Pa zar niste hejteriS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:55O tome se i radi. Ne smeta nikome, samo je malčice licemjerno pljuvati ga satima a onda na kraju pisati postove u fazonu "AAAAA, u inat hejterima!!!.....Najveći ikad!!!.........Šta možete??!!" Pogotovo nakon što tokom cijelog meča podcijenjujete Johna i pravite od njega statistu. A svi vam drugi krivi.delinjo je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:52pa prelistaj postove Sila....koliko smo kritika napisali da je uzasan i odron bio...kao i sto jeste....igra je bila za postidtii se ...ja ga **** ko to ne vidi i ko to nije napisao.,..ne zam sta trebamo sad jos ? ...ali vama smeta sto nam je drago zbog pobjede u mecu u kojem smo svi gotovo upisali poraz jer je bio nemocan ...
Ja ti realno kažem, a vi kako hoćete.![]()
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
-
bosanskazvijer
Neka si i ti poceo koristiti Sefkijin patent, parachuter/parachutist/parachute jumper.bodi123 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:52Smijete napisat, al to se ovako napiše
Radovanje
...
...
ali....
pa udariš po kritici
ne valja ovo
ne valja ovo
...
U vas je radovanje pa onda ide veličanje "babuka", "najveći svih vremena" i slične fraze, i onda kraj posta, niko ni riječi o igri i problemima.
Ako vam je to neka vrsta lične satisfakcije onda shvatam, al treba se vratit u realnost, lik je visio protiv J. Millmana. I ne pričam o svima, čast ovim izuzecima što su tu svakodnevno i što su iznijeli odredjene kritike, pričam o onim padobrancima što uleću na temu ko s neba, baš degutantno za čitat.
Ha ya, kad drugog naziva za takve likove realno nema.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 24 jan 2020, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
Nazovi to kako hoćeš. Ja sam i dalje(kao što sam bio i na početku turnira) svim srcem za Novak - Roger polufinale. Ako je hejt napisati da je igrao loše, da pobjeda od 3-2 u TB petog seta nad Johnom Millmanom nije neki uspjeh, da je moguće da ga neko pobjedi(a ne uvijek sam sebe), onda vjerovatno jesam hejter.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ali šta se to tebe tiče? Da li ja govorim za vas kako ste slali Rafana 2015te u penziju slično, kako ste Gmaza Novakovog i njegovu igru tad prozvali krajem svega?
Šta mene boli ona stvar kako ti komentarišeš svog pulena, znamo da ih volite ali niko vam ne ulazi u to, fazon je što vas boli kad napišemo ono što vama smeta, a to je da je najveći ikad i vi se prosto ne možete pomiriti sa stvarima koje on radi sada i koliko dugo će još raditi.
Piši da je Novak BOAT, GOAT, šta me boli kuratz, ne živim od yebenog foruma nego dođem da prokomentarišem sa još par ljudi koji ga vole i koji su preživjeli ovaj epski meč koji je dobio Federer, ako misliš da ćeš mi ti reći kako ću pisati nakon istog, grdno se varaš.
Yebote šta je ovo ne smiješ napisati post podrške u pichku materinu
Šta mene boli ona stvar kako ti komentarišeš svog pulena, znamo da ih volite ali niko vam ne ulazi u to, fazon je što vas boli kad napišemo ono što vama smeta, a to je da je najveći ikad i vi se prosto ne možete pomiriti sa stvarima koje on radi sada i koliko dugo će još raditi.
Piši da je Novak BOAT, GOAT, šta me boli kuratz, ne živim od yebenog foruma nego dođem da prokomentarišem sa još par ljudi koji ga vole i koji su preživjeli ovaj epski meč koji je dobio Federer, ako misliš da ćeš mi ti reći kako ću pisati nakon istog, grdno se varaš.
