Tony je otkazo zbog povrede, nikad zbog kilazeSwanfilter je napisao/la: ↑24 jan 2020, 22:33Pises kao da je samo jednom otkazana i da je to uradio K N ...alemsa je napisao/la: ↑24 jan 2020, 22:29Boji se ne boji ne ulazim u to, znam da je borba bila zakazana i da se nije desila jer Khabib nije bio u kilazi, to je fakt 100%. To je najlaksi nacin da se izbjegne borba to svako zna, jer NAMJERNO neces da budes u kilazi da se ne desi borba, nea nista drugo.
Da je bila povreda ili neki drugi legitiman izgovor ok, kilaza = izbjegavanje
UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
-
Swanfilter
- Kontakt:
Sluzbena saopstenja svaki put-povrede, i tu se svaka prica zavrsava. A, ti se vise oko kosarke vrtis, tako da ...
Kakve to veze ima oko cega se vrtim
Sas mi reci da kilaza nije ofirno? Samo sto se radi o Khabibu? Pa navijam za Khabiba u tom matchu, ali ako 90% fanova generalno smatra da je kilaza bullshit izgovor/namjerno, smatrat cu isto da mi se radi o bratu rodjenom a ne o Khabibu.
Sas mi reci da kilaza nije ofirno? Samo sto se radi o Khabibu? Pa navijam za Khabiba u tom matchu, ali ako 90% fanova generalno smatra da je kilaza bullshit izgovor/namjerno, smatrat cu isto da mi se radi o bratu rodjenom a ne o Khabibu.
Dobar je Tony "Babaroga" Ferguson, dovoljno dobar da bude zanimljivo
Ma nema se tu ko koga plašiti. Jedna stvar bi bila da je jedan od njih otkazivao 4 puta. Pa kad se Tony povrijedio Khabib je bio spreman za borbu i nije pobjegao od nje. Ne znam zašto bi se Khabib plašio Tonija ili obrnuto, strah jeste normalna pojava u borilačkom sportu, ali ne strah od protivnika nego kao neko stanje treme. Khabib se bori od malih nogu stalno je u tome, bori se cijeli život i sad da se plaši nekoga, teško i nemoguće za povjerovati. Inače, prije svega se nadam da će se meč održati i nadam se pobjedi Fergusona, ali mislim da ni on neće naći lijek za Khabiba.
- wadethegreat
- Kontakt:
Imao je Khabib par puta sa kilazom.
Imalo je dosta boraca to je veliki problem u UFCu al nema veze po meni sa izbjegavanjem.
Ljudi se dehidriraju da bi dosli na neprirodnu kilazu i imali prednost u borbi jer rate tecnost.
To je brutalan proces znaju cesto u bolnici zavrsiti.
Ako se ne varam i Khabib je tada zavrsio u bolnici ne znam jel ta borba ja mislim da jeste ali znam da je jednom zavrsio u bolnici na operaciji bubrezi mu valjda otkazali.
Imalo je dosta boraca to je veliki problem u UFCu al nema veze po meni sa izbjegavanjem.
Ljudi se dehidriraju da bi dosli na neprirodnu kilazu i imali prednost u borbi jer rate tecnost.
To je brutalan proces znaju cesto u bolnici zavrsiti.
Ako se ne varam i Khabib je tada zavrsio u bolnici ne znam jel ta borba ja mislim da jeste ali znam da je jednom zavrsio u bolnici na operaciji bubrezi mu valjda otkazali.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vi ste ludi ako mislite da se bilo koji elitni borac plasi bilo koga.
Svi su vjerovatno do neke mjere uplaseni pred borbu, neko manje neko vise, sto je prirodno, ali se niko od njih ne boji pobit sa bilo kim i zato jesu tu gdje jesu.
Najjace su mi price o GSP-u i njegovom strahu pred borbu
Ali onda udje u oktagon i nema vise toga. Darren Till isto iskren, usrao se pred borbu sa Gastelumom, ali kasnije proziva Romera, prihvatio odmah mec sa Cannonierom. Kakav strah picke materne niko od njih ne bi bio tu da se boje nekoga.
Svi su vjerovatno do neke mjere uplaseni pred borbu, neko manje neko vise, sto je prirodno, ali se niko od njih ne boji pobit sa bilo kim i zato jesu tu gdje jesu.
