Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
bhfanatic14 je napisao/la: ↑02 jul 2015, 00:03Suljic, Hajradinovic, Mahmutovic, Hadzic, Krunic, Prevljak, Modic i jos par igraca. Ima Mesa sta pratit !
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Klasa iz sejline skole, prizivaju ga u prvih 11 za baraz

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ja već odavno govorim za Hodžića. Proći omladinsku školu u EPL i to u Liverpooolu i završiti u Mađarskoj može samo anti talenat.
To ti je kao kad bi dijete odveo u Microsoft da programira, i on završi u Importaneu kopira listove za skripte....
To ti je kao kad bi dijete odveo u Microsoft da programira, i on završi u Importaneu kopira listove za skripte....
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Hodzic je smijesan, Futacsa ohrdinu ne moze izbaciti iz prvih 11.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Valjda je svima jasno da neće od njega nikad biti ništa, ako nam je on budućnost reprezentacije onda nam se crno piše!DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jan 2020, 18:17Ja već odavno govorim za Hodžića. Proći omladinsku školu u EPL i to u Liverpooolu i završiti u Mađarskoj može samo anti talenat.
Ja sam mislio da su ovde pisali da prelazi u Serie AWandelanoite je napisao/la: ↑25 jan 2020, 18:24Hodzic je smijesan, Futacsa ohrdinu ne moze izbaciti iz prvih 11.

Rokoko87 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 18:06bhfanatic14 je napisao/la: ↑02 jul 2015, 00:03Suljic, Hajradinovic, Mahmutovic, Hadzic, Krunic, Prevljak, Modic i jos par igraca. Ima Mesa sta pratit !

-
- Kontakt:
Moze ko i Sehic u Parmu.Tristan10 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 18:31Ja sam mislio da su ovde pisali da prelazi u Serie AWandelanoite je napisao/la: ↑25 jan 2020, 18:24Hodzic je smijesan, Futacsa ohrdinu ne moze izbaciti iz prvih 11.![]()
MES QUE UN CLUB!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ušao evo u 73-oj, ovdje se radi o disciplini i mentalitetu to je sasvim jasno.
Svaki normalan trener bi nekako ugurao svoje najbolje strijelce da igraju zajedno. Međutim ovdje nešto smrdi, a sasvim je evidentno da ovaj šaban nije dobar u glavu.
Svaki normalan trener bi nekako ugurao svoje najbolje strijelce da igraju zajedno. Međutim ovdje nešto smrdi, a sasvim je evidentno da ovaj šaban nije dobar u glavu.
⚜️~⚜️~⚜️
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hajradinović direktni crveni hehehe
⚜️~⚜️~⚜️
Po mom skromnom mišljenju postoji i još jedan problem bh društva a to su menadžeri koji pokušavaju prerano izvući neku novčanu naknadu iz igrača. To je opet pitanje novca ali u ovom slučaju menadžerskog - menadžeri nemaju resurse da trpe i čekaju nekog igrača nego samo "obrću" pare (takvim postupkom uvijek male ali ipak pare). Dodajmo na to da našim ljudima zine dupe na 100 eura povećanje plaće odnosno da je sve u BiH fudbalu od danas do sutra i dobijemo to što dobijemo: da mladi igrači prerano odlaze u pogrešne klubove.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 jan 2020, 00:56Dovoljno je pogledati seljačke trenere i menadžerski sistem koji je duboko ukorijenjen.
Roditelji lobiraju za svoju djecu i djeca koja imaju iole neki talenat nemaju priliku da se pokažu i razviju.Također se poremeti dječija motivacija kada pogledaju ufurane debilčiće kako ih babo i menadžer gura.
Dakle razlog ovakvoj malina ligi jeste nedostatak infrastrukture kao i kapacitet znanja odnosno know how u trenerskom kadru kao i duboko korumpiranom sistemu u kojem plovi ova nakaradna liga.
Stevanovic asist za servette.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Tako je. Jos bih dodao da mi uopste nemamo ni blizu jakog menadzera. Neko ko moze otvoriti vrata i dobar transfer realizovati u neki poznatiji klub.Arnelv52 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 18:58Po mom skromnom mišljenju postoji i još jedan problem bh društva a to su menadžeri koji pokušavaju prerano izvući neku novčanu naknadu iz igrača. To je opet pitanje novca ali u ovom slučaju menadžerskog - menadžeri nemaju resurse da trpe i čekaju nekog igrača nego samo "obrću" pare (takvim postupkom uvijek male ali ipak pare). Dodajmo na to da našim ljudima zine dupe na 100 eura povećanje plaće odnosno da je sve u BiH fudbalu od danas do sutra i dobijemo to što dobijemo: da mladi igrači prerano odlaze u pogrešne klubove.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 jan 2020, 00:56Dovoljno je pogledati seljačke trenere i menadžerski sistem koji je duboko ukorijenjen.
Roditelji lobiraju za svoju djecu i djeca koja imaju iole neki talenat nemaju priliku da se pokažu i razviju.Također se poremeti dječija motivacija kada pogledaju ufurane debilčiće kako ih babo i menadžer gura.
Dakle razlog ovakvoj malina ligi jeste nedostatak infrastrukture kao i kapacitet znanja odnosno know how u trenerskom kadru kao i duboko korumpiranom sistemu u kojem plovi ova nakaradna liga.
-
- Kontakt:
Nemamo jakog menadzera niti strani menadzeri zele ikakav kontakt sa nasim menadzerima i igracima, jer iz tog deala samo mogu probleme imati nikakvog hajra.
Neki dan me kontaktirala jedna jaka agencija, hoce na Balkanu da pokrenu posao cak i da registruju agenciju ovdje zbog poreza, nisam ni poceo pricati o BiH ljudi me presjekose i kazu jedini s kim zelimo da se vidimo su Mamic i Terzic, u BiH nema govora o ikakvom poslu s igracima.
Neki dan me kontaktirala jedna jaka agencija, hoce na Balkanu da pokrenu posao cak i da registruju agenciju ovdje zbog poreza, nisam ni poceo pricati o BiH ljudi me presjekose i kazu jedini s kim zelimo da se vidimo su Mamic i Terzic, u BiH nema govora o ikakvom poslu s igracima.
MES QUE UN CLUB!
-
- Kontakt:
Mlaco novinar koji se proda za pivo i veceru gura Secerovica u repku 

MES QUE UN CLUB!
Miroslav Stevanovic dvje asistencije protiv Xamax, ako nista bude od Hajrovica treba ga definitivno vratiti u reprezentaciju!
- kontrasviju
- Kontakt:
Stevanović je svakako već zaslužio da bude izbor ispred Hajrovića.
Nadam se da će tako biti i za baraž.
1921
-
- Kontakt:
Taj poluamater u austrijskoj drugoj ligi nije se vidio i nije mogo igrat. Ovo je totalno psiho drzava svako moze da bude reprezentativac uz koji placen clanak , uz dobre veze i menadzerske igre. Nevjerovatno kako je bolesna ova drzava , pa se cude sto nas svi tamburaju kao da smo farska ostrva. Evo ti primjer nigdje clanak da je vrancic imo 2 asistencija i izabran za igraca utakmice u engleskoj gdje se igra najbolji fudbal, a pisu kad secerovic uklize sa obje noge protiv xanthijaWandelanoite je napisao/la: ↑25 jan 2020, 20:40Mlaco novinar koji se proda za pivo i veceru gura Secerovica u repku![]()

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, jasmin10, Zglavkar i 20 gostiju.