FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ASIM FERHATOVIĆ - HASE 

- Osttribine
- Kontakt:
Upravo tako, veci sam navijac od takvih koji tipkaju po forumu i lijepe stikere na svaku objavu na zvanicnim klupskim profililima na drustvenim mrezama. I zato pisem to, neka ljubav prema klubu prvo dokazu kupovinom clanske, a ako su u mogućnosti i sezonske ulaznice, nego kad je pametovati svi sve znaju, a cvaja na godisnjem nivou za Sarajevo puno im.VratiloSeZlo je napisao/la: ↑24 jan 2020, 16:51Sta ti ako uzimas clansku veci si navijac od nekog drugog,pa ovaj forum i ovi ljudi ovde 90 posto gostovanja provedu tipkajuci..Osttribine je napisao/la: ↑24 jan 2020, 16:48
I ja upravo citam, puna im usta Sarajeva, a problem platiti 20 KM na godisnjem nivou, a da ne govorim o sezonskoj ulaznici koju ja npr uzimam 7 godina u nizu. A tako su pojedini laprdali i za onaj sastanak u my face, kao dovela Uprava placenike da im soli pamet, pa neka plate i oni clanarinu pa da im sole pamet. Sve znaju sve bi oni, a masa ih Sarajevo preko streama i foruma prati, a i ove vise j.ebene podjele na husrefovce i simpatizere Uprave, na vrh glave čitati ovde i po fb, dajte da budemo svi za nas klub Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Samo bih da pitam ovdje par forumaša sto nazivaju Sabrinu qurvom, da li imate valjan dokaz da je ona ta kako je nazivate, u slucaju da nemate pitao bih vas da li nazivate takvim imenom ostale zenske osobe pa i svoju majku, sestru, zenu, djevojku?
Da naglasim, nista licno protiv ikoga, al ruzno je citati takve uvrede...
Bordo bijeli za život cijeli!!
- robertkosar
- Kontakt:
To je samo odraz kucnog odgoja i kulture kod pojedinaca nazalost i takvi se nazivaju navijacima naseg klubaBenjolos je napisao/la: ↑24 jan 2020, 18:25Samo bih da pitam ovdje par forumaša sto nazivaju Sabrinu qurvom, da li imate valjan dokaz da je ona ta kako je nazivate, u slucaju da nemate pitao bih vas da li nazivate takvim imenom ostale zenske osobe pa i svoju majku, sestru, zenu, djevojku?

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Qurva je zaista uvredljivo (i ja sam je tako nazvao par puta u afektu). Lezba je definitivno, to je provjerena informacija, vjerujem da su i ostali upoznati s tom cinjenicom jos iz doba njenog aktivnog bavljenja fudbalom, ali ni te stvari ne treba potencirati jer bolest ne bira. Ono sto treba potencirati su lose odluke, evo posljednja u nizu sa ovim ulaskom u kamp, ne iz ugla da li potez dobar ili ne, ali nije pravo vrijeme za produbljenje krize.Benjolos je napisao/la: ↑24 jan 2020, 18:25Samo bih da pitam ovdje par forumaša sto nazivaju Sabrinu qurvom, da li imate valjan dokaz da je ona ta kako je nazivate, u slucaju da nemate pitao bih vas da li nazivate takvim imenom ostale zenske osobe pa i svoju majku, sestru, zenu, djevojku?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slažem se, hajde da završimo sada sa tom pričom.robertkosar je napisao/la: ↑24 jan 2020, 18:27To je samo odraz kucnog odgoja i kulture kod pojedinaca nazalost i takvi se nazivaju navijacima naseg klubaBenjolos je napisao/la: ↑24 jan 2020, 18:25Samo bih da pitam ovdje par forumaša sto nazivaju Sabrinu qurvom, da li imate valjan dokaz da je ona ta kako je nazivate, u slucaju da nemate pitao bih vas da li nazivate takvim imenom ostale zenske osobe pa i svoju majku, sestru, zenu, djevojku?
Da naglasim, nista licno protiv ikoga, al ruzno je citati takve uvrede...![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
robertkosar je napisao/la: ↑24 jan 2020, 18:27To je samo odraz kucnog odgoja i kulture kod pojedinaca nazalost i takvi se nazivaju navijacima naseg klubaBenjolos je napisao/la: ↑24 jan 2020, 18:25Samo bih da pitam ovdje par forumaša sto nazivaju Sabrinu qurvom, da li imate valjan dokaz da je ona ta kako je nazivate, u slucaju da nemate pitao bih vas da li nazivate takvim imenom ostale zenske osobe pa i svoju majku, sestru, zenu, djevojku?
Da naglasim, nista licno protiv ikoga, al ruzno je citati takve uvrede...![]()
Eki ovog delegata, ono prica o kucnom odgoju.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa sta ste ocekivali, ne prima kamp 10k ljudi jbt, ovako su dali samo za clanove i to je to, nije losa ideja, ali sad svaki potez uprave je docekan na noz i svi misle da idu u kontru navijacima.
Napisa jedan na fb, necu vam nista kupiti u fan shopu kad su vam takve cijene. Hocemo da se dovode igraci iz liga 5 ali necemo platiti clanarinu niti cemo kupiti sezonske.
Napisa jedan na fb, necu vam nista kupiti u fan shopu kad su vam takve cijene. Hocemo da se dovode igraci iz liga 5 ali necemo platiti clanarinu niti cemo kupiti sezonske.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nevjerovatan problem će biti (AKO) zamjenimo Lazića (najboljeg stopera lige), sa igračem koji je igrao ne baš redovno Seriju C i D, zatim kazahstanski Aktobe i koji skoro 9 mjeseci nije uopšte nikako igrao zbog teške povrede.
Ja sam imao informaciju od jednog forumaša ovdje da je Ivan Ostojić ponuđen, on je redovno igrao u Radničkom u Nišu koji nije ništa slabiji od nas a i u Češkoj se naigrao, to bi donekle bilo okej ali opet bilo kojeg stopera da zamjenimo teško da ubodemo jer su prvo Lazić - Mujakić a zatim i Lazić - Šerbečić odličan tandem i naš vrhunac s obzirom na sve okolnosti oko plaćanja, zatim raniji stoperi i problemi s njima...
Nadam se da ovo čitaju iz kluba i da su svjesni da je tanka linija između borbe za titulu i borbe za evropu.
Ja sam imao informaciju od jednog forumaša ovdje da je Ivan Ostojić ponuđen, on je redovno igrao u Radničkom u Nišu koji nije ništa slabiji od nas a i u Češkoj se naigrao, to bi donekle bilo okej ali opet bilo kojeg stopera da zamjenimo teško da ubodemo jer su prvo Lazić - Mujakić a zatim i Lazić - Šerbečić odličan tandem i naš vrhunac s obzirom na sve okolnosti oko plaćanja, zatim raniji stoperi i problemi s njima...
Nadam se da ovo čitaju iz kluba i da su svjesni da je tanka linija između borbe za titulu i borbe za evropu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
gdje je Lazić igrao redovno kad je dolazio?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ovo je samo jedan od nacina da se poveca broj aktivnih clanova. Ne znam kako to ljudima nije jasno?ElCartel11 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 18:39Pa sta ste ocekivali, ne prima kamp 10k ljudi jbt, ovako su dali samo za clanove i to je to, nije losa ideja, ali sad svaki potez uprave je docekan na noz i svi misle da idu u kontru navijacima.
Isto kao sto pred derbi ti nude ako se uclanis ide gratis ulaznicu.
Dakle, jako je bitno imati sto vise aktivnih clanova.
Al sta zna covjek koje nema 3 razreda osnovne skole....
Uostalom, digla se frka kao da nas inace ima ma stadionu po 20k pa me mogu svi stati

