Standardna prica kad je titula onda je dvadest ljudi,a kad je poraz samo on kriv,bosnjo zahvalan,najbolje Jesica zamoliti da se vrati to je dusa od cojka.ljudina da valja.robertkosar je napisao/la: ↑25 jan 2020, 07:55Da je u shahu osvojio titule ili u boxu ok respekt a u fudbalu je zasluzno najmanje 20 ljudi za titulu. Veliko je pitanje koliko je ta osoba covjek??????????Sanchezhz je napisao/la: ↑24 jan 2020, 19:31A nije ruzno poslije duple covjeka nazivati pogrdnim imenima?Benjolos je napisao/la: ↑24 jan 2020, 18:25Samo bih da pitam ovdje par forumaša sto nazivaju Sabrinu qurvom, da li imate valjan dokaz da je ona ta kako je nazivate, u slucaju da nemate pitao bih vas da li nazivate takvim imenom ostale zenske osobe pa i svoju majku, sestru, zenu, djevojku?
Da naglasim, nista licno protiv ikoga, al ruzno je citati takve uvrede...![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nego ljudi gledam naš raspored koji je po meni od svih konkurenata najbolji.Predeveramo li prve dvije tekme Tuzla kuci i Borac u gostima kao lideri rano jest,al dosta posla bi prema tituli odradili.Valjda se smire ove podjele ,i na Kosevu prvu tekmu svi zajedno podrzimo nase momke protiv Tuzle,strah me najvise samih sebe.
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Pa sta fali i ako ne dodju svaku, nek dodju bar po neku dobro je i mozda sa sobom povedu nekog novog navijaca koji se zaljubi u klub i navijace bas zbog te utakmice. Poenta je da se vrbuje sto vise navijaca.skoroalen je napisao/la: ↑25 jan 2020, 09:21Nema od tog ništa, realno. Nema smisla dat sezonsku kartu nekom aktivnom članu iz npr. Zavidovića. Taj momak recimo voli klub i preko neta se učlanio da se osjeća kao dio toga (znam nekoliko momaka koji godišnje plaćaju članarinu Liverpulu, Manchesteru itd). Al dat mu sezonsku je glupost jer neće sigurno doći svaku tekmu u sezoni, pa ni svaku drugu. Kad živiš 40+ kilometara od Sarajeva, 6 maraka za kartu je daleko najmanji problem. Izvini na neukusnom poređenju, to bi bilo jednako poklanjanju skupih kopački invalidu bez nogu.
Klub širi imidž i dobar glas isključivo dobrim igrama. Navijanje za klubove ide il nasljedno il prema silovanju svih ostalih. Ja se sjećam kad sam bio dijete, cijeli komšiluk za Želju navijao. Jbg, Željo tad kar.ao sve redom, igrao s Newcastleom itd. Ja sam za Sarajevo počeo navijat zbog dajdže koji me od malena navodio na to, a Chelsea sam počeo simpatisat čisto radi karindžanja svih ostalih u sezoni 04/05. Djeca vole da navijaju za najbolje. Osvajaj titule tri godine uzastopno i sva djeca rođena poslije 2010. godine će navijat za Sarajevo. Vrlo jednostavno.
Upoznao sam neke nase navijace iz ze-do kantona, vjerujte sve momci prva liga, od razmisljanja, ponasanja, ljubavi prema klubu. Trebaju nam i ti navijaci.
Treba klub nesto raditi po pitanju toga. Treba neko da im skrene paznju na to.
A spomenuo si da vecina omladine pocinje navijati za neki klub zbog rezultata ili kad ima nekoga u porodici da ga usmjeri, samo vjeruj mi ima puno omladine koja je pocela navijati za nas klub zbog sjevera i HZ i ne treba se olako odricati tog segmenta kluba. Spektakl na tribinama zna privuci navijace. Meni je npr. bas bilo bezveze u Banovicima bez navijanja(nebitno koji ke razlog bio) a predivno bilo npr u Vitezu kad je grmilo.
Svaka cast, meni nije potrebno a ipak me sin casti sa sezonskom. Dosta sam i ja njega castio.TheIvicnjak je napisao/la: ↑25 jan 2020, 06:45Prvih 25 navijaca koji nemaju 20KM za clanarinu a zele biti clanovi, javite se na pp.
