Neće, ovi mlađi su prvo programirani, a onda i instalirani gdje treba
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
O pravnim stajalištima i promjeni Dejtona sam čitao, ali ne previše dovoljno da mogu o tome pisati...
A ako neko misli da će stare generacije koje odu promijeniti situaciju grdno se vara. Ovi koji su iz manjih sredina sigurno su bolje uključeni u to koliko u takvim sredinama postoji botova Ezdea, kradeza. Pričam često sa osobama iz Viteza, Žepča, Busovače, Kaknja i sličnih manjih gradića. Kolika je tu već baza omladine koja se liže dotičnim to je nevjerovatno. I zbog toga oni koji nisu u tome svemu, ukoliko ne pronađu adekvatan posao u BiH nemaju alternativu osim da napuste državu.
Al najbolnije u svemu je što IZ u tim malim mjestima Ezdea promoviše kao heroje, ja samo ne znam i čekam šta će se desiti sa ef. u Zdićima, jer čovjeku svaka čast. A onda ovi riđobradi što nemaju 8 osnovne i klanjaju farze i imaju bradu do koljena, u ezdea vide spasisioce ove države. Zatucanost na max.
A ako neko misli da će stare generacije koje odu promijeniti situaciju grdno se vara. Ovi koji su iz manjih sredina sigurno su bolje uključeni u to koliko u takvim sredinama postoji botova Ezdea, kradeza. Pričam često sa osobama iz Viteza, Žepča, Busovače, Kaknja i sličnih manjih gradića. Kolika je tu već baza omladine koja se liže dotičnim to je nevjerovatno. I zbog toga oni koji nisu u tome svemu, ukoliko ne pronađu adekvatan posao u BiH nemaju alternativu osim da napuste državu.
Al najbolnije u svemu je što IZ u tim malim mjestima Ezdea promoviše kao heroje, ja samo ne znam i čekam šta će se desiti sa ef. u Zdićima, jer čovjeku svaka čast. A onda ovi riđobradi što nemaju 8 osnovne i klanjaju farze i imaju bradu do koljena, u ezdea vide spasisioce ove države. Zatucanost na max.
Tako blizu, a tako daleko.
Koji idioti.Doznajemo: Autobus pun kineskih turista iz Wuhana stigao u Hrvatsku
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Bundesliga
- Kontakt:
Sad će njih ovi naši graničari malo u Mostar, pa Sarajevo da šire zarazu 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Fantasista
- Kontakt:
Angela White pokupila nagrade, bože sačuvaj.
- Antipolitika3
- Kontakt:
-
Bundesliga
- Kontakt:
I am not yet born; O hear me.
Za ove turiste iz Wuhana grada od Kine.
Pise u tekstu na klix-u da "turisti ne pokazuju simptome".
Naravno da ne pokazuju kad je vrijeme inkubacije 14 dana. Yebat ce nas ovaj virus sviju a mediji kriju da ne sire paniku. Ljudi se samo ruse na ulicama, bolnice haos a vojska stavila skoro 100miliona ljudi u karantin.
Daj Boze da bude na hajr.
Pise u tekstu na klix-u da "turisti ne pokazuju simptome".
Naravno da ne pokazuju kad je vrijeme inkubacije 14 dana. Yebat ce nas ovaj virus sviju a mediji kriju da ne sire paniku. Ljudi se samo ruse na ulicama, bolnice haos a vojska stavila skoro 100miliona ljudi u karantin.
Daj Boze da bude na hajr.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
- Fantasista
- Kontakt:
Stižu kinezi i nose darove 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovdje u TK doci sigurno nece jer nemamo prirodnih ljepota. Pozz
- JohnCleese
- Kontakt:
Jedžudž i Medžudž

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bas onako “slucajno” zele da obidju nase prirodne ljepote.Masonska posla da bi farma mafija prodavala lijekove
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Antipolitika3
- Kontakt:
Za ljude u BiH bi bilo najbolje da se komplet zararzimo i izumremo dosta je patnje na minimalcu i politickom i nacionalistickom idiotizmu gdje se od elita izdvojilo 100 obitelji koje imaju moc politicku novac i drustveni status stecen laznim diplomama.
Narod koji je toliko glup da u srcu europe radi za kikiriki i pritom velica svatko svoje heroje u 21.st zasluzuje da ga nema...
Welcome Corona
Narod koji je toliko glup da u srcu europe radi za kikiriki i pritom velica svatko svoje heroje u 21.st zasluzuje da ga nema...
Welcome Corona
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Yebalo ih psece, zmijisko i svinjsko meso pogan zuta. Dizite vile narode zbodite ih, ili ce nestat i nas i naseg rahatluka. Scerajmo ih pa cemo se kasnije opet medjusobno cerat.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Zadnja izmjena: mirgerr, dana/u 26 jan 2020, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.