Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Beduin
- Kontakt:
Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)
Dokle se, uopste, doslo sa Dilaverom, kad ce imati pravo nastupa?
On je, u trenutnom omjeru snaga, mozda i ponajblizi prvih 11 na toj poziciji CB, dok ovi mladici ne stasaju i ako ih se privoli da igranu za nas.
On je, u trenutnom omjeru snaga, mozda i ponajblizi prvih 11 na toj poziciji CB, dok ovi mladici ne stasaju i ako ih se privoli da igranu za nas.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 24 jan 2020, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma meni se čini da je to sa Dilaverom propalo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Vratite nam Seju da zavuce ovakav jedan u barazu. Jao ta vremena dok su harali bundesligom
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nisam znao gdje da okacim, a da sto vise ljudi pogleda.
Covjek je poceo da radi u fss i jako poucan intervju po pitanju fizickog razvoja i oporavka kako mladih, tako i uopsteno igraca.
Saradjivao je prethodnih godina sa Bufonom, Salahom, Tadićem, Modrićem...
Dotice se i nutricinizma i ishrane fudbalera, a to je veoma bitna stavka kada je u pitanju ova nasa "mraka" u periodu kada igra za reprezentaciju...
Covjek je poceo da radi u fss i jako poucan intervju po pitanju fizickog razvoja i oporavka kako mladih, tako i uopsteno igraca.
Saradjivao je prethodnih godina sa Bufonom, Salahom, Tadićem, Modrićem...
Dotice se i nutricinizma i ishrane fudbalera, a to je veoma bitna stavka kada je u pitanju ova nasa "mraka" u periodu kada igra za reprezentaciju...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zaista je bilo prelijepih momenata.
Meni licno najdrazi kada se Misimovic vratio sa trbusinom i dao solo gol Bjelorusiji u 87-oj . Ne znam zasto ali to mi se urezalo duboko.
Ostali momenti:
Dzekin gol protiv Franuske u zadnjem kolu.
Misimovicev slobodan udarac protiv Norveske.
Dzekin gol protiv Belgije na Bilinom polju.
Salihovicev slobodni protiv Turske.
Vedin protiv Litvanije
Hajrovicev protiv Slovacke.
Koliko god ova repka bila losa u proteklim gpdinama. Pruzili su mi momente koje necu zaboraviti.
Treba posebnu temu otvoriti najbolji i najlosiji trenuci u reprezentaciji.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
avdijin go na svjetskom je sve zasjenio 
Meni je možda pobjeda protiv Rumunije jedan od najdražih detalja, bio sa starim na zapadu. Zbog takvih stvari se zavoli sport.
"We need to suffer. And we need to fight."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nadam se u ova dva meča da ćemo ispisati nova lijepa sjećanja.
⚜️~⚜️~⚜️
najuzarenija atmosfera na kojoj sam bio ikada a sigurno sam bio vec na 500 + utakmica.
Tad je na stadionu bilo sigurno 18-19 hiljada.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sjever
Ispostovao citave kvalifikacije i onda dodje baraz protiv portugala i da uzmem kartu, kad govore stranke iz citavog kantona pokupile sve karte, kad tada nisam prestao pratiti onda necu nikad
NEMA NAZAD

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
"We need to suffer. And we need to fight."
Druze da mi nude dzabe posao prihvatio bi i nebi odusto od nove igrace, borio bi se za svakog.
Nerazumijem ko drzi tu funkciju da kontaktira igrace, zar je toliko tesko uzeti telefon i zvati igrace.
Nikad mi to nece biti jasno, eto slucaj Dilavera i Arslanagica niko ziv iz saveza nije dao razlog, zar je toliko tesko reci hoce ili nece, ako hoce sredi papire odma, ako nece cao.
I taj proces dobivanje papire to se preko noci moze srediti ako se potrudis.
Nama treba nesto slicno sto Island ima, svaki mjesec prestavnici navijaca imaju meeting sa upravom i selektorom, gdje idu, u kom pravcu i planove.
