FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Mozemo ovu da smo zavarali protivnika jer ima stream. Najbolje mi se uklapa u situaciju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
@braco

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
A sta se na kraju ustanovilo, sta je istina kod ovog španca sto je dosao pa onda jos brze otisao ? Lafo se zeni nije svidilo, psi lutalice ?
Mjau !
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma imaju oni pudlicu-zenka
I ona izasla da prosetaju a Hervas bio na treningu
I nalete na nase avlijanere
I nas avlijaner valjda s konto zenka dobra i cista i zaskoci je
I ona vristala i jedva spasi pudlicu
I kad je Hervas stigao sa treninga ona mu rekla pakujemo se za Spaniju
Halalite na upadu, ja bih samo da čestitam rođendan forumašu @Raonffa. Sve najbolje brate. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
@Raonffa ba sto ne kazes 
Sretan rodjendan, sve najbolje
Sretan rodjendan, sve najbolje
Nek je sretan Faraone, želim ti za današnji dan da se Suso veže dugoročnim ugovorom za Milan 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Potezati pricu o mladim igracima i kako nemamo igraca nisu krivi treneri, uprave. Nisu oni krivi sto je kod nas svako dijete od 16-17 god zakrzljalo,nemaju mase, nemaju kondicije a takva djeca logicno da nece nikad biti u prvom timu niti konkurisati. Jednostavno za takve projekte treba milion stvari.
Opet kao primjer uzeti Dinamo, pa pogledati koliko ulazu u medicinske timove, nutricioniste, pic.ke materine sta sve ne i koliko je to miliona godisnje? Mozda da se neko zapita uzrok zasto nema djece i zasto ne napreduju.
A ne da za to optuzuju Amara, uprave i koga vec ne. Znam ja da je lako otici na trening i kontas ti si strucnjak jer ti dijete trenira u Zelji i gledas isti. Ne moze to tako, i nece nikad biti.
Jasno ko dan, koliko para toliko muzike. Niti jedan clan uprave, skupstine, prijatelj kluba nije mrdno godinama da nesto uradi za klub. Konkretno da donese novac.
Ovo sto se davalo do sada je sirotinjski a jedine konkretne pare je dao Amar i dalje daje, no to nije tema.
Previse mi imamo trening strucnjaka i menagera.
Opet kao primjer uzeti Dinamo, pa pogledati koliko ulazu u medicinske timove, nutricioniste, pic.ke materine sta sve ne i koliko je to miliona godisnje? Mozda da se neko zapita uzrok zasto nema djece i zasto ne napreduju.
A ne da za to optuzuju Amara, uprave i koga vec ne. Znam ja da je lako otici na trening i kontas ti si strucnjak jer ti dijete trenira u Zelji i gledas isti. Ne moze to tako, i nece nikad biti.
Jasno ko dan, koliko para toliko muzike. Niti jedan clan uprave, skupstine, prijatelj kluba nije mrdno godinama da nesto uradi za klub. Konkretno da donese novac.
Ovo sto se davalo do sada je sirotinjski a jedine konkretne pare je dao Amar i dalje daje, no to nije tema.
Previse mi imamo trening strucnjaka i menagera.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Željezničar danas počinje u sastavu: Kjosevski - Stevanović, Jovanović, Kosorić, Pavić - Sadiković, Alispahić - Bojo, Zajmović, Veselinović - Lendrić. 

@Osim13
@Osim13
Sretan rođendan raonfa 
Jao vidi trojke, BHTPL verzija Barceloninog MSN-a
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Na CityTV igraju Centar vs Kaskada, znači samo stream?
Dobar sastav. Tu ce upasti Stilic umjesto Boje vjerovatno i pojacanje umjesto Zajmovica 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Cak bi nam i Ramovic ovdje super legao umjesto Zajima, al dzaba kad je glupan
MIHAJLOVIĆ !
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], kosuljaplava, KrajinaTm87, Orvel i 41 gost.