Lijepo je kada udjes na forum a tamo svi fino pisu, bez svadje , psovanja i vrijedjanja. Moze se komentarisati bez toga, svi smo mi ista porodica.
Ljudi uopšte ne razmišljaju kad otvore usta. Svako ima familiju i ljudima je često dosta teže podnijeti to da im familija to sluša nego oni sami. Njeno pravo je da bude šta god hoće pa i to dvoje i mi sa tim nemamo ništa. Ona meni djeluje kao bolji čovjek od mnogih koji ne izlaze iz džamije.Napapijri je napisao/la: ↑24 jan 2020, 18:31Qurva je zaista uvredljivo (i ja sam je tako nazvao par puta u afektu). Lezba je definitivno, to je provjerena informacija, vjerujem da su i ostali upoznati s tom cinjenicom jos iz doba njenog aktivnog bavljenja fudbalom, ali ni te stvari ne treba potencirati jer bolest ne bira. Ono sto treba potencirati su lose odluke, evo posljednja u nizu sa ovim ulaskom u kamp, ne iz ugla da li potez dobar ili ne, ali nije pravo vrijeme za produbljenje krize.Benjolos je napisao/la: ↑24 jan 2020, 18:25Samo bih da pitam ovdje par forumaša sto nazivaju Sabrinu qurvom, da li imate valjan dokaz da je ona ta kako je nazivate, u slucaju da nemate pitao bih vas da li nazivate takvim imenom ostale zenske osobe pa i svoju majku, sestru, zenu, djevojku?
Da naglasim, nista licno protiv ikoga, al ruzno je citati takve uvrede...
Igrači kojim ističe ugovor na kraju sezone:
Oremuš
Dupovac
Gavrić
Šišić
Lazić
Stanojević
Crnički
Guzina
Miličević
Džafić
Posudba:
Šerbečić
Mustedanagić
Oremuš
Dupovac
Gavrić
Šišić
Lazić
Stanojević
Crnički
Guzina
Miličević
Džafić
Posudba:
Šerbečić
Mustedanagić
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Oremuš je potpisao 1+1, nadam se da je u korist kluba, odnosno da klub odlučuje da li će ili ne aktivirati tu drugu godinu ugovora.
Pod hitno i što prije riješiti sa Stanojevićem.
Pod hitno i što prije riješiti sa Stanojevićem.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- robertkosar
- Kontakt:
Neznam zasto se pojedinci fataju za Jesica lime bo racku za njim, na kraju krajeva adresa za jesica vam je ibrakovic
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Olmo ode za 35mil+bonusi.. Kontam da smo drugog mentaliteta, duljevic,cimirot, mujakic niko ne bi ispod 5 otisao, a kamoli besplatno
NEMA NAZAD
- robertkosar
- Kontakt:
Bravo buraz.TheIvicnjak je napisao/la: ↑25 jan 2020, 06:45Prvih 25 navijaca koji nemaju 20KM za clanarinu a zele biti clanovi, javite se na pp.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Da smo se negdje nekad plasirali možda bi i mogli toliko naplatiti igrače a do tada daj šta daš.
ISTINA ZA VEDRANA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znamo da si naš aktivan član i upravo zato te pozivamo na prijateljsku utakmicu!🏟
—————————
FK Sarajevo
🗓Ponedjeljak 27. januar
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Pozivnica u tc butnir, fino fino
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- ElCartel11
- Kontakt:
Ermin Avdic video analiticar za A reprezentaciju BiH

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
johntravolta123
- Kontakt:
Zabi ga Mustafic
-
michplatini
- Kontakt:
Ne mozes to ocekivati a pricati o kapitalcima.Moras biti svjestan da su jedini pravi kapitalci kluba momci od 18,19,20 godina .Ako njih ne mozes izgurati ne mozes ocekivati milionske transfere.Klub trenutno ima 2 potencijalna igraca milionske vrijednosti (Serbecic i Djokanovic),s tim da je Serbecic nije nas igrac.Kovacevic ima osnovu za ozbiljan transfer ali sa golmanima je to tesko(bolje se ugraditi kroz eventualne buduce transfere) .
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.