FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
prvo poluvreme schalkeov pristup bi se mogao nositi sa chelziem. perfektno prvo
muller babo igre
muller babo igre
Mia San Mia
- muhamedhulk
- Kontakt:
Rapsodija.
Jos sad ubacis novog beka, Coutinha i Sergea.
Jos sad ubacis novog beka, Coutinha i Sergea.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Novog beka? Ostaju Davies i Pavardmuhamedhulk je napisao/la: ↑25 jan 2020, 19:52Rapsodija.
Jos sad ubacis novog beka, Coutinha i Sergea.![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- muhamedhulk
- Kontakt:
Polako ga uvoditi, Pavarda polako na stopera.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Koliko smo sra.li po Daviesu i Brazzinom skautiranju igraca preko laptopa i dovodjenju istih iz Kanade, valja to sve pojesti 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bundesliga
- Kontakt:
Cou predugo drzi loptu, puno bolje to izgleda sa Thiagom. Vidim zasto ga je Flick klupirao. Ipak nadam se nekoj njegovoj bravuri.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Odlična utakmica i nadmoćna pobjeda sa prilazak RB na bod.Mislim da smo kroz godine koje dolaze dobili strašnog beka u Daviesu momak je mašina.
Lagano se brusi forma pred Chelsea.

Lagano se brusi forma pred Chelsea.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ne svidja mi se nimalo kako je Cou odigrao ovu utakmicu. Cisto terminski. Svaki je napad usporio i gurao protivnika u kontranapad. Tim je ocigledno povukao rucnu nakon 4:0, ali imam osjecaj da im je Cou dosta razbio ritam. Ostali odlicni, svaka cast.
Vidi se na njemu da se pokušava dokazati nakon ovih priča po medijima da se vraća u Barcelonu ali to dokazivanje nama ne ide u prilog jer drži loptu više nego što treba i šutira onda kad bi trebao da odigra dupli pas.Njegovo vrijeme u Bayernu je pri kraju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ne znam, ja sam imao osjecaj da igra samo za sebe.
-
schickeria
- Kontakt:
Neka sam falio, bolje hahahazona072 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 19:35Poštedi nas molim te. Nakon jučerašnjeg predviđanja gdje nisi pogodio ništa, makar se izvini nama koji pročitamo tvoje besmislice.schickeria je napisao/la: ↑25 jan 2020, 18:23Dobro ovako je ista stvar, kimmich i Thiago nemaju fiziku za drzat sredinu terena.
Dobro poluvrijeme, zabit još jedan i privest ovo kraju
Očekivao sam veći otpor rudara ali bili smo stvarno super danas.
Ako si detaljno gledao utakmicu vidio si pred kraj utakmice kako Thiago gubi ključan duel i stvara se sansa. Ovi put nije realizirano, drugi put hoće i to je poanta. Onaj tko gleda bayern redovito zna o čemu govorim.
Sve tačno, još samo da Hansi malo klupira Lewu negdje polovinom druge polutke ili ranije zavisno od rezultata i da češće gura malog Zirkija u vatru. Večeras je bila idealna prilika za to, ali ....Bundesliga je napisao/la: ↑25 jan 2020, 20:32Ne svidja mi se nimalo kako je Cou odigrao ovu utakmicu. Cisto terminski. Svaki je napad usporio i gurao protivnika u kontranapad. Tim je ocigledno povukao rucnu nakon 4:0, ali imam osjecaj da im je Cou dosta razbio ritam. Ostali odlicni, svaka cast.
Kako god, nadam se da ne plati skupo ovo svoje konstantno igranje.
Vom Jäger zum Gejagten
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ih, nece Zirki nabijati Lewinu statistikugeronimo je napisao/la: ↑25 jan 2020, 20:44Sve tačno, još samo da Hansi malo klupira Lewu negdje polovinom druge polutke ili ranije zavisno od rezultata i da češće gura malog Zirkija u vatru. Večeras je bila idealna prilika za to, ali ....
- farinelli123
- Kontakt:
U Berlinu je u prošlom kolu Coutinho bio sasvim solidan, a imao je ranije i jako dobrih partija. Opet neke partije su bile prosječne. Govorim o ovim partijama gdje je igrao od početka i gdje je igrao da kažem bitne minute. Večeras je ušao i želio se samo dokazati. I onda u tom prvom dodiru s loptom driblinzi, čarolija, poslije malo više petljanja. U suštini Thiago se u ovo sve bolje uklapa kod nas, duže je tu, a i drugačiji tip igrača i brže se oslobađa lopte, dobro organizuje igru, pokreće je...Kod Thiaga jedino ne valja kada nekad u bitnim utakmicama krene s onim balunima, dijagonalama koje znaju završiti fatalno. A ovakav Thiago kao večeras, kao u prošlom kolu i u još ovim zadnjih nekoliko utakmica je jako koristan.
