2 godine, kako ga je Damir natamburao ovdje na AO, sada je sasvim drugi covjek protiv Rogera.bodi123 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 13:49Al šta znači samopouzdanje u ovakvim mečevima i to da izadjes s mudima na teren, čudo jedno
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
al dvije duple pravi u jednom gemu ...golemo 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
2 put mu loptica na mrezi ostaje...
#Punoljetstvo
a po belaju i ovog prosralo,cisti linije,crta po terenu...mreza na njegovoj strani
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.