Jel ima i gavric?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma milion ako treba, neka s isplati. Ja protiv toga nemam nista.
Samo mi nemojte poturati neku ljubav i voljenje kluba vise od svog zivota.
A evo, vidimo kuka se jer se za klub koji volimo ne moze izdvojiti 0,05KM dnevno.
Klub bi trebao biti iznad svih nas, biti clan kluba treba biti privilegija, a ne osporavati odluku kluba koja casti one koji su izdvojili tih 0,05KM dnevno.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jel realno da neko kaže da nema 20KM godisnje i da se nazove navijacem ?
može to i drugačije bebo
Doskorašnji trener Barcelone Ernesto Valvrede oprostio je katalonskom klubu 36 milona eura, koje je baskijski stručnjak trebalo da dobije na osnovu raskida ugovora, prenosi Mundo Deportivo.Kako se navodi, na sastanku Valverdeovog agenta Inakija Ibaneza i Oscara Graua, na kojem su dogovarali detalje rastanka, agent otpuštenog trenera rekao je da se Valverde odriče sume na osnovu odštete za raskid ugovora.
Valverde je sa Barcelonom imao ugovor do ljeta 2021. godine i prema klauzuli u njemu, u slučaju otkaza na njegovu štetu, on je imao pravo da prima platu od kluba do kraja ugovora.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Sve bih ja to nogom nabio , samo bih jednog ostavio , a jednog u strukture kluba (necu ih imenovati) . I Gavricu bih se zahvalio odmah ( moze za Aksentijevica , tranpa) . STVARNO JE LI PRODUZIO STANOJEVIC ? (molim ozbiljnog forumasa da odgovori , ako ima takvog , sem mene
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
neće Nešo nigdje, najsrdačniji pozdrav s Vinkom od svih igrača, očigledno se znaju odprije, zagrli ga Vinko ko brata rođenog... 
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Stanojević nije produžio, trebao je ali ne znam što još nisu to riješili. Navodno, s njim neće biti problem oko ugovora, nadam se da ovo čekanje ne znači suprotno 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
nije i svi su izgledi da ce i on na zapad da moze vodati onog cukicuSamozdravlje je napisao/la: ↑24 jan 2020, 22:06
Sve bih ja to nogom nabio , samo bih jednog ostavio , a jednog u strukture kluba (necu ih imenovati) . I Gavricu bih se zahvalio odmah ( moze za Aksentijevica , tranpa) . STVARNO JE LI PRODUZIO STANOJEVIC ? (molim ozbiljnog forumasa da odgovori , ako ima takvog , sem mene) .
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kako ti se činila odbrana naših komšinica u prvom dijelu sezone, iskreno?
FK Sarajevo
BordoSarajevo je napisao/la: ↑24 jan 2020, 22:15Kako ti se činila odbrana naših komšinica u prvom dijelu sezone, iskreno?![]()

-
Pitaristok
- Kontakt:
Je.bo me svak ja sam mislio da je sa stanom zavrseno bilo.
Jel znate ovo sa infa:
Hajrovic I odbio sastanak
Zakaric trazio ugovor na 6mjeseci (to sam i ja cuo)
Sušić trazio 15k eura mjesecno
Jel znate ovo sa infa:
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Clansku treba imati svako ko se smatra navijacem ili simpatizerom a u mogucnosti je da priusti istu,eh sad koliko god @Denchi i @Zip bilo smijesno da neko ne moze imati para za clansku,to ne znaci da nije tako,nek se samo malo osvrnu oko sebe I pogledaju svaki dan neke humanitarne akcije i narod koji rovi po kontenjerima
I ima ljudi koji nemaju tu marku danas,a i ako imaju iskoriste je da bi kupili nesto da se prehrane.
Nemojte se cuditi tome nedo bog svako od nas moze sutra doci u tu situaciju.
Eh ovo za utakmicu, uredu, hoce da izadju clanovima u susret,svaka cast Al bilo je drugih nacina da se izadje u susret, ovo su uradili namjerno opet da bi pravili podjelu medju navijacima.
Hajmo biti realni,sutra kad bi doslo 70 % nas koji smo clanovi nebi mogli svi uci,tako da ovo je ciljano uradjeno,kako bi se pravila podjela,a nije ovo prvi put ovoj upravi da tako nesto radi.
Ako ce se tako vrijednovati onda su najvrijedniji oni sto imaju clanske a prate Sarajevo po svakakvim vukojebinama.
I ima ljudi koji nemaju tu marku danas,a i ako imaju iskoriste je da bi kupili nesto da se prehrane.