Ovo je nagrada za aktivne clanove, i pogodnost koju klub nudi istima.
Prije su ove utakmice bile zatvorene za javnost, sad su otvorene za aktivne clanove.... Dakle klub misli na iste i to je potez vrijedan hvale...
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ahahahahahahahahah gledaj ih sto zapjenise, sami sebe povaljase, sve neki navijaci, a skupa clanska 

1946~
Puna usta ljubavi prema FKS, a ne skupo biti clan 

- robertkosar
- Kontakt:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nije igrao redovno u vremenu prije nego će kod nas, istina. Usporedbe radi, pogledaj klubove u kojem je bio Lazić a onda usporedi sa klubovima Miličevića, neuporedivo.
Lazić nije došao sa teškom povredom iza njega i kad je dolazio bio je prespreman, sjeti se kakve su se slike njegove kačile ovdje.
On se za to vrijeme izdvojio kao jedan od najboljih stopera lige, to će ti reći i oni što nas najviše mrze.
Nemam ništa protiv Miličevića ali velike je mačak u vreći i upitan mi je samo zbog te povrede. Sve mu najbolje želim ali JA NE BI SLAO LAZIĆA NA TRIBINE, BEZ OBZIRA NA PRODUŽAVANJE UGOVORA. Teže mi je to "prebolit" nego gubitak titule.
@Kokosar, je li tebe zapala smjena i duznost legitimacije na ovoj utakmici
?

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- RajaBa1983
- Kontakt:
Ja mislim da ti nesto imas protiv MilicevicBordoSarajevo je napisao/la: ↑24 jan 2020, 18:54Nije igrao redovno u vremenu prije nego će kod nas, istina. Usporedbe radi, pogledaj klubove u kojem je bio Lazić a onda usporedi sa klubovima Miličevića, neuporedivo.
Lazić nije došao sa teškom povredom iza njega i kad je dolazio bio je prespreman, sjeti se kakve su se slike njegove kačile ovdje.
On se za to vrijeme izdvojio kao jedan od najboljih stopera lige, to će ti reći i oni što nas najviše mrze.
Nemam ništa protiv Miličevića ali velike je mačak u vreći i upitan mi je samo zbog te povrede. Sve mu najbolje želim ali JA NE BI SLAO LAZIĆA NA TRIBINE, BEZ OBZIRA NA PRODUŽAVANJE UGOVORA. Teže mi je to "prebolit" nego gubitak titule.
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, broj6, Confiance, forgempp, mire971, napoleon72, nedimmmm1337 i 87 gostiju.