Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

brazzo
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la brazzo » 22 nov 2010, 23:45

Cartman je napisao/la:Koji je lik ovaj Bolt, umislio sebi da moze sve. U nogometu se vrlo rijetko koristi cista maksimalna brzina. Puno je vaznija brzina sa loptom, i mogucnost da odjednom ubrzas sa loptom u nogama. To je onaj stari Ronaldo odlicno radio. A naravno brzina sama nije dovoljna. Bolt neka se malo spusti na zemlju. Dosadio je vise sa ovom pricom.

A Welbeck razvaljuje. Nadam se da ima neka mogucnost da se moze vratit u Januaru. Trenutno je ispred Machede cini mi se. Moze igrat i na krilu, tako da bi mogo bit koristan. Cleverley se isto tako vjerovatno vraca u januaru. To su nam dzokeri, jer sumnjam da ce bit nekih transfera.
što, pa vrijedi probati a i sam kaže da bi volio igrati i u manjem klubu a pošto je navijač Uniteda može komotno igrati za United of Machester i tako pomoći i navijačima,klubu a i sebi ;) a to što stalno priča o svom snu da igra za United je isto što smo vjerovatno i neki od nas sanjali samo što on ima nešto veće šanse da mu se to ostvari iako je to skoro nemoguća stvar.

A neka Welbecka možda mu je bolje da ostane u Sunderlandu do kraja sezone jer ne bi valjalo mu prekidati kontinuitet i formu pogotovo što se vraća i Rooney a uskoro i Owen.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 nov 2010, 23:48

Uh nemoj mi Owena spominjat. Bas lijepo zadnjih mjeseci bez njega. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 22 nov 2010, 23:50

Cartman je napisao/la:Uh nemoj mi Owena spominjat. Bas lijepo zadnjih mjeseci bez njega. :D
sad bi ti mogao reći kao na onoj reklami eee znam kako ti je :lol:
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 22 nov 2010, 23:53

Ne bi Bolta moglo zapast ni za United of Manchester, nek se tamo dokaže. U srijedu nas očekuje Bitka za Britaniju, utakmica u Glasgowu koja će biti jako tvrda, tu očekujem barem neriješeni rezultat kojim bi potvrdili prolaz u daljnu fazu i 1.mjesto u skupini.
Za vikend nas očekuje utakmica protiv Blackburna kući dok Chelsea gostuje kod Newcastlea, mogli bi mi biti i sami na vrhu tablice
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 22 nov 2010, 23:58

Trasimaco je napisao/la:Dobro se Danny snalazi tamo u Little Unitedu. :mrgreen: Nemojte samo vise pricati da je potreban neki novi napadac. Ovo sto se trenutno ima je sasvim dovoljno.
Da da Little United i moze se reci da je to pravo krenulo od Roy Keanea ove posudbe i prodaje igraca!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 23 nov 2010, 00:03

Ted Mosby je napisao/la:Najbrži čovjek na svijetu volio bi se po završetku atletske karijere ozbiljno pozabaviti profesionalnim nogometom...

Sprinter Usain Bolt još je jednom potvrdio svoje simpatije prema nogometu i najavio da bi želio zaigrati za neku englesku momčad, barem toliko da oproba svoje sposobnosti.

"Po završetku svoje atletske karijere stvarno bih se volio profesionalno baviti nogometom. Prestat ću trčati s 30 godina i volio bih dobiti priliku okušati se, makar u nekom od najmanjih engleskih klubova. Tek toliko da vidim mogu li to", izjavio je Jamajčanin.

"Oduvijek sam želio igrati nogomet, zanima me jesam li dobar", dodao je Usain Bolt, a pritom je podsjetio i na svoju najveću želju.

"Igranje s Wayneom Rooneyjem i njegovim suigračima bila bi mi čast, kao što je bio i trenutak kada sam ih upoznao. Iznenadilo me što su uopće znali tko sam. Bilo je to veličanstveno", kaže.

Već zna i koja bi mu pozicija najbolje odgovarala: "Mnogi mi govore da bih trebao biti na krilu jer sam brz".
On i fudbal 2 svijeta... to je samo cisto marketinski i javnost da ima sta da cita.. :D
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 nov 2010, 00:34

Trasimaco je napisao/la:Dobro se Danny snalazi tamo u Little Unitedu. :mrgreen: Nemojte samo vise pricati da je potreban neki novi napadac. Ovo sto se trenutno ima je sasvim dovoljno.
U elementu. :D Ni toliko odsustvo ga nije promjenilo. :mrgreen:

Pa šta bi jaruga, ja se bio zabrino. Može na PP.
Vom Jäger zum Gejagten

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 23 nov 2010, 00:47

Ma ne mora PP, nista ne krijem. :mrgreen: Nisam bio tu prvih mjesec i nesto, a tamo gdje sam bio mi net nije ni pao napamet. :mrgreen: Kad sam se vratio, otkrio sam da su mi pokvarili moj vjerni kompjuter. :( Tako da sam cekao neko vrijeme da dobijem novi. To su glavni razlozi odsustva. Jos sam sad na flatu, pa mozes samo zamisliti koliko cu da dangubim ovdje. :mrgreen: A i ti naivcina mislio da ces me se tako lako otarasiti. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

wr10
Kontakt:

Post Postao/la wr10 » 23 nov 2010, 13:19

David Anderson writes in the Daily Mirror...