Yebote šta je ovo ne smiješ napisati post podrške u pichku materinu
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dušebriznici jednom rijecju
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Itekako ima na Wimbledonu, a vidjet ćemo u nastavku turnira da li je ovaj meč bio loš dan protiv neugodnog protivnika, il pokazatelj da nema u sebi najveći nivo potreban za završnicu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Opet je obratno.
Niti u jednom trenutku nisam napisao kako treba da se ponašaš, a pogotovo ne šta da pišeš. Što biste vi rekli: "Boli me lakat u predjelu kurca" za tim(ali i ovo sam izmislio, biti će?)
A vas frustrira što neko komentariše meč na svoj način, koji se ne poklapa sa tvojim viđenjem, na JAVNOM forumu? Pa šta ti je?
Niti u jednom trenutku nisam napisao kako treba da se ponašaš, a pogotovo ne šta da pišeš. Što biste vi rekli: "Boli me lakat u predjelu kurca" za tim(ali i ovo sam izmislio, biti će?)
A vas frustrira što neko komentariše meč na svoj način, koji se ne poklapa sa tvojim viđenjem, na JAVNOM forumu? Pa šta ti je?
41.21.1.
virto samo prca i samara ali pazi gdje, na forumu, koji levat, gluho bilo
4 sata gleda lika kojeg mrzi pa kaze mozda volim sport, komedija.
nego, fedja brate, dosta je, treba nekad znati i kad treba stati.
Vjerujem da je tu da pokusa jos koji slam uzeti ali on nema snage za to, to mu mora biti jasno.
Poslije wimbledona, poraza koji boli jos uvijek, one bruke protiv dimitrova, sada ove patnje sa australskim napaljenkom, vrijeme je za kupiti stvari.
Pati sebe, porodicu a i navijace.
Odradi taj wimbledon jos za raju i idi kao velikan. Slamove ce rafa i novak prekucati svakako.
Ma nema ba nikakve šanse on i svi to znaju, ali dok god igra postoji nada i to je to, ja nisam ocekivao poslije operacije koljena ista niti jednu jedinu titulu a ne da bude favorit na nekom od turnira
Znam ja dobro da on zavrsava svoju pricu ubrzo tenisku i zato mi je svaki momenat u ovakvom trileru nesto epsko i nevjerovatno
Rafa i Novak su glavni favoriti, Federer je samo underdog koji spletom okolnosti moze doci do trofeja, sanse da dobije Novaka u 3 seta na AO su 5%
Ali kao sto Mourinho kaze, pa kakav sam ja navijac ako svom pulenu ne dam podrsku i napisem nesto mozda blasfemicno nekima ali sa nekom nadom i vidom podrske, mislim fakat ovaj forum je prepun vasih botova i fakat mi ide na qrac to, ljudi oboliše od Rogera, ne mogu da vjerujem koliko ga mrze
Jbg, ne mogu stići sve pogledati uživo, nekad mora i na TV kao ti. Šta da se radi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sama pobjeda nije uspjeh,al obzirom na situaciju i da je lik gubio 8-4 u tie breaku itekako je uspjeh.Nije Millman neki elitni nivo,al ovo bi moglo uradit cuda za Federerovo samopouzdanje.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑24 jan 2020, 16:01Nazovi to kako hoćeš. Ja sam i dalje(kao što sam bio i na početku turnira) svim srcem za Novak - Roger polufinale. Ako je hejt napisati da je igrao loše, da pobjeda od 3-2 u TB petog seta nad Johnom Millmanom nije neki uspjeh, da je moguće da ga neko pobjedi(a ne uvijek sam sebe), onda vjerovatno jesam hejter.![]()
Da je izgubio mozda se ne bi moglo rec da je sam sebe pobijedio jer je ovaj drugi igrao fenomenalno,al 80+ neforsiranih gresaka mu svakako nije pomoglo.Inace odlicna stvar za turnir.Da je Federer izgubio ovdje u polufinale bi isao neko od Millmana/Fogninija/Sandgrena/Fuscovicsa.Neka on dodje do tog polufinala pa da se gleda najbolji mec koji je moguc pa nek bude sta bude.Ja nisam toliko opterecen rezultatom u tom mecu izgubio on ili dobio.Ne cekam da sprdam ovdje nekog poslije
Ostaje u narednoj rundi da se vidi da li je danas imao zutu minutu ili jednostavno nije na nivou.
