FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Naveo sam iskustvo zbog toga,nije isto igrati se direktora ,ili biti uspjesan direktor neke kompanije.skoroalen je napisao/la: ↑26 jan 2020, 11:58Samo ne univerzitetske profesore, jer to nije velika stvar. Pa je l'.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑26 jan 2020, 11:52Može li mi neko od vas dvojice stručnjaka odgovoriti koji tip obrazovanja, odnosni koji to fakultet i titula su poželjni za funkciju predsjednika ili direktora kluba? A možete mi i navesti neka imena koja raspolažu takvom vrstom struke pa da ih analiziramo da vidimo da li bi mogli pogurati klub?Sanchezhz je napisao/la: ↑26 jan 2020, 11:35
Za strucnost se slazem,ako je neko skolovan za nesto da to onda i radi,ili da ima bar iskustva,al opet sacekajmo kraj sezone pa da vidimo,prvi smo vec znaci treba samo ostati tu,ne moze biti izgovora bili smo cetvrti pa nije se moglo stici,ili kriv je neko od prije,nadam se najboljem.
@bordobijeli
Ovi nisu stvorili lošu atmosferu oko kluba, nego je to uradio kešoljub svojim kmečanjem i obmanjivanjem po medijima.![]()
'"navijac"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nit tražim sredinu nit mi je neka želja da se zamjeram nekome. Fulio si kompletan život. Ti se hrani sa tim a nas normalne ostavi na miru ili se idi žali