Juve to tempt United with Berba bid

Juventus are ready to test Sir Alex Ferguson’s resolve over Dimitar Berbatov. Juve are eyeing up Berbatov, who is having an erratic season at Old Trafford. Since scoring seven goals in his first six games, United’s record £30.75million striker has not netted in his last nine games. Berbatov, 29, was so bad at Aston Villa 10 days ago that Fergie dropped him completely from his squad for Saturday’s win over Wigan. Although Ferguson is highly unlikely to consider selling Berbatov during the next transfer window, he may be prepared to listen to offers in the summer if he decides he has had the best out of the former Tottenham star.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 23 nov 2010, 14:23

wr10 je napisao/la:David Anderson writes in the Daily Mirror...

Juventus are ready to test Sir Alex Ferguson’s resolve over Dimitar Berbatov. Juve are eyeing up Berbatov, who is having an erratic season at Old Trafford. Since scoring seven goals in his first six games, United’s record £30.75million striker has not netted in his last nine games. Berbatov, 29, was so bad at Aston Villa 10 days ago that Fergie dropped him completely from his squad for Saturday’s win over Wigan. Although Ferguson is highly unlikely to consider selling Berbatov during the next transfer window, he may be prepared to listen to offers in the summer if he decides he has had the best out of the former Tottenham star.
zaželio bi' im odma' barem 10 titula Serie A i još koju Lige prvaka samo neka ga odvedu iz Uniteda, nije zaslužio da korača po svetom travnjaku Old Trafforda. :evil:

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 23 nov 2010, 15:43

Džeku gledali skauti Manchester Uniteda i Liverpoola
Iako se Manchester City od svih premierligaških klubova smatra favoritom u mogućoj realizaciji transfera našega reprezentativca Edina Džeke, za 24-godišnjeg se centarfora očito interesiraju i drugi engleski velikani.
Tako su Džekin nastup pri nedjeljnom Wolfsburgovu gostovanju kod St. Paulija (1-1) u 12. bundesligaškom kolu pratili skauti iz dvaju najslavnijih engleskih klubova: Manchester Uniteda i Liverpoola.

Informaciju je gledateljima njemačke TV-kuće Sky otkrio reporter iste Michael Born, navevši također da Džeku gledaju i iz madridskog Atletica, kluba koji se protekle sezone zanimao za Zvjezdana Misimovića.

Džeko je u nedjelju zabio jedini gol za svoju momčad na Millerntoru. Bio je to njegov deveti ovosezonski bundesligaški pogodak.

suska se suska :D
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 23 nov 2010, 16:08

Rio i Vidic nece danas nastupati u utakmici LP. Znaci,uz Smalinga ce danas biti Evansa ili O'Shea
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 nov 2010, 16:13

majestic24 je napisao/la:Rio i Vidic nece danas nastupati u utakmici LP. Znaci,uz Smalinga ce danas biti Evansa ili O'Shea
Danas neće nastupiti nijedan igrač Manchestera. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 nov 2010, 17:10

wr10 je napisao/la:David Anderson writes in the Daily Mirror...

Ma cisto sranje. Ne igra jednu utakmicu, i odma odjednom svi imaju informacije kako odlazi. Da je igro protiv Wigana, ne bi progovorili. Bagra novinarska.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 23 nov 2010, 17:50

E jbg ljudi, mislio sam da ce se neki malo ohladiti kad je u pitanju Berbatov. Nije bas zasluzio ovakve rijeci, bar ne ove sezone. Istina je da nije dao gol vec neko vrijeme (po cemu se najvise i ocjenjuje), ali i pored toga igra sasvim dobro, izuzimajuci mozda dvije utakmice.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 23 nov 2010, 17:53

Btw, kad je ovo Monolog postao mod? I kako? :mrgreen: :mrgreen:

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 23 nov 2010, 17:55

Monolog je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Rio i Vidic nece danas nastupati u utakmici LP. Znaci,uz Smalinga ce danas biti Evansa ili O'Shea
Danas neće nastupiti nijedan igrač Manchestera. :lol:
:D :D :D :D :D :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 nov 2010, 18:26

Trasimaco je napisao/la:Btw, kad je ovo Monolog postao mod? I kako? :mrgreen: :mrgreen:
Stela brate. :D

Vidis koliko ima navijaca Man Uniteda ovdje, a nijedan nije u vlasti. Moramo trazit svoja prava. :D

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 23 nov 2010, 18:32

Stela, jasta nego stela. :lol: Ma zezam se, od pocetka sam znao gdje ce na kraju zavrsiti, bilo je previse ocigledno. Dostojan izbor. ;) I ne bih volio vidjeti nase ljude u politici. :mrgreen:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 23 nov 2010, 18:43

[youtube][/youtube]
Eh da mi je ovakav kućni ljubimac
100% sportski i krajnje opušten potpis

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.