Slikaj nam jednu sa utakmice ako nije problem o Virto, yebo mater šta čitam na ovom forumu 
Dečko se bukvalno **** o svojim odlascima na tekme
Dečko se bukvalno **** o svojim odlascima na tekme
Eto vrati se pa vidi i ko je ovo prvi napisao. Neki hejter valjda.darker10 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 16:07Sama pobjeda nije uspjeh,al obzirom na situaciju i da je lik gubio 8-4 u tie breaku itekako je uspjeh.Nije Millman neki elitni nivo,al ovo bi moglo uradit cuda za Federerovo samopouzdanje.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑24 jan 2020, 16:01Nazovi to kako hoćeš. Ja sam i dalje(kao što sam bio i na početku turnira) svim srcem za Novak - Roger polufinale. Ako je hejt napisati da je igrao loše, da pobjeda od 3-2 u TB petog seta nad Johnom Millmanom nije neki uspjeh, da je moguće da ga neko pobjedi(a ne uvijek sam sebe), onda vjerovatno jesam hejter.![]()
41.21.1.
Samo mi reci kad ti je pauza na mješalici, da ne promašim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da je osvojio Wimby sad bi ti bio 2.favoritAA23 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 16:07Ma nema ba nikakve šanse on i svi to znaju, ali dok god igra postoji nada i to je to, ja nisam ocekivao poslije operacije koljena ista niti jednu jedinu titulu a ne da bude favorit na nekom od turnira
Znam ja dobro da on zavrsava svoju pricu ubrzo tenisku i zato mi je svaki momenat u ovakvom trileru nesto epsko i nevjerovatno
Rafa i Novak su glavni favoriti, Federer je samo underdog koji spletom okolnosti moze doci do trofeja, sanse da dobije Novaka u 3 seta na AO su 5%
Ali kao sto Mourinho kaze, pa kakav sam ja navijac ako svom pulenu ne dam podrsku i napisem nesto mozda blasfemicno nekima ali sa nekom nadom i vidom podrske, mislim fakat ovaj forum je prepun vasih botova i fakat mi ide na qrac to, ljudi oboliše od Rogera, ne mogu da vjerujem koliko ga mrze
#Punoljetstvo
Ovo sam tek sad skuzio.
Strašno kako je loša ova četvrtina, bilo bi kao Chung 2018. kad je predo Fedu u SF.
Na Wimbledonu je poslije Novaka drugi favorit zajedno s Rafom otprilike, i poprilično je otvoreno. Ako ponovi onaj prošlogodišnji nivo ko zna, nema garanta da će Novak opet do finala doć, ima i on svojih problema, nije to baš sve tako bajno. Ovdje je druga priča, kao i na RGu jer imamo dvojicu izrazitih favorita.AA23 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 16:07Ma nema ba nikakve šanse on i svi to znaju, ali dok god igra postoji nada i to je to, ja nisam ocekivao poslije operacije koljena ista niti jednu jedinu titulu a ne da bude favorit na nekom od turnira
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
ali bukvalno..meni se i zgadio kada sam primjetio da svaki post, nicim izazvan pise kada sam ja bio tu...kada sam placao toliko ulaznicu..opet idem sada itd..
koji bolesnik, hvali se raji na forumu, raji koju ne zna, i raji koja mozda ima vise sati u zraku, nego on na tim sportskim terenima.
4 sata gledas federera jer uzivas da prcas na forumu, kaze neprocjenjivo, mama je ponosna sigurno
Pozz, nisam bas upucen, peti set zar nije ono ko ljetos kad su igrali Roger I Novak, do 24 igre I onda tie break?
-
bosanskazvijer
Obrisano!
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 24 jan 2020, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.