Moj najdrazi momenat Reprezentacije.
Evo nesto sam razmisljao, gledam Kinu oni ulazu milione u njihov fudbal, ko god odigra prijateljsku sa njima je dobru lovu zaradio jer Kinezi zele igrati protiv evropske Reprezentacije.
Evo ima vise nego dva mjeseca do baraza, zasto nebi savez dogovorio se sa kinom odigrati prijateljsku van FiFin termin i pozvati igrace iz U21 Reprezentacije isto iz Premijer Lige, imace Bajevic vrijeme i sansu da nadje jos par potencijalni igraca i u isto vrijeme savez zaradi recimo 10 miliona eura, onda fino te pare uloziti u neki projekat naprimijer obnove Bilinog Polja, kad smo se plasirali na SP nije njima bilo tesko novu zgradu za saveza izgraditi sto nam nije ni trebalo.
Eto jedino trening camp sto su izgradili.
Srbi i Hrvati su vec odigrali sa Kinom i napunili kase.
Zaradis lovu, dadnes mladjim i novim igracima priliku sta imamo izgubiti? Nista.
Evo ima vise nego dva mjeseca do baraza, zasto nebi savez dogovorio se sa kinom odigrati prijateljsku van FiFin termin i pozvati igrace iz U21 Reprezentacije isto iz Premijer Lige, imace Bajevic vrijeme i sansu da nadje jos par potencijalni igraca i u isto vrijeme savez zaradi recimo 10 miliona eura, onda fino te pare uloziti u neki projekat naprimijer obnove Bilinog Polja, kad smo se plasirali na SP nije njima bilo tesko novu zgradu za saveza izgraditi sto nam nije ni trebalo.
Eto jedino trening camp sto su izgradili.
Srbi i Hrvati su vec odigrali sa Kinom i napunili kase.
Zaradis lovu, dadnes mladjim i novim igracima priliku sta imamo izgubiti? Nista.
Ta utakmica i košarkaši u Sloveniji na Eurobasketu protiv Litvanije su mi dvije najteže otkako znam za sebe.
Onako syeban sjedim, gledam, Kristić na kraju syeban intervjuiše još syebanijeg Papeta. Jeb.em mater onom skotu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ključ uspjeha i veće pojačanje od Lulića
Nogometni savez BiH, očito ne želeći ništa prepustiti slučaju, angažovao je video-analitičara za predstojeće utakmice A reprezentacije u play-offu Lige nacija.
Tu funkciju, koja dosad (barem zvanično) nije postojala u okviru stručnog štaba Zmajeva, obavljat će Ermin Avdić.
Riječ je o dugogodišnjem video-analitičaru FK Sarajevo, koji je nakon napuštanja bordo kluba radio u moldavskom Sheriffu iz Tiraspola i tunižanskom Sfaxienu.
Isto da je Sergio Ramos a ne Vranješ ali eto šta mi tu možemo, svakako više od pola nas je skoro skroz ohladilo od ove reprezentacije i našeg fudbala. 
To je istina...ali ce baraz i eventualni plasman na EP opet zagrijati atmosferu.
Bilino polje ce (oba puta) biti sigurno krcato...ipak je to polufinale i akoBogda FINALE...ne igra se finale svake godine u BiH.
Sto se tice Vranjesa...cinjenica je da nam treba, pogotovo nakon ovih belaja sa Zukanovicem i Sunjicem te neigranjem Bicakcica...ne bi ga imao selektor u planu da ne osjeca da nam treba...na stranu to sto je uradio Vranjes - pretpostavljam da je neki vid isprike u pitanju, zato Bajevic i kaze da je odluka na Vranjesu...
Dakle, pretpostavljam da je Bajevic s ekipom rekao Vranjesu: Ok, možeš nazad ali ako se ispricas saigracima a mozda i javnosti..
Will see...