NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

BuffonGigi
Kontakt:

Re: NBA chat/svastara/prepucavanja

Post Postao/la BuffonGigi » 24 jan 2020, 10:39

Epidaurus je napisao/la:
24 jan 2020, 10:10
Normalno da ce popizdit kad onaj autista bira tekme koje ce igrat ko da je Allah dzelesanuhu.
Nije lijepo da nazivas nekog autistom u smislu vrijedjanja. Bez obzira o kome se radi trebas imati malo takta kad su ovakve stvari u pitanju. Upotrebljavati ovakvo nesto kao pogrdnu ili posprdnu rijec, 10 puta je gore nego da si ga nazvao crncugom, majmunom ili nekim kod nas popularnim nacionalistickim rijecima.

Postoje igraci koje ja ne gotivim, recimo cirkusanti poput Beverlyja, Draymonda itd. ali opet ne sjecam se da sam napisao nesto tog tipa. Mislim razumijem alema, greivisa i ostalu djecurliju, kod njih mozak zbog trave, videoigrica i nejebice nije nikad evoluirao dokle je trebao. Ali ti si ok decko pa bi trebao imati obzira da mozda neko ovdje u porodici ima autisticnu osobu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 24 jan 2020, 10:48

BuffonGigi je napisao/la:
24 jan 2020, 10:39
Epidaurus je napisao/la:
Normalno da ce popizdit kad onaj autista bira tekme koje ce igrat ko da je Allah dzelesanuhu.
Nije lijepo da nazivas nekog autistom u smislu vrijedjanja. Bez obzira o kome se radi trebas imati malo takta kad su ovakve stvari u pitanju. Upotrebljavati ovakvo nesto kao pogrdnu ili posprdnu rijec, 10 puta je gore nego da si ga nazvao crncugom, majmunom ili nekim kod nas popularnim nacionalistickim rijecima.

Postoje igraci koje ja ne gotivim, recimo cirkusanti poput Beverlyja, Draymonda itd. ali opet ne sjecam se da sam napisao nesto tog tipa. Mislim razumijem alema, greivisa i ostalu djecurliju, kod njih mozak zbog trave, videoigrica i nejebice nije nikad evoluirao dokle je trebao. Ali ti si ok decko pa bi trebao imati obzira da mozda neko ovdje u porodici ima autisticnu osobu.
Pisao sam mu ja to kad je prvi put napisao , da nije u redu ..
On je nastavio, znači da je njemu u redu ..
On nije ok dečko, savršeno zna šta ta uvreda znači, i nastavlja da je koristi ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 24 jan 2020, 10:52

Izvinjavam se svakako ako sam nekog uvrijedio. Kawhi neki poremecaj svakako ima.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 24 jan 2020, 11:02

24 jan 2020, 09:31
Mozemo mi nagadjati koliko hocemo, ali njihov omjer i njihove igre u zadnje vrijeme ne govore da je sve sjajno. E sad, da li je u pitanju to sto je roster precesto nekompletan, ili ima stvarno nekih problema u svlacionici, ne znam.
Meni se bas zbog omjera cini da tu nema nikakvih problema.

Pa ljudi su na pola sezone drugi, pri cemu je Kawhi propustio oko 10, a PG oko 20 utakmica. Cim su uzeli Kawhia jasno je da ce sav fokus biti na PO i da nece ganjati prvo mjesto u RS, jer je to nemoguce ako ti glavni igrac propusti 20-30 utakmica.. A s obzirom na to da je i PG vise povrijedjen nego sto nije, ja sam stvarno iznenadjen njihovom pozicijom na tabeli.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 jan 2020, 16:43

24 jan 2020, 10:39
Epidaurus je napisao/la:

Posebno osoba koja jos nea djece a planira aBd inshAllah

Nek mu Bog oprosti i ne upise u grijeh bez obzira sto je sportsko djubre, nije los k'o insan

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 24 jan 2020, 17:03

24 jan 2020, 09:31
Mozemo mi nagadjati koliko hocemo, ali njihov omjer i njihove igre u zadnje vrijeme ne govore da je sve sjajno. E sad, da li je u pitanju to sto je roster precesto nekompletan, ili ima stvarno nekih problema u svlacionici, ne znam.
Bas je dilema, ja mislim da je radi problema u svlačionici to sto ne igraju nema veze da je hemija dobra to ne bi imalo uticaja :salut:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 jan 2020, 00:38

2024 — Owe a first-rounder (top-four protected, otherwise converts to 2024 and 2025 second-rounders) to the Oklahoma City Thunder (Russell Westbrook).
2025 — The Oklahoma City Thunder can swap first-rounders, provided the Rockets’ selection is 11-30 (Russell Westbrook).
2026 — Owe a first-rounder (top-four protected, otherwise converts to a 2026 second-rounder and a payment of $1 million) to the Oklahoma City Thunder (Russell Westbrook).

Ono kad skontas sta je sve HOU dao za Westbrooka :urnebes: , a vidim pominje se u nekim izvjestajima da bi Morey i dalje trejdovao pikove 1.runde.Pitanje je samo koje? One iz 2046? :rol: :rol:

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 25 jan 2020, 01:20

Houston svakako ne stvara ekipu kroz draft, nego kroz trade-ove i free agency.