Nemojte se cuditi tome nedo bog svako od nas moze sutra doci u tu situaciju.
Eh ovo za utakmicu, uredu, hoce da izadju clanovima u susret,svaka cast Al bilo je drugih nacina da se izadje u susret, ovo su uradili namjerno opet da bi pravili podjelu medju navijacima.
Hajmo biti realni,sutra kad bi doslo 70 % nas koji smo clanovi nebi mogli svi uci,tako da ovo je ciljano uradjeno,kako bi se pravila podjela,a nije ovo prvi put ovoj upravi da tako nesto radi.
Ako ce se tako vrijednovati onda su najvrijedniji oni sto imaju clanske a prate Sarajevo po svakakvim vukojebinama.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Jel on najtrofejni trener barce,jel osvojio duplu sa barcom?? Ja brata ne bih branio ako nije u redu nesto,tebi ocigledno sve ok od uprave,a od husrefa ni dupla ne valja,a jedina do sad pazi,pa imas li obraza pljuvati uspjeh jednog covjeka,i to sa nasim voljenim klubom ???Denchi je napisao/la: ↑24 jan 2020, 22:06može to i drugačije bebo![]()
Doskorašnji trener Barcelone Ernesto Valvrede oprostio je katalonskom klubu 36 milona eura, koje je baskijski stručnjak trebalo da dobije na osnovu raskida ugovora, prenosi Mundo Deportivo.Kako se navodi, na sastanku Valverdeovog agenta Inakija Ibaneza i Oscara Graua, na kojem su dogovarali detalje rastanka, agent otpuštenog trenera rekao je da se Valverde odriče sume na osnovu odštete za raskid ugovora.
Valverde je sa Barcelonom imao ugovor do ljeta 2021. godine i prema klauzuli u njemu, u slučaju otkaza na njegovu štetu, on je imao pravo da prima platu od kluba do kraja ugovora.
Zadnja izmjena: Sanchezhz, dana/u 24 jan 2020, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Hvala , pisem ja fgr .BordoSarajevo je napisao/la: ↑24 jan 2020, 22:13Stanojević nije produžio, trebao je ali ne znam što još nisu to riješili. Navodno, s njim neće biti problem oko ugovora, nadam se da ovo čekanje ne znači suprotno![]()
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
šega je dovodit te likovePitaristok je napisao/la: ↑24 jan 2020, 22:22Je.bo me svak ja sam mislio da je sa stanom zavrseno bilo.
Jel znate ovo sa infa:
4 stranca dovest al ono destruktivac iz Malija/Gane, krila iz Obale S./Senegal, špic Nigerija/Angola/Brazil, stopera Srbija/region
bez toga ništa, onda može i Akademija oko njih
Zakarić je ove sezone igrao za Partizan i Craiovu, zar za njega ne važi pravilo, Dva kluba u sezoni.
Za Suljića važi

Za Suljića važi
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Tako nekako, samo još veće rupe trebaju.Denchi je napisao/la: ↑24 jan 2020, 22:20BordoSarajevo je napisao/la: ↑24 jan 2020, 22:15Kako ti se činila odbrana naših komšinica u prvom dijelu sezone, iskreno?![]()
![]()
Oni svaku utakmicu prime gol na početku, u velikom broju utakmica ne mogu dat koliko mogu primit, a ruku na srce, dobri su bili u ofanzivi. Oni šta god urade sa stoperima ne mogu bit lošiji od ovih što su bili, a vjerovatno nijedan od ona dva jablana neće više biti u prvoj, odnosno jednog prodali, drugi će na klupu.
Tog se ja bojim ako budemo eksperimentisali, može nas ista sudbina zadesit i eto problema i prosipanja bodova a previše je konkurenata..
FK Sarajevo
Zakaric je prosle sezone igrao za Partizan, nije ove.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Valverde? duplu 2 godine zaredom(koliko je i radio) i s prvog mjesta ga otjerali...ali velika razlika...on je ČOVJEKSanchezhz je napisao/la: ↑24 jan 2020, 22:25Jel on najtrofejni trener barce,jel osvojio duplu sa barcom?? Ja brata ne bih branio ako nije u redu nesto,tebi ocigledno sve ok od uprave,a od husrefa ni dupla ne valja,a jedina do sad pazi,pa imas li obraza pljuvati uspjeh jednog covjeka,i to sa nasim voljenim klubom ???Denchi je napisao/la: ↑24 jan 2020, 22:06može to i drugačije bebo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.