Naši gubili 9 razlike i ušli u zadnju igru a tu se daju dva boda... I zadnje pitanje vodi Skender 18-19 javiše se naši i pogodiše uffffff
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: Chat
Jooj ja i drug oslobođeni tri časa ufffff
Išli u pozorište na onaj Eko Kviz,,, to je nešto ono takmiče se dvije škole nešto iz Ekologije,,, Bili naši i Skender Kulenović...
Naši gubili 9 razlike i ušli u zadnju igru a tu se daju dva boda... I zadnje pitanje vodi Skender 18-19 javiše se naši i pogodiše uffffff
Ja nisam iso danas u skolu zovu 4 puta pitaju iznajmljujem li sobu
zajebo se neko kad sljedeca studentica nazove reću ne al možemo se dogovorit

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Jarane ubi tebe ta skola poludices vidi mene i fruteka ni danas nisam otis'oUnica_Liverpool_ je napisao/la:Jooj ja i drug oslobođeni tri časa ufffffIšli u pozorište na onaj Eko Kviz,,, to je nešto ono takmiče se dvije škole nešto iz Ekologije,,, Bili naši i Skender Kulenović...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Jarane ubi tebe ta skola poludices vidi mene i fruteka ni danas nisam otis'oUnica_Liverpool_ je napisao/la:Jooj ja i drug oslobođeni tri časa ufffffIšli u pozorište na onaj Eko Kviz,,, to je nešto ono takmiče se dvije škole nešto iz Ekologije,,, Bili naši i Skender Kulenović...
To ti po sebi znaš
Nisam ni ja na fax... Al ja imam neku hebenu sreću sa tim, kad neodem nemam predavanja
zovem kolegu, kaže, ma nije ni bilo nataknem te sretna ( on dolazi iz istočnog Sarajeva
) kažem ja, reko što me nisi pitao, nebi ni ti sada po kiši hodao

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
al najgore što je meni pokislo glova 
Kad ti je velika glOva pa ti mora kisnut
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Kad ti je velika glOva pa ti mora kisnut
tebi bi sevap bilo promijenit tastaturu na engleski za ponekad
1-1
ooo demire, šta mai, kako je u Rusiji ?!demir44 je napisao/la:Vozdra drugovi,sta ima
- NoName
- Kontakt:
Šta ima u Volgogradu druže, jesil' se navikao tamo, kakve cure našao?demir44 je napisao/la:Vozdra drugovi,sta ima
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
M kakve cure,jedino ima jedna sekretarica dobra,al stara za mene,da je tebi sredimNoName je napisao/la:
Šta ima u Volgogradu druže, jesil' se navikao tamo, kakve cure našao?
Lijepo buraz,samo sto je hladno,i sto nema nase raje,otovo nikakoGunnerS je napisao/la:ooo demire, šta mai, kako je u Rusiji ?!demir44 je napisao/la:Vozdra drugovi,sta ima
Rotor Volgograd...
ee od kad tebe prizivamo da se pojaviš na forumu, garant ova nezvjesnost oko Južne i Sjeverne Koreje te natjerala da nam se javišNoName je napisao/la: Šta ima u Volgogradu druže, jesil' se navikao tamo, kakve cure našao?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ma naviknut ćeš se... Kako u klubu ?! Treniraš li, šta kažu ?! Pričaj ba malo.
Ma extra u klubu,dobro sam primljen,igrao sam dosta utakmica,zabio gol,al u prijateljskojGunnerS je napisao/la:Ma naviknut ćeš se... Kako u klubu ?! Treniraš li, šta kažu ?! Pričaj ba malo.
Rotor Volgograd...
kako si se skontao za net jesil u stanu to ili negdje u klubu ? a ja lagano pa odma' u prvi timdemir44 je napisao/la:Ma extra u klubu,dobro sam primljen,igrao sam dosta utakmica,zabio gol,al u prijateljskojGunnerS je napisao/la:Ma naviknut ćeš se... Kako u klubu ?! Treniraš li, šta kažu ?! Pričaj ba malo.,igram na zadnjem veznom,ili na stoperu.Ima jedan ekstra igrac u klubu,Golubev,igra moju poziciju,pa tako da nas cesto rotira.Uglavnom prezdovoljan sam
It was turned around so that right looked wrong
Kakve veze ima što je starija ako je dobra 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
U kuci sam,nisam u stanu...Ma nisam standardan,al dobro jebrazzo je napisao/la:kako si se skontao za net jesil u stanu to ili negdje u klubu ? a ja lagano pa odma' u prvi timdemir44 je napisao/la:Ma extra u klubu,dobro sam primljen,igrao sam dosta utakmica,zabio gol,al u prijateljskojGunnerS je napisao/la:Ma naviknut ćeš se... Kako u klubu ?! Treniraš li, šta kažu ?! Pričaj ba malo.,igram na zadnjem veznom,ili na stoperu.Ima jedan ekstra igrac u klubu,Golubev,igra moju poziciju,pa tako da nas cesto rotira.Uglavnom prezdovoljan sam
Rotor Volgograd...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.