Capela(25. izbor) je posljednji bitniji izbor prve runde, a opet je franshiza posljednjih nekoliko godina igrala vaznu ulogu u play-offu...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 25 jan 2020, 01:27

Morey se syeba sa svojom analitikom, dokazujuci da su svi budale a da je samo on pametan, a umrijet ce prije nego mu ekipa vidi finale.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 25 jan 2020, 01:30

NEZALAGANJE je napisao/la:
25 jan 2020, 00:38
2024 — Owe a first-rounder (top-four protected, otherwise converts to 2024 and 2025 second-rounders) to the Oklahoma City Thunder (Russell Westbrook).
2025 — The Oklahoma City Thunder can swap first-rounders, provided the Rockets’ selection is 11-30 (Russell Westbrook).
2026 — Owe a first-rounder (top-four protected, otherwise converts to a 2026 second-rounder and a payment of $1 million) to the Oklahoma City Thunder (Russell Westbrook).

Ono kad skontas sta je sve HOU dao za Westbrooka :urnebes: , a vidim pominje se u nekim izvjestajima da bi Morey i dalje trejdovao pikove 1.runde.Pitanje je samo koje? One iz 2046? :rol: :rol:
Nije to nista.Clipersi su Oklahomi poslali bolji paket igraca za PG-a i jos dodali 5 pikova da im se nadje.
23

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 25 jan 2020, 01:46

Pasha je napisao/la:
25 jan 2020, 01:20
Houston svakako ne stvara ekipu kroz draft, nego kroz trade-ove i free agency.

Capela(25. izbor) je posljednji bitniji izbor prve runde, a opet je franshiza posljednjih nekoliko godina igrala vaznu ulogu u play-offu...
Yao Ming zadnji bitan pick, i Hakeem prije njeg :kafa:

Nama godina, dvije i dovedemo superstara easy

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 25 jan 2020, 02:41

zato i samarate po nba godinama, prsten do prstena
nemaju gdje stati na ruku vise :kafa:

filip13

Post Postao/la filip13 » 25 jan 2020, 11:20

http://sportklub.rs/Kosarka/NBA/a321575 ... razen.html

je li moguce da on ne zna da su nowitzki,gasol,parker evropljani?

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 25 jan 2020, 11:32

Covjek je vjerovatno pricao o svojoj eri igranja kosarke. Mislim, to sto je on najbolji u igranju kosarke svih vremena, ne znaci da je i najbolji u procjenama igraca. To je pokazao kao funkcioner u 2 kluba.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 25 jan 2020, 11:49

filip13 je napisao/la:
25 jan 2020, 11:20

Reci mu ti buraz , šta će MJ kao da je on igrao sa njima ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

filip13

Post Postao/la filip13 » 25 jan 2020, 12:10

bombaysaphire je napisao/la:
25 jan 2020, 11:49
filip13 je napisao/la:

pa kako onda objasniti to da je po njemu kukoč bolji od nowitzkog?

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 25 jan 2020, 12:13

Pa ako se udje u siru sliku, taj isti MJ rece da se ne trebaju porediti razlicite ere.. i ko bi rekao, naveo je Evropljane samo iz svoje ere. Normalno da Drazen nije ni bolji ni veci od Nowitzkog.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 25 jan 2020, 12:21

zasto ljudi uzimaju misljenje kosarkasa kao relevantno

najneobjektivniji daleko
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 25 jan 2020, 12:21

filip13 je napisao/la:
25 jan 2020, 12:10
bombaysaphire je napisao/la:
25 jan 2020, 11:49
filip13 je napisao/la:

pa kako onda objasniti to da je po njemu kukoč bolji od nowitzkog?

Polako , vidjećeš za 5-10 godina i Luka će biti bolji od Dirka ...
Opet Dallas , ljudi potrefili sa Dirkom , sad rade istu stvar sa Lukom , sve igrače podređuju Luki , bukvalno sve ...

Jednostavno u to vrijeme Toni je došao u superjake Bullse , i opet je bio veoma bitan igrač..
Jednom sam napisao ovdje , pa su me ismijavali , Kukoč je mogao zakucati sa slobodnih bacanja, trojke sigurno bolje od Dirka , Dirk bolji u 1 na 1 ...

Eto zamisli da je Dirk došao kao Toni u Bullse , kakvu bi karijeru napravio ?

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 25 jan 2020, 12:29

miki_92 je napisao/la:
25 jan 2020, 12:21
zasto ljudi uzimaju misljenje kosarkasa kao relevantno

najneobjektivniji daleko
Ma uzimaju njihovo misljenje kao relevantno u raspravama ako im odgovara. Ako ne odgovara, onda ko ga j*be.

Sad ce ispasti da je Nowitzki bolji od Kukoca zato sto je njemu sve podredjeno bilo. Pa normalno da ce se sve podrediti onakvoj igracini, samo budala to ne bi uradila. Nece sigurno niko Dirka staviti da bude 4. igrac ekipe. Ovo me malo podsjeca na one diskusije Doncic/Musa, u kojim su ljudi bili sa pricom kako je Doncic bolji jer ga guraju u Realu i daju mu prostor, dok Musu trener sabotira. I tada sam govorio sto cu reci i sada.. dobija prostor zato sto ga je zasluzio.

Mislim ono, ako se uopste treba voditi diskusija Kukoc-Nowitzki.. pa gasi forum.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.