La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Hahahah ja sudija, gdje su sad uefalonci, sta kazu, da li je ovo faul..
Sta radi sudija, cist gol poništi Valenciji. Barca ko Espanyol
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Lik korner svirao, ne vjerujem 

Cirkus, uefalona. Plakali za Valverdeom, ovaj čuvar kava gori od njeg
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
- anonymousHD
- Kontakt:
Ni sudije, ni VAR, niko im ne moze pomoc. Uefalona!!!
Kakva crna Uefalona, ljudi će izgubiti svakako. 

Da

`When the seagulls follow the trawler, it is because they think sardines will be thrown into the sea'
Ovaj Kike će do marta letit.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
74% posjed lopte i 799 pasova. Ocekujem da se utakmica registruje 3-0 u korist Barcelone jer Valencia nije milovala loptu 

Nema sanse pa jesi ti vidio treninge od kad je on dosao cak i po kisi treniraju i Pique se iznenadio
`When the seagulls follow the trawler, it is because they think sardines will be thrown into the sea'
- anonymousHD
- Kontakt:
Boli ih briga posjed tu, pasovi tu, tika taka de igrala, Cruyff sretan.
napoli bi ih hladno izbacio da ih ne vodi onaj amateranonymousHD je napisao/la: ↑25 jan 2020, 18:05Boli ih briga posjed tu, pasovi tu, tika taka de igrala, Cruyff sretan.
anonymousHD je napisao/la: ↑25 jan 2020, 18:05Boli ih briga posjed tu, pasovi tu, tika taka de igrala, Cruyff sretan.
De Jong se preporodio kao sto se moglo danas vidjeti
leorey je napisao/la: ↑14 jan 2020, 12:07Sretan svima otkaz koji slave, ja jos trljam oci i ne vjerujemBoixosNois1899 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 08:15Dobro jutro, Ernesto Valverde više nije trener Barcelone.

I sta to? Covjek me citirao, lik sjedi na klupi 3 tekme, zatekao sta jeste i sad trebamo spucat Valenciji 5 komada na Mestalli jel?
27.10.2020
Šišmiši momački. Uvijek igraju najbolje protiv najboljih i pored svih problema koje su imali ove sezone, utakmice na Mestalli su posebna priča. Mogla je Barcelona i gore proći jer su poništili odličan gol Pauliste. Ne znam zašto se neki čude ovdje. Trebat će Setienu još vremena da posloži sve, tek je došao.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa dobro, postavili smo visoke standarde. To što je moćni Real tu negdje i pored ovako raspale Barcelone niko i ne spominje 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Tanko Valencia, ovo bi Napoli danas 4:0 dobio.
- Nail for Real
- Kontakt:
Masallah masallah, kako lijepi pasovi su danas vidjeni, sve od noge do noge, nema tu prostackog fudbala, ljepota
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.