Neka budu prevaga u nasoj igri u odnosu na jesenji dio, ne treba vise

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Neka budu prevaga u nasoj igri u odnosu na jesenji dio, ne treba vise
Razlika je svakako u potencijalu Kovačevića, da bude nešto više i bolje. Trenutno tu su oni negdje vjeruj. Kova će napredovati još i otići će u bolju zdraviju sredinu pa se dodatno razviti ovaj možda neće. Ali kako sad brane to je tu negdje. Ili Ahmetovića stižu godine a Bilbija je baš kad napadač procvjeta. Moraš gledati te neke paramtre. Zrinjski jako dobra i neugodna ekipa. Mi smo s njima baš baš tu negdje.Denchi je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:58ne može nikako Kova i Brkić bit bara-bara, ako je jedan 3 godine mlađi i golman repke U21 i ima poziv u A repku a drugi ništajurisicduska je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:55Brkić vs Kovačević bara bar
Dva štopera imamo bolja
Oni imaju bolje bekove
Vezni red bara bar
Krila bara bar
Napadača mi imamo boljeg a oni nemaju loše nego za nijansu gore. I to je bara bar.
Realno Zrinjski je jako dobra ekipa. Jako jako dobra. I široka.
Budite malo realni.
ne može i da imaš velke sise ne može![]()
![]()
![]()
Ovakvi poznavaoci fudbala podrzavaju slijepo bivseg sefa. Na najmanje tri osnova fudbalski nelogican osvrt.Napapijri je napisao/la: ↑24 jan 2020, 16:07Moze li Lazic igrati na desnom beku? Nekad je Tatomirovic ulijetao, doduse tu je ofanziva limitirana, ali barem bi pozadi bili sigurni. Realno, prije bih gledao Lazica nego Sabanovica jer razlika izmedju njih u napadu je nemjerljiva u odnosu na to koliko je Lazic sigurniji u odbrani od MMA borca.
Nemoj pocinjati ponovo, sada valja 3h citati budalastine.koznazna je napisao/la: ↑24 jan 2020, 16:11Ovakvi poznavaoci fudbala podrzavaju slijepo bivseg sefa. Na namnaje tri osnova fudbalski nelogican osvrt.Napapijri je napisao/la: ↑24 jan 2020, 16:07Moze li Lazic igrati na desnom beku? Nekad je Tatomirovic ulijetao, doduse tu je ofanziva limitirana, ali barem bi pozadi bili sigurni. Realno, prije bih gledao Lazica nego Sabanovica jer razlika izmedju njih u napadu je nemjerljiva u odnosu na to koliko je Lazic sigurniji u odbrani od MMA borca.
Pa jarane neka se sam samobanuje iz komentarisanja fudbaslke igre kad ovakve vizije ima.fks74 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 16:15Nemoj pocinjati ponovo, sada valja 3h citati budalastine.koznazna je napisao/la: ↑24 jan 2020, 16:11Ovakvi poznavaoci fudbala podrzavaju slijepo bivseg sefa. Na namnaje tri osnova fudbalski nelogican osvrt.Napapijri je napisao/la: ↑24 jan 2020, 16:07Moze li Lazic igrati na desnom beku? Nekad je Tatomirovic ulijetao, doduse tu je ofanziva limitirana, ali barem bi pozadi bili sigurni. Realno, prije bih gledao Lazica nego Sabanovica jer razlika izmedju njih u napadu je nemjerljiva u odnosu na to koliko je Lazic sigurniji u odbrani od MMA borca.![]()
Hoce li se dovoditi dodatna pojacanja i na kojim pozicijama?
ali nijejurisicduska je napisao/la: ↑24 jan 2020, 16:01
Razlika je svakako u potencijalu Kovačevića, da bude nešto više i bolje. Trenutno tu su oni negdje vjeruj. Kova će napredovati još i otići će u bolju zdraviju sredinu pa se dodatno razviti ovaj možda neće. Ali kako sad brane to je tu negdje. Ili Ahmetovića stižu godine a Bilbija je baš kad napadač procvjeta. Moraš gledati te neke paramtre. Zrinjski jako dobra i neugodna ekipa. Mi smo s njima baš baš tu negdje.
Da imam velike sise bio bi direktor Fk Sarajevo![]()
Sjajan marketing skupine diletanata kojima je izgleda cilj i ono malo bolesnika sa koseva otjerati.
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, SamoDaKazeem, sarajevo19461987, Sinfoc1986 i 29 gostiju.