Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Onaj BH na 7-8 je bio brutalan
Treba naglasit da je riječ o Brazilcu, a ne Portugalcu, da ne bi ko pogrešno protumačio.bosanskazvijer je napisao/la: ↑25 jan 2020, 13:47Jedna friska zanimljiva vijest :
Prasinar Joao Souza, bivsi 69. igrac svijeta, dobio dozivotnu zabranu bavljenja tenisom, zbog namjestanja meceva.![]()
![]()

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
Portugalac je Joao SouSa, a Brazilac je Joao SouZa.bodi123 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 13:52Treba naglasit da je riječ o Brazilcu, a ne Portugalcu, da ne bi ko pogrešno protumačio.bosanskazvijer je napisao/la: ↑25 jan 2020, 13:47Jedna friska zanimljiva vijest :
Prasinar Joao Souza, bivsi 69. igrac svijeta, dobio dozivotnu zabranu bavljenja tenisom, zbog namjestanja meceva.![]()
![]()
![]()
Joj Bodi, Bodi...
Nego gkedaj ovih sa SS.ba kazu Nick dobio na Rod Laver areni, vjerovatno samo znaju za taj stadion 

Da, al garantujem ti da će 5 od 10 ljudi pomislit da je riječ o boljem Joao-u i šokirat će se.bosanskazvijer je napisao/la: ↑25 jan 2020, 13:54Portugalac je Joao SouSa, a Brazilac je Joao SouZa.bodi123 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 13:52Treba naglasit da je riječ o Brazilcu, a ne Portugalcu, da ne bi ko pogrešno protumačio.bosanskazvijer je napisao/la: ↑25 jan 2020, 13:47Jedna friska zanimljiva vijest :
![]()
![]()
Joj Bodi, Bodi...![]()

Kaznili su ga sa 200 milja dolara, uf ovaj je najebo skroz, valja prodat kuću

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Čaušević, a ko drugi

Taj samo zna o Barceloni srat.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ko je ekspert bodibodi123 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 13:52Treba naglasit da je riječ o Brazilcu, a ne Portugalcu, da ne bi ko pogrešno protumačio.bosanskazvijer je napisao/la: ↑25 jan 2020, 13:47Jedna friska zanimljiva vijest :
![]()
![]()

Dobija Kirdzo,ode ovo u novi TB a Karen ne moze ipak uzeti 3 takva zaredom
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Yebo majku srusio me je milion puta na kladionici, dabogda za hljeba ne imao, doduse jednom mi je donio dobre pare, al vise je bilo stete od njega. Ps.ako iko namjesta u tenisu onda su to ovi JA, njima je to u krvi, Kicker koji je jedno vrijeme bio bas solidan igrac na touru, izdrzava kaznu zbog namjestanja, Farah prvi dubl igrac pao na dopingu, Jarry pao na dopingu, sve prevara do prevare.
Show me your donuts 0 0
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hvala, pogledam to.bosanskazvijer je napisao/la: ↑25 jan 2020, 13:22Kodi za sav sadrzaj, imas razne add one, sto ih vise iscackas, vise imas.Unofficialpage je napisao/la: ↑25 jan 2020, 13:04Imao sam mobdro prije nekad na mobitelu, bilo je svašta ali loš kvalitet. A znam za bluestacks i slično, zbog posla.
Volio bih nešto nači pa makar i plaćao da ima sve a ne samo tenis.
Neki od poznatijih su Balkan Green add on, Rising Tides, Sport365, LiveTvSerbia, razne addone za filmove, milion izbora i kanala pa na nekom uvijek nadjes zeljeni sadrzaj.
Od aplikacija za ostalo Orion Tv super solidan samo se registruj besplatno, finih kanala 50-ak imas i za dokumentarce, muziku, filmove i sl uz fin kvalitet.
Onda imas LiveNetTV 4 7 koju slabo ko koristi, nemas na Play Store ( trazi je na Google) ), imas kanala iz cijelog svijeta ( ne rade bas svi, sportskih isto masu imas), ali SKY kanali rade dosta sa dobrom kvalitetom, a posebno ako ti ne treba titl za filmove za njemacki, engleski i sl, milina za gledanje.
Ako bi da placas, ima milion ovih sto prodaju IPTV, ali nemas potrebe za tim.
Eto, bar nesto korisno od mene.![]()
Ti si forumski Nick Kyrgios, imaš puno potencijala ali nećeš da se uvedeš u red.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Unofficialpage je napisao/la: ↑25 jan 2020, 14:14Hvala, pogledam to.bosanskazvijer je napisao/la: ↑25 jan 2020, 13:22Kodi za sav sadrzaj, imas razne add one, sto ih vise iscackas, vise imas.Unofficialpage je napisao/la: ↑25 jan 2020, 13:04
Imao sam mobdro prije nekad na mobitelu, bilo je svašta ali loš kvalitet. A znam za bluestacks i slično, zbog posla.
Volio bih nešto nači pa makar i plaćao da ima sve a ne samo tenis.
Neki od poznatijih su Balkan Green add on, Rising Tides, Sport365, LiveTvSerbia, razne addone za filmove, milion izbora i kanala pa na nekom uvijek nadjes zeljeni sadrzaj.
Od aplikacija za ostalo Orion Tv super solidan samo se registruj besplatno, finih kanala 50-ak imas i za dokumentarce, muziku, filmove i sl uz fin kvalitet.
Onda imas LiveNetTV 4 7 koju slabo ko koristi, nemas na Play Store ( trazi je na Google) ), imas kanala iz cijelog svijeta ( ne rade bas svi, sportskih isto masu imas), ali SKY kanali rade dosta sa dobrom kvalitetom, a posebno ako ti ne treba titl za filmove za njemacki, engleski i sl, milina za gledanje.
Ako bi da placas, ima milion ovih sto prodaju IPTV, ali nemas potrebe za tim.
Eto, bar nesto korisno od mene.![]()
Ti si forumski Nick Kyrgios, imaš puno potencijala ali nećeš da se uvedeš u red.Itekako ti znaš biti koristan i znaš o ćemu diskutuješ ali radiš to na pogrešan način, na neki agresivan način i da se toga riješiš bio bi ti među najboljima forumašima.

