Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Hajmo Tennyse udri italijansko smece
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
I standardno zenski mec na Rod Laveru ce otic u 3 seta haha
Ide Fabio po jos jedna preokret nakon 0-2,brat je kralj preokreta kad gubi 0-2 
Nego ja sam prespavao Novaka, vidim da je pristojan otpor pruzio Diego, cak je uzeo i jedan brejk Novaku
Novak vs Milos sta tu ocekivati, ako Novak vec u prvom servis gemu Milosa vrati par servisa ili ga brejkne ode to ekxpresno u Novakovu korist, ma da Milos stvarno dobro djeluje na ovome turniru
Nego ja sam prespavao Novaka, vidim da je pristojan otpor pruzio Diego, cak je uzeo i jedan brejk Novaku
Novak vs Milos sta tu ocekivati, ako Novak vec u prvom servis gemu Milosa vrati par servisa ili ga brejkne ode to ekxpresno u Novakovu korist, ma da Milos stvarno dobro djeluje na ovome turniru
Ovog Sandgrena kad covijek vidi rekao bi radi na motorki cijeli dan, totalno mi izgleda kontra od tenisera....al ovdje zasad odlicno gura.
⚽FK Garaže⚽
Zaspa pred početak Novaka, **** me svako
Pogledat ću reprizu u toku dana, al po rezultatu i statistici rutiniranje, ali ne i razbijanje. Otprilike onako kako se i očekivalo.
Lošmi je odličan, uspio sam uhvatiti skoro 2 seta. I dalje mi nije jasno šta se desilo Caru protiv Aguta, jutros je bio poprilično tanak.
Tenis je prelud, ima neka tajna veza izmedju njega i AO. Na ostalim slemovima ne moze ništa, ovdje igra ko na drogama.
Pogledat ću reprizu u toku dana, al po rezultatu i statistici rutiniranje, ali ne i razbijanje. Otprilike onako kako se i očekivalo.
Lošmi je odličan, uspio sam uhvatiti skoro 2 seta. I dalje mi nije jasno šta se desilo Caru protiv Aguta, jutros je bio poprilično tanak.
Tenis je prelud, ima neka tajna veza izmedju njega i AO. Na ostalim slemovima ne moze ništa, ovdje igra ko na drogama.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Nail for Real
- Kontakt:
Jesi vidio tie-breakova, kakva ljepota, kakva napetost
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nail for Real je napisao/la: ↑26 jan 2020, 11:13Jesi vidio tie-breakova, kakva ljepota, kakva napetost.
Aj valjda Fuks zakuha sad, da se pogleda barem nešto dobrog tenisa danas. Ova polovina je dno dna.
Večeras se treba naoruzat, ne propuštam ni jedan meč. Svaki je bolji od boljeg.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dobro rekoh sinoć da bi Sandgren mogao dobiti Dona, ybg Don nije nesto trenutno, a ovaj servira momacki, bice zanimljivo svakako
- Nail for Real
- Kontakt:
Pored blogera i Kyrgiosa, ovaj lik mi je najmrzi, nevjerovatni smecar
mogao bi ovaj jaskevicijus iskihati Milmana
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nego namece nam se 1/2 Novak vs Roger, ja evo vec sad jedva cekam, valjda Fedja nece izdati protiv madjara ili Tenisa 
Rutiniranje, šta ćeš očekivat. Lošmiju je Novak najgori matchup na touru. Svih 9 mečeva je izgubio, a uzeo je svega 2 seta. Koliko god dobro igrao i servirao na ovogodišnjem AO, onaj kad udje u ritam na riternu to će bit jednosmjerna ulica.
Pa to isto i ja ocekujem, on kad vidi da njegova igra ne prolazi, on nema neki plan B, onda samo pusti da izgubi
Tanak Fed skroz, ništa ovo ne valja, isti **** ko i protiv Millmana. 
lose bgm ovo...tanko bas
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dobija ga fućkurica ebeni
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.