Diskrecija zagarantovana
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ko nema 20 km a zeli da bude clan kluba neka mi se javi u pp, uclanit cu ga ja online i dobit ce kartu na kucnu adresu.
Diskrecija zagarantovana
Diskrecija zagarantovana
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
- feniksptica
- Kontakt:
Bezvezna rasprava, od ovih sto kritikuju da je ovo glup potez uprave, na prste jedne ruke bi se mogli izbrojat oni sto bi htjeli doc na utakmicu. Ostali samo kritikuju, jer moraju nesto navikli tako. Ko ima ko nema je privatna stvar pojedinca, povlastice onima koji na neki nacin doprinose klubu u vidu ovoga je sasvim razumljiva stvar kluba. Odlican marketinski potez SVAKA CAST
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pridružujem se.kosevskobrdo je napisao/la: ↑24 jan 2020, 23:48Ko nema 20 km a zeli da bude clan kluba neka mi se javi u pp, uclanit cu ga ja online i dobit ce kartu na kucnu adresu.
Diskrecija zagarantovana![]()
Ako ti se više osoba javi proslijedi meni da i ja pomognem ili nek se javi direktno meni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nisu problem "ljudi koji rade od jutra do sutra" i hrane 2 djece, i skoluju ih itd itd, njima vecini fudbal nije na pameti.
Problem je sto kukaju ovi sto "skacu po gostovanjima" , "obisli bosnu" a frka lad se clanska pomene...
Opet kazem, bit ce da je problem sto nema "Na racun moga imena sva su ti vrata otvorena"
Clanska za nekoga ko ovdje hejta, psuje, proziva, pise, komentarise...je kao licna za "obicnog gradjana"
Problem je sto kukaju ovi sto "skacu po gostovanjima" , "obisli bosnu" a frka lad se clanska pomene...
Opet kazem, bit ce da je problem sto nema "Na racun moga imena sva su ti vrata otvorena"
Clanska za nekoga ko ovdje hejta, psuje, proziva, pise, komentarise...je kao licna za "obicnog gradjana"
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Hvala na srcu jarane .Sjeverjecudo je napisao/la: ↑24 jan 2020, 22:24Clansku treba imati svako ko se smatra navijacem ili simpatizerom a u mogucnosti je da priusti istu,eh sad koliko god @Denchi i @Zip bilo smijesno da neko ne moze imati para za clansku,to ne znaci da nije tako,nek se samo malo osvrnu oko sebe I pogledaju svaki dan neke humanitarne akcije i narod koji rovi po kontenjerima
I ima ljudi koji nemaju tu marku danas,a i ako imaju iskoriste je da bi kupili nesto da se prehrane.
Nemojte se cuditi tome nedo bog svako od nas moze sutra doci u tu situaciju.
Eh ovo za utakmicu, uredu, hoce da izadju clanovima u susret,svaka cast Al bilo je drugih nacina da se izadje u susret, ovo su uradili namjerno opet da bi pravili podjelu medju navijacima.
Hajmo biti realni,sutra kad bi doslo 70 % nas koji smo clanovi nebi mogli svi uci,tako da ovo je ciljano uradjeno,kako bi se pravila podjela,a nije ovo prvi put ovoj upravi da tako nesto radi.
Ako ce se tako vrijednovati onda su najvrijedniji oni sto imaju clanske a prate Sarajevo po svakakvim vukojebinama.
Ovo bordo je ok , a ovo plavo je upitno . Krene Pitar i povede jarana "komsiju" , a mjesta malo . Ne pise na celu nikom da li je ili nije za upravu . Imas clansku , imas vremena i odes . Nije neka tekma , aman-zaman . Uzvratiti cu ti "srce" , ako podrzis AKADEMIJU .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Svaka cast iskreno obojici.MortemHz je napisao/la: ↑24 jan 2020, 23:54Pridružujem se.kosevskobrdo je napisao/la: ↑24 jan 2020, 23:48Ko nema 20 km a zeli da bude clan kluba neka mi se javi u pp, uclanit cu ga ja online i dobit ce kartu na kucnu adresu.
Ako ti se više osoba javi proslijedi meni da i ja pomognem ili nek se javi direktno meni.
Btw. Meni bi cvaja trebala do prvog, ne treba clanska
NEMA NAZAD
Pridruzujem se, 5 clanskih i od mene.MortemHz je napisao/la: ↑24 jan 2020, 23:54Pridružujem se.kosevskobrdo je napisao/la: ↑24 jan 2020, 23:48Ko nema 20 km a zeli da bude clan kluba neka mi se javi u pp, uclanit cu ga ja online i dobit ce kartu na kucnu adresu.
