(FOTO)(VIDEO) SKANDAL:Organizatori Ostrelijan Oupena favorizuju masonskog gmizavca naspram najvećeg srpskog sina!darker10 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 10:58Au sad ce b92 botovi da pricaju o bjelosvjetskoj zavjeri protiv nebeskog narodaronaldo99 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 10:57@Bodi
Kazem ja tebi da je Rublev ove godine jako dobar, mogao bi on ove godine uhvatiti top10 ako ga povrede zaobidju.
Nego nocas su stavili mec Novak vs Diego u dnevni program, pa jbm ne mogu ustajati u 5 gledati a to ce biti najbolji mec nocas ili ti ga sutra![]()
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Grand Slam
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne možeš nači stream da valja, nema šanse. Ona Ruska stranica radi 5-10 min i onda se sve refreshuje i opet moram play kliknuti a ovi ostali rade 15ak min i samo stanu i nema šanse da to ponovo se pokrene. 
E jbg, kud baš tad staviše taj meč, mora se ustati i to gledati.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sto ne skines sebi mobdro?Unofficialpage je napisao/la: ↑25 jan 2020, 11:04Ne možeš nači stream da valja, nema šanse. Ona Ruska stranica radi 5-10 min i onda se sve refreshuje i opet moram play kliknuti a ovi ostali rade 15ak min i samo stanu i nema šanse da to ponovo se pokrene.
Joj jes Nick naložen biće veselo idući meč
Karen će jednog dana polomit ruku s ovim zamahom na forhendu, kakva lopata bože sačuvaj
Vrhunski mečevi osmine slijede u ovoj polovici
Thiem Monf
Rafa Nik
Zverev Rublev
Medvedev Wawrinka
Bolje od boljeg

Karen će jednog dana polomit ruku s ovim zamahom na forhendu, kakva lopata bože sačuvaj

Vrhunski mečevi osmine slijede u ovoj polovici
Thiem Monf
Rafa Nik
Zverev Rublev
Medvedev Wawrinka
Bolje od boljeg

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Imal za PC? Inače mi to treba samo kad nema na SK, Arenama ili ES a to je baš rijetko, tad preko EON-a gledam.ronaldo99 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 11:06Sto ne skines sebi mobdro?Unofficialpage je napisao/la: ↑25 jan 2020, 11:04Ne možeš nači stream da valja, nema šanse. Ona Ruska stranica radi 5-10 min i onda se sve refreshuje i opet moram play kliknuti a ovi ostali rade 15ak min i samo stanu i nema šanse da to ponovo se pokrene.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zverev konačno da pokaže odredjenu konstantu na slemu. 3 kola bez da je zijanio i jedan set je više nego dobro za početak. Nema problema sa servisom za sada, obećava.
Sad slijedi pravi ispit protiv Ruble.
Sad slijedi pravi ispit protiv Ruble.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mozes skinuti onaj kao da kazem konverter androida za pc, i preko njega pokrenes mobdro, sve imas na yt objasnjeno kakoUnofficialpage je napisao/la: ↑25 jan 2020, 11:10Imal za PC? Inače mi to treba samo kad nema na SK, Arenama ili ES a to je baš rijetko, tad preko EON-a gledam.ronaldo99 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 11:06Sto ne skines sebi mobdro?Unofficialpage je napisao/la: ↑25 jan 2020, 11:04Ne možeš nači stream da valja, nema šanse. Ona Ruska stranica radi 5-10 min i onda se sve refreshuje i opet moram play kliknuti a ovi ostali rade 15ak min i samo stanu i nema šanse da to ponovo se pokrene.

Al ako imas sve te nabrojane kanale onda nemoj skidati

- Nail for Real
- Kontakt:
Ovaj Khachanov ako nauci da gradi poene bice extra igrac, nevjerovatan potencijal ima.
Forehand podsjeca na Juan Martinov, strasno...
Forehand podsjeca na Juan Martinov, strasno...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Imate Eurosport Player, 5 eura mjesec pretplate, sve u HDu i biraš sebi koji hoćeš meč.
Gledam Kirdži šorc, majicu, i frizuru. Izgleda ko po čitav dan igra kerove i bingo.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ode ovo u 5 setova 

kakva je ovo kljusina

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Millman optužen od strane bivšeg trenera Sharapove za navodno " cheatovanje " protiv Federera.
Valjda ovaj prilikom servisa trljao lopte od mokru majicu sa ciljem da budu teže i brže kod servisa, nešto što se u kriketu i bejzbolu radi (?). Osim toga spomenuo je preveliku dozu coachinga koja ne bi po pravilima smjela biti dozvoljena u toku meča.
Još mi je draže što ga je uzeo Federer, klempo australijski i ker njegov Hjuit, ponadali se juče
Šta je sa Kirdžom, opet se zayebava?
Valjda ovaj prilikom servisa trljao lopte od mokru majicu sa ciljem da budu teže i brže kod servisa, nešto što se u kriketu i bejzbolu radi (?). Osim toga spomenuo je preveliku dozu coachinga koja ne bi po pravilima smjela biti dozvoljena u toku meča.
Još mi je draže što ga je uzeo Federer, klempo australijski i ker njegov Hjuit, ponadali se juče

Karen se probudio, imao je Kirdzo priliku da dobije ovo relativno lagano 3-0 da je zadrzao break u trecem setu, ovako ako ispusi i ovaj cetvrti set onda bi znao i mec doci u pitanje.
⚽FK Garaže⚽
-
Ima rjesenje za sve, radi kao Doxa, kazi sta te muci?Unofficialpage je napisao/la: ↑25 jan 2020, 11:04Ne možeš nači stream da valja, nema šanse. Ona Ruska stranica radi 5-10 min i onda se sve refreshuje i opet moram play kliknuti a ovi ostali rade 15ak min i samo stanu i nema šanse da to ponovo se pokrene.

Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 25 jan 2020, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
moze protiv Federera sve,samo sto Hewit nije dosao na teren jucer...nekorektno skroz ali hajAA23 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 12:03Millman optužen od strane bivšeg trenera Sharapove za navodno " cheatovanje " protiv Federera.
Još mi je draže što ga je uzeo Federer, klempo australijski i ker njegov Hjuit, ponadali se juče![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Povrijedit će se debil

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ono sto sam vec ranije pisao, ne moze on biti ozbiljan 3sata nema sanse heheh
⚽FK Garaže⚽
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.