Nemoj me samo sa njim porediti, bolje reci Nalbandian.
Nema na cemu, informacije su da se dijele.
@Krofna
Kao najpoznatiji koji su to jos prije radili, Kafelnikov i Davydenko, a mislim da i danas Rusi to rade opasno, samo kulturnije namjestaju.
Najjaca scena koju ja pamtim :
Gaston Gaudio vs David Ferrer
Gaudio vodi protiv Davida na GS 4-0 u petom setu ( 4. kolo mec mislim, ako se dobro sjecam), izgubi 6 u nizu, zijani mec sa 4-6.
Sve bi bilo ok, desava se ponekad, ali lijepo se culo kad u toku meca kaze Davidovom treneru :
" Ne brini se, necu dobiti ovaj mec."
Kakav sampion, kosica Gaston Gaudio.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma svi to rade da se ne lazemo,pa cak i ovi bolji dok su bili ITF
#Punoljetstvo
Ma pola ITF meceva je namjesteno. Nemaju druge alternative nego namjestati, da bi mogli opstati koliko toliko na touru, namjestaju meceve pa ako prodje prodje, nemaju sta izgubiti, jer ionako igraju za sicu. Skoro je T.Simon iz Njemacke prokockao
6:1 i 5:1 u dva TB i izgubio 2:0
Btw.ove godine od 20.4 do 26.4 celendzer u Splitu.
6:1 i 5:1 u dva TB i izgubio 2:0

Show me your donuts 0 0
-
Ma na Futures i Challengerima je to javna tajna, dosta igraca namjesta meceve.Krofna je napisao/la: ↑25 jan 2020, 14:35Ma pola ITF meceva je namjesteno. Nemaju druge alternative nego namjestati, da bi mogli opstati koliko toliko na touru, namjestaju meceve pa ako prodje prodje, nemaju sta izgubiti, jer ionako igraju za sicu. Skoro je T.Simon iz Njemacke prokockao
6:1 i 5:1 u dva TB i izgubio 2:0![]()
Ipak, ovo je OGROMNA stvar koja se desila 2005, jos na RG gdje je Gaudio branio titulu te godine i bio cak jedno vrijeme i 5.igrac svijeta .
Pa cini mi se 2004 ( kad je osvojio RG) i 2005 je igrao zavrsni WTF.
Omladina se toga ne sjeca, mi stariji itekako to pamtimo

Gaston Gaudio jos jedan od igraca koji su na zemlji bili ala Nadal, van te podloge prosjecan teniser 
Msm da su mu na ostalim slemovima najveca dostignuca bila 3-ce kolo ako se ne varam

Msm da su mu na ostalim slemovima najveca dostignuca bila 3-ce kolo ako se ne varam
Zadnja izmjena: ronaldo99, dana/u 25 jan 2020, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
misliš mirka uložila milion na noleta kod one dvije meč lopteBosniaBoston je napisao/la: ↑25 jan 2020, 14:31Ma svi to rade da se ne lazemo,pa cak i ovi bolji dok su bili ITF

Auu, Kirdzo prodje nekako. Ocekujem od njega da udje maksimalno ozbiljan protiv Nadala. Ipak je to domaci teren, a i protiv velikog protivnika. To bi cak i njega trebalo motivisat
Nadal u tijesna 4 seta 

Pusti se ti Rafe momčino, deder ti meni reci morel se proć Fuksa kako

Život tenisera ispod top100 je manje-više na nuli, nema hljeba od toga tiče. Jer kad odbiješ putne troškove i plate treneru naspram dobitka na turniru to je nula. Tako da ova namještanja su jedina kapljica primanja. 

"We need to suffer. And we need to fight."
- Nail for Real
- Kontakt:
Smijem se zakleti da sam nedavno citao identicne postove, kakav je ovo deja vu, sta se desava
...

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Vidjet cemo jel ovo protiv Millmana bila zuta minuta ili pravo stanje stvari. Ako se i protiv Fuksija mec pretvori u slugfest onda se ionako male sanse za nastavak turnira jos vise smanjuju

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.