A Coutinho bi mogao biti dobar kada protivnika treba probiti u situacijama 1 na 1, ono kada baš u ovim drugim elementima zaškripi, jer zbog svog driblinga (a on je baš onaj pravi dribler) bi trebao biti najbolji naš igrač u tim situacijama. Samo naravno da on mora znati i kada da ne pretjera. Ne može se do besvjesti driblati, pa ono ako to prođe odlično je, a ako ne onda imamo stalna gubljenja lopte. I onda se to tako počne ponavljati i ponavljati...
A Coutinho bi mogao biti dobar kada protivnika treba probiti u situacijama 1 na 1, ono kada baš u ovim drugim elementima zaškripi, jer zbog svog driblinga (a on je baš onaj pravi dribler) bi trebao biti najbolji naš igrač u tim situacijama. Samo naravno da on mora znati i kada da ne pretjera. Ne može se do besvjesti driblati, pa ono ako to prođe odlično je, a ako ne onda imamo stalna gubljenja lopte. I onda se to tako počne ponavljati i ponavljati...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Bayern ove sezone ima 14 različitih strijelaca u ligi, što je najviše od bilo kojeg drugog kluba u BL.
Druga stvar je da smo večeras imali štopere koji su kompletirali po preko 100 pasova individualno, a konačno je to urodilo plodom prema naprijed.
Ako se prisjetimo da je Herr Flick u prošloj godini izbacio Boatenga iz igre na poluvremenu jer nije ispunjavao njegove zamisli, sada smo došli do trenutka kad je potpuno zadovoljan njegovom predstavom. Istina je da je Schalke naša redovna mušterija od 2010. godine, ali dugo nismo gledali tim u ovako pozitivnom izdanju, gdje Lewa dodaje prijae nego što pokušava postići gol i svi u upravi su zadovoljni Herr Flickom za sada. Oporavljaju nam se igrači od povreda i imam dobar predosjećaj za ostatak polusezone.
Druga stvar je da smo večeras imali štopere koji su kompletirali po preko 100 pasova individualno, a konačno je to urodilo plodom prema naprijed.
Ako se prisjetimo da je Herr Flick u prošloj godini izbacio Boatenga iz igre na poluvremenu jer nije ispunjavao njegove zamisli, sada smo došli do trenutka kad je potpuno zadovoljan njegovom predstavom. Istina je da je Schalke naša redovna mušterija od 2010. godine, ali dugo nismo gledali tim u ovako pozitivnom izdanju, gdje Lewa dodaje prijae nego što pokušava postići gol i svi u upravi su zadovoljni Herr Flickom za sada. Oporavljaju nam se igrači od povreda i imam dobar predosjećaj za ostatak polusezone.
Ima bayo tu lovu ali nije glup ko ostali da bas sve razbaciva.jamesrodriguez je napisao/la: ↑25 jan 2020, 10:37Preko 100 miliona evrica € je u pitanju a bayo tu lovu nema
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Mislim da kad dodje jaci protivnik sve pada u vodu,tj vidjet ce se nakon leipziga i celzina :p :p
Slabo je ovo fali driblinga i i tako toga sto cini fußal savrsenim
Slabo je ovo fali driblinga i i tako toga sto cini fußal savrsenim
VOLIM BAYERN
-
schickeria
- Kontakt:
Bolje da nije ulazio zirkzee, sutra druga ekipa igra jako bitnu utakmicu za ostanak u ligigeronimo je napisao/la: ↑25 jan 2020, 20:44Sve tačno, još samo da Hansi malo klupira Lewu negdje polovinom druge polutke ili ranije zavisno od rezultata i da češće gura malog Zirkija u vatru. Večeras je bila idealna prilika za to, ali ....Bundesliga je napisao/la: ↑25 jan 2020, 20:32Ne svidja mi se nimalo kako je Cou odigrao ovu utakmicu. Cisto terminski. Svaki je napad usporio i gurao protivnika u kontranapad. Tim je ocigledno povukao rucnu nakon 4:0, ali imam osjecaj da im je Cou dosta razbio ritam. Ostali odlicni, svaka cast.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.