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Svaka cast momci!Ali opominjem vas,jer ima puno prevara na balkanu..Nadam se da ce clanske karte doci u ruke ljudima koji zaista nemaju..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kad smo već kod posjete, ljetos sam putovao 7h u jednom smjeru da bi pogledao tekmu na početku sezone, iako nisam iz Sarajeva, živim za njega, i nije mi jasno kako neki mogu biti tako blizu, a da ne odu na tekmu, znam da je stadion u lošem stanju, ali to nije opravdanje!
svaka cast momcifanatikk je napisao/la: ↑24 jan 2020, 23:59Pridruzujem se, 5 clanskih i od mene.MortemHz je napisao/la: ↑24 jan 2020, 23:54Pridružujem se.kosevskobrdo je napisao/la: ↑24 jan 2020, 23:48Ko nema 20 km a zeli da bude clan kluba neka mi se javi u pp, uclanit cu ga ja online i dobit ce kartu na kucnu adresu.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma zezao sam se raja , nemojte me pilatiSamozdravlje je napisao/la: ↑24 jan 2020, 19:38Otkud dolaze meni ovoliko "srca", hvala , ne mogu provaliti ko ih salje . Lagao bih da mi ne hrani ego . Volim i ja Vas .![]()
Hvala sefe![]()
![]()
![]()
- ThrillerHz
- Kontakt:
Eto svakom ko nema 20KM za clansku nek se jave u pp da “oderemo mog starog”.
Pusti patetike samo
1946~
Ja neću člansku, imam to. Al ako se već nudite, sad će mi registracija na Seatu a Sabra nije uplatila ratu. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Svaka cast momci, ovakvih stvari treba ovom forumu
@skoro skroz bespotreban post i nimalo zanimljiv.
.
@skoro skroz bespotreban post i nimalo zanimljiv.
.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ne mogu patetike brate. Sve je počelo sa pljuvačinom jednog sasvim regularnog poteza uprave. Onda ispade da nam tribine pune migranti koji prodaju maramice po gradu.
Al evo, sad ozbiljno. I od mene jedna članska, fakat. Al poslije 7.2., tad mi liježe stipendija, do tad sam frontalni kokuz.
Slazem se i ja da je korektan potez uprave, ali meni nije ok da eto imamo toliko clanova prema njihovoj racunici mozemo svi stati u Butmir? Nije samo ova uprava, nijedna uprava nije radila na tom uclanjivanju i privlacenju raje, to neces sigurno postici ovim zadnjim videom koji je realno uzasan. Ne bih da ulazim u to ima li neko ili ne, nezahvalno je pricati o tome i niko nije isti nit se moze stavljat u neciju obucu. Ako kome zatreba i od mene karta za utakmicu, clanska.skoroalen je napisao/la: ↑25 jan 2020, 00:53Ne mogu patetike brate. Sve je počelo sa pljuvačinom jednog sasvim regularnog poteza uprave. Onda ispade da nam tribine pune migranti koji prodaju maramice po gradu.
Al evo, sad ozbiljno. I od mene jedna članska, fakat. Al poslije 7.2., tad mi liježe stipendija, do tad sam frontalni kokuz.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kvaris lijepe poteze, momaka koji zele pomoci . Nije bas za sprdnju , malo jeste teze realizovati , ali ako @Morto ima vremena da nas organizuje (a ima povjerenje svih nas) mogla bi biti fina prica .
Ma tekma u ponedjeljak u 13:00, realno ko i može doći? Djeca na raspustu i neki penzioneri. Ja student evo pa ne mogu doći jer u ponedjeljak u 13:00 imam ispit na koji moram izać. To je nagrada za onih 10% članova koji su slobodni u to vrijeme da dođu u Butmir.zlo87 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 01:00Slazem se i ja da je korektan potez uprave, ali meni nije ok da eto imamo toliko clanova prema njihovoj racunici mozemo svi stati u Butmir? Nije samo ova uprava, nijedna uprava nije radila na tom uclanjivanju i privlacenju raje, to neces sigurno postici ovim zadnjim videom koji je realno uzasan. Ne bih da ulazim u to ima li neko ili ne, nezahvalno je pricati o tome i niko nije isti nit se moze stavljat u neciju obucu. Ako kome zatreba i od mene karta za utakmicu, clanska.
- ElCartel11
- Kontakt:
Skoro se nije sprdao ni sa kim, vec je to samo obicna zajebancija popustite momka.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.