Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
On će biti Bog tenisa do kraja postojanja, a ti ne možeš učiniti ništa po tom pitanju
NAJVEĆI IKADA KOJI JE ZAKORAČIO TENISKIM PODLOGAMA
NAJVEĆI IKADA KOJI JE ZAKORAČIO TENISKIM PODLOGAMA
bolan u sred Australije ,protiv Australca ,gotovo cijeli stadion navija za njega ....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Elegancija burazere. 
Ne mogu da vjerujem da taj segment niste stavljali nedavno kad je bila rasprava o "idealnom teniseru". Pa ključ svega!
Ne mogu da vjerujem da taj segment niste stavljali nedavno kad je bila rasprava o "idealnom teniseru". Pa ključ svega!
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
bosanskazvijer
82 NEFORSIRANE GRESKE!
Ja se sinoc slomio sat vremena objasnjavam Darkeru da se probudi iz bajki i snova, da se vrati u realnost, ne samo on nego jos par njih!
Ovaj mec je najbolje pokazao da Federer vise nije materijal da osvoji GS i da je vrijeme polako za penzije na kraju godine, najdalje sljedece godine.
Covjek je sam sebe dobio, imao je milion sansi, break viska, 8-4 u STB i ruka se skratila, to je odlika malih igraca.
Bilo koji ozbiljniji igrac od Milka da je bio danas, garantujem da bi sa 3-0 ispratio starca kuci.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 24 jan 2020, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
Čemu takvo radovanje, lik je trebo ispast od John Millmana.
Da je Rafa ovakav meč odigro ne bih znao gdje prije da udarim od kritike, a ovi slave ko da je slem osvojio, kite i mentaliteta
Da je Rafa ovakav meč odigro ne bih znao gdje prije da udarim od kritike, a ovi slave ko da je slem osvojio, kite i mentaliteta
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Loš meč Federera, previše grešaka, loša taktika. A uz to Millman odigrao odlično, ni sam Federer nije očekivao da će Millman ovako odigrati, u istom intenzitetu je igrao više od 4 sata, brutalno. Za sam turnir bolje što nije ispao Federer, Millman ne može bolje a Federer ne može gore. Neće ovo značiti puno za nastavak turnira što se tiče samog nivoa tenisa, samo je pitanje u kakvomm je fizičkom stanju tijelo i kakve će posljedice ostaviti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Bio sam te citirao s Breninom "Udri Mujo", al odgodi kengur feštu, šteta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- akisarajevo92
- Kontakt:
nije moja stvar sta je neko drugi pisao prije pola sataNail for Real je napisao/la: ↑24 jan 2020, 14:53FOLKS, WE HAVE A WINNERakisarajevo92 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 14:51Mislim da samo u Spaniji i Srbiji domaca publika ne bi bila na strani Federera, i to u slucaju da igra protiv Nadala ili Djokovica
i to ga cini najvecim svih vremena.
Sad je ponovo babuka, a prije pola sata ga slali u penziju.
da nije mozda GOAT Nadal koji je vise od pola svojih GS-a uzeo na RG?
vidjecemo njega i Djokovica koliko ce biti konkurentni sa 39 godina
Don't believe the hype.
Ma pricamo o best everu, neozbiljno je tu 'stavljati' prvaka jedne podloge.
I da se, u nekoj ludoj masti, stavi u taj kontekst - mlad je, nema 38 i po.
Provuce se Roger nekako. A moglo bi mu se otvoriti sada kada Svarci izbaci Novaka. 
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Samo ih pogledaj molim te, evo ne mogu vjerovati.
Ma ne bi ja, nježan sam kad je protivnik na konopcima, tada mi nije zanimljivo.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Cuj lik sam sebe dobio.Frajer 90% meca sigurno igrao debelo iznad svojih realnih mogucnosti.Pa jedina top10 pobjeda mu je protiv Federera prije dvije godine na USO.Krs igrac,ali eto nesto mu se desi protiv Federera pa igra nadrealno dobro.Sto se Federera tice,ne moze gore od ovog.Nijedan segment njegove igre danas nije bio na nivou.Uzet cu ovaj mec kao zutu minutu koju je prebrodio katastrofalnom igrom i vidimo se u polufinalu bratkebosanskazvijer je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:0582 NEIZNUDJENE GRESKE!
Ja se sinoc slomio sat vremena objasnjavam Darkeru da se probudi iz bajki i snova, da se vrati u realnost, ne samo on nego jos par njih!
Ovaj mec je najbolje pokazao da Federer vise nije materijal da osvoji GS i da je vrijeme polako za penzije na kraju godine, najdalje sljedece godine.
Covjek je sam sebe dobio, imao je milion sansi, break viska, 8-4 u STB i ruka se skratila, to jebodlika malih igraca.
Bilo koji ozbiljniji igrac od Milka da je bio danas, garantujem da bi sa 3-0 ispratio starca kuci.%
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zato sto je Rafa stabilan mentalno njemu je svaki mec isti,ovo bi mogao biti okidac za vece stvari
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa bas od fizickog stanja i zavisi nivo tenisa. Protiv madjara ce slaviti i bez nogu to je realnost, medjutim sve kasnije je diskutabilno.Unofficialpage je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:07Loš meč Federera, previše grešaka, loša taktika. A uz to Millman odigrao odlično, ni sam Federer nije očekivao da će Millman ovako odigrati, u istom intenzitetu je igrao više od 4 sata, brutalno. Za sam turnir bolje što nije ispao Federer, Millman ne može bolje a Federer ne može gore. Neće ovo značiti puno za nastavak turnira što se tiče samog nivoa tenisa, samo je pitanje u kakvomm je fizičkom stanju tijelo i kakve će posljedice ostaviti.
Show me your donuts 0 0
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa majstore ko je osvajao Slamove dok je ''babuka'' imao 33? Moja bikaakisarajevo92 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:08nije moja stvar sta je neko drugi pisao prije pola sataNail for Real je napisao/la: ↑24 jan 2020, 14:53FOLKS, WE HAVE A WINNERakisarajevo92 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 14:51Mislim da samo u Spaniji i Srbiji domaca publika ne bi bila na strani Federera, i to u slucaju da igra protiv Nadala ili Djokovica
i to ga cini najvecim svih vremena.
Sad je ponovo babuka, a prije pola sata ga slali u penziju.
![]()
da nije mozda GOAT Nadal koji je vise od pola svojih GS-a uzeo na RG?
vidjecemo njega i Djokovica koliko ce biti konkurentni sa 39 godina![]()
Smijesni ste realno, John fuckin' Millman vas salje po tablete, strah me sta ce biti sa Djokovicem
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
kakvo je ovo orgijanje ovih rogerovaca ahahah
jesul oni svjesni da valja doc Noletu na tamburu u polufinalu bolje da je ispo sad budimo realni
ovi nadalovci su ako nista svjesni da rafi u finalu tambura slijedi al ovi gaje neke lazne nade
samo je pitanje koliko ce Nole setova izgubit mozda u prvom kolu protiv one botine jedini bude
jesul oni svjesni da valja doc Noletu na tamburu u polufinalu bolje da je ispo sad budimo realni
ovi nadalovci su ako nista svjesni da rafi u finalu tambura slijedi al ovi gaje neke lazne nade
samo je pitanje koliko ce Nole setova izgubit mozda u prvom kolu protiv one botine jedini bude
STEVIE GERRARD
E da, nije samo elegancija. Godine sam zaboravio, volume 4 doduše. Svako malo se pomjeri granica. 
41.21.1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.