Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
E cuj ih,zabranjeno se i radovat sad.Hej sta sve neces procitat od Rafanovaca i Noletovaca .Kad najveci igra svi ga pratite,a niko ga ne voli 
Kako ih potopi Federer, taman se počeli radovati ovdje 
Dobro vas isprca Federer danas, mrzitelji oni najobičniji, igraj Roger dok god možeš samo da nastaviš ploditi ove forumske botove koji drkaju na tvoje poraze sa 38
Babuka najveći ikad, ovakav se ne rađa više
Kako im je krivo

Dobro vas isprca Federer danas, mrzitelji oni najobičniji, igraj Roger dok god možeš samo da nastaviš ploditi ove forumske botove koji drkaju na tvoje poraze sa 38
Kako im je krivo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jos kazu ne radujte se.Bodi jedini smije pricat,ovi ostali vise mrze Rogera neg sto vole svoje puleneAA23 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:12Kako ih potopi Federer, taman se počeli radovati ovdje
Kako im je krivo![]()
![]()
![]()
![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Valjalo bi da je ispao da se ova tema dovede u red. Nemo'š ništa pročitati od njihovog arlaukanja.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
bosanskazvijer
Sa tobom drug moj, ne vrijedi uopste diskutovati.darker10 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:08Cuj lik sam sebe dobio.Frajer 90% meca sigurno igrao debelo iznad svojih realnih mogucnosti.Pa jedina top10 pobjeda mu je protiv Federera prije dvije godine na USO.Krs igrac,ali eto nesto mu se desi protiv Federera pa igra nadrealno dobro.Sto se Federera tice,ne moze gore od ovog.Nijedan segment njegove igre danas nije bio na nivou.Uzet cu ovaj mec kao zutu minutu koju je prebrodio katastrofalnom igrom i vidimo se u polufinalu bratkebosanskazvijer je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:0582 NEIZNUDJENE GRESKE!
Ja se sinoc slomio sat vremena objasnjavam Darkeru da se probudi iz bajki i snova, da se vrati u realnost, ne samo on nego jos par njih!
Ovaj mec je najbolje pokazao da Federer vise nije materijal da osvoji GS i da je vrijeme polako za penzije na kraju godine, najdalje sljedece godine.
Covjek je sam sebe dobio, imao je milion sansi, break viska, 8-4 u STB i ruka se skratila, to jebodlika malih igraca.
Bilo koji ozbiljniji igrac od Milka da je bio danas, garantujem da bi sa 3-0 ispratio starca kuci.%
![]()
Umjesto da nakon ovog meca sutis i kazes ok pogrijesio si, ti opet pises budalastine!
NARAVNO DA JE ISTINA, DOBIO JE AUSTRALAC SAM SEBE na kraju, od 8-4 je stao skroz, ruka se skratila, sto se desava malim igracima skoro uvijek, svaki poen je odigrao ocajno i nabio sve u aut!
Break viska, pa na 3-3 15-40 i 2 BP, u STB 8-4, malo li je sansi imao da zavrsi mec, ha?
Nije te sramota da nakon 82 neforsirane greske bilo sta napises!
Mene bi Bgm bilo.
Ako je to GS materijal, ja bih ti preporucio drug moj da pocnes pratiti neki drugi sport.
Nemoj se ljutiti, ali moras biti ili lud ili slijep, da ne vidis stvari koje su jasne i malom djetetu!
P.S. Ja navijam za SF Djoka vs Starac i more
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 24 jan 2020, 15:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja ney sto vi Federera sad zovete starac i more.Haman da niste procitali tu knjigu.Santiago na kraju knjige bude najjaci ribar 
daj uno anketu....koliko je bodiju ,virti,sili i jos nekima pao pritisak ....pa da glasamo ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ovaj Virtual se umislio momački 
Dobro sam ja rekao, PDF uprljan smećem od ovih kanturina što svrate povremeno
Jado jadni, koliko napaćen moraš da budeš da ti ovoliko bude krivo što se neko obraduje u ovakvom epskom meču, možeš samo gledati i plakati kad vidiš šta Federer radi na teniskim terenima, žao mi te fakat, ne mogu da zamislim kako ti je prisjelo jer si vjerovatno spremio par postova nakon poraza, jado jadni.
Jado jadni, koliko napaćen moraš da budeš da ti ovoliko bude krivo što se neko obraduje u ovakvom epskom meču, možeš samo gledati i plakati kad vidiš šta Federer radi na teniskim terenima, žao mi te fakat, ne mogu da zamislim kako ti je prisjelo jer si vjerovatno spremio par postova nakon poraza, jado jadni.
Oni su ti tu podijeljeni, koliko žele to polufinale, toliko ga i ne žele, jer Nole je izgleda naoštrio belegiju i zna se ko redovno nastrada kad je naoštrena.
Btw, ko je ovaj AAnešto? Gdje sam njega iznabadao, ne sjećam se, bilo ih je mnogo.
- Nail for Real
- Kontakt:
Da, u zestokoj konkurenciji
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
ma on je odlican momak,ali tenis i ne prati vise,i ovdje realno pise samo da provocira....nemam pojma sto to radi ,nije da me plaho i zanima...meni ne smetaAA23 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:20Ovaj Virtual se umislio momački
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 24 jan 2020, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pustite ih, znaju oni vrlo dobro da je najveci u svojoj karijeri uvijek gubio ovakve meceve, zato prpa
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Ma joj kladim se da Sefki nije procitao pa ga se mora edukovat.Nije imao vremena,od malih nogu su tu bili neki kladionicarski handbookovi
daj anketu...kome je najvise sjeban petak...a) virti b) bodiju c) sefkecu d ) sili
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pomozi bratu deli da postavi video u pp pls treba mi nesto poslat
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
ne druzimo se za vrijeme turniraBosniaBoston je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:25Pomozi bratu deli da postavi video u pp pls treba mi nesto poslat![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ovi su ovdje i dobri.Citam tamo na menstennis,frajeri bukvalno pisu da su razocarani sto je Mili prokockao pobjedu,a pogledas tamo lijevo sve slike Noleta i Nadala na profilima 
Kasnije, dok ga prođe ushićenje.BosniaBoston je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:25Pomozi bratu deli da postavi video u pp pls treba mi nesto poslat![]()
Odgovor je pod e, vjeruj mi. Dokaz će doći narednog petka.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.