Golf 2
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Poremecaj balansa, znaci temperature iznad prosjeka za dato doba godine, uz to vlaznost i manjak vazne karike u hranidbenom lancu.Hmmmm pa valjda bi se efekat moago ublažiti pesticidima/insekticidima.
A vlažna sezona utiče na razvoj skakvaca ako se ne varam?
Postoje prirodne barijere a najvaznija zastita je preventiva.
Koristenjem pesticida i slicnih sredstava moze biti stetno po okolinu i covjeka
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 24 jan 2020, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Hvataj skakavce i prodaji Kinezima = profit.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Šta kae ova gnjida alkoholizirana SDP i NS ih izdao i zato otišli u zagrljaj SDA, a da ih nisu izdali ne bi postojale nacionalne partije opet zahvaljujući Fistuli Demokratije

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Barbarossa
- Kontakt:
crko večeras ko bude navijo za Hrvatsku, lažne sosede
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Žestok zemljotres na granici Turske i Sirije
http://www.klix.ba/clanak/200124162
Jel i ovo volja Gospodara ko virus u Kini?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- Fantasista
- Kontakt:
Da ih hoće sve sravnit sa zemljom
6.9 stepeni zemljotres - područje gdje većinom Kurdi žive
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.
Nadam se za što manje žrtava.
Sjećaš se ovog hitaSage je napisao/la: ↑24 jan 2020, 20:10Žestok zemljotres na granici Turske i Sirije
Nullius in verba
Najveći umjetnik Balkana ikad. Bio bi još veći da je izbacivao 10 pjesama na albumu, a ne trostruke albume . Ali takav je bio, u tom trenutku je želio što više podariti publici. Zalupio vrata jednom za zauvijek balkanskoj primitivnoj gamadi, hvala ti Džoni na svemu.
"We need to suffer. And we need to fight."
- Fantasista
- Kontakt:
Yede **** sa tužbama, yebo te youtube daj nek raja sluša muziku. Kao da ja imam koristi od toga što okačim njegovu pjesmu od 3 min. Čak je tužio i tribute band koji se morao ugasiti a trebali su prije nekoliko dana da sviraju u Gračanici i Tuzli. Obožavam Azru ali ovaj lik je pukotina žešća, nabijem i njega i Niskozemsku.
Haj to skidanje muzike sa youtubea i razumijem, al čemu ganjanje sa tribute bandovima.. Lik je prolupo davno.Fantasista je napisao/la: ↑24 jan 2020, 22:14Yede **** sa tužbama, yebo te youtube daj nek raja sluša muziku. Kao da ja imam koristi od toga što okačim njegovu pjesmu od 3 min. Čak je tužio i tribute band koji se morao ugasiti a trebali su prije nekoliko dana da sviraju u Gračanici i Tuzli. Obožavam Azru ali ovaj lik je pukotina žešća, nabijem i njega i Niskozemsku.
Let's talk about SIX baby!
Ma yest težak je ko čovjek do neba, al što se tiče umjetničke veličine nema mu ravnog na Balkanu. Imaju filigranski pločnici par dijelova na yt, pa nahajcaš sebi koju hoćeš pjesmu. Mislim vjerovatno ovo znaš. Vjerovatno je frajer mentalno uništen, syebali su sistem koji ga je podigao. Ali eto opet, misteriozno je što toliko čuva prava, kao da hoće da se zaboravi sve što je radio.Fantasista je napisao/la: ↑24 jan 2020, 22:14Yede **** sa tužbama, yebo te youtube daj nek raja sluša muziku. Kao da ja imam koristi od toga što okačim njegovu pjesmu od 3 min. Čak je tužio i tribute band koji se morao ugasiti a trebali su prije nekoliko dana da sviraju u Gračanici i Tuzli. Obožavam Azru ali ovaj lik je pukotina žešća, nabijem i njega i Niskozemsku.
To koliko se popišao po svima je dokazao, čovjek smatra da mu ovdje nije mjesto i to treba poštovati. A i ovo ljude koji odlaze u Holandiju da ga nađu treba razumijeti i sve to, al već ako je odlučio da neće da ima kontakt sa našim ljudima to treba poštovati.
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 114 gostiju.