Najjace su mi price o GSP-u i njegovom strahu pred borbu
Ali onda udje u oktagon i nema vise toga. Darren Till isto iskren, usrao se pred borbu sa Gastelumom, ali kasnije proziva Romera, prihvatio odmah mec sa Cannonierom. Kakav strah picke materne niko od njih ne bi bio tu da se boje nekoga.
Na Blaydesa sutra samo 1,40.
Sta sve neces procitat ...cuj strah nekog ...mogu imati pozitivnu tremu , a strah sigurno nema ni jedan od njih ...jbt ak se ikad bavio bilo kojim sportom i imas neko veliko takmicenje pa te trese pozitivna trema , ne mozes spavat pred takmicenje i tako ...nije to strah ...e njih sigurno to lupa do ulaska u oktagon ..
Postoji i mala doza straha,pravog straha od nekoga,ne samo tjelesne reakcije na ono sto ocekuje.
Jon Jones kaze da je bio malo uplasen od Rampage-a. Cijela njegova pojava sa lancima itd.
Naravno to ga nije sprijecilo da ga udavi
Jon Jones kaze da je bio malo uplasen od Rampage-a. Cijela njegova pojava sa lancima itd.
Naravno to ga nije sprijecilo da ga udavi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Na stranu što puca pod pritiskom, ali ako kauboj ovo kaže, koji se borio protiv Fergusona, Gaethjea, Tilla, Lawlera, Masvidala, Edwardsa, Conora sve u tri kalendarske godine plus još 4-5 borbi između, prije toga RDA dva puta, Alvarez, Barbosa, prime Pettis, Henderson tri puta, više puta imao dogovorao borbu protiv Khabibom ali se nije realizovala, bio je spreman i lobirao je baš aktivno da se bori sa Gastelumom koji je 15 kila teži od njega u oktagonu kad je Whittaker otpao prošle godine a imao je sat vremena da se spremi, koji rizikuje život sebi non stop sa ekstremnim sportovima i aktivnostima, i koji bi se borio protiv Ngannoua za mjesec dana ako treba, onda sam siguran da bukvalno svaki mma borac i generalno borac uopšteno osjeća strah pred samu borbu, barem i pogotovo na ovom nivou. Ulaziš u kavez protiv druge životinje, pred 10-15 i više hiljada ljudi ovisno o eventu i još milioni gledaju, može te nokautirat ubit udavit da si ne znam ti koliko kvalitetan i dominantan.
GSP također.
Ali niko od njih ne osjeća strah u smislu prihvatanja borbe protiv bilo koga. Mnogi ne žele mnoge borbe iz milion razloga, ali strah te vrste nije razlog.
To je strah vise od neuspjeha ...nego sto ga je strah nekog borca ...milion ima strahova ...od povrede , neuspjeha itd ...al niko od njih sigurno nema taj strah od drugog borca ..pogotovo Borci tipa Khabib koji nikad nije ni osjetio poraz kako izgleda ...nebi bili tu gdje jesu da ih je strah u tom smislu
Jel fkt Conor pokupio ukupno oko 80 mil za ovo?
Ako je istina onda stvarno kapa dole, bez dileme je pomjerio granice MMA.
Ako je istina onda stvarno kapa dole, bez dileme je pomjerio granice MMA.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
JaskoBasel32xx
- Kontakt:
Sta mislite za stosica veceras
Tezak ispit, ali s' obzirom da je sada kamp radio u SAD-u makar ocekujem poboljsanje jer je do sad sve borbe uzasno radio.
U svakom slucaju ako izgubi leti iz UFC-a.
Povrijedio se Tony, prepao se opet
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ja prerovio cijeli internet, nigdje ni spomena o povredi. Jedino na SS. 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Za Stosica citam brutalno izgleda ovo ono, dakle isto kao i uvijek 
Nadam se da ce pobijedit ali nesto sumnjam. Nek ide u KSW tamo ce bit superstar.
Nadam se da ce pobijedit ali nesto sumnjam. Nek ide u KSW tamo ce bit superstar.
Ti znaš jel tako da je sveukupno borba otkazana 5 puta između njih dvojice par sedmica unazad sam mislio da je 4 dok ne rece onaj na joe rogan podcastu da je 5..Donnie Darko je napisao/la: ↑25 jan 2020, 23:14Za Stosica citam brutalno izgleda ovo ono, dakle isto kao i uvijek
Po 2 puta i jedan i drugi otkazali, ko je otkazao taj 5 nemam pojma.
Više je nego očito da se plaše i jedan i drugi više nemaju gdje realno moraju se boriti.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Jel Stosic u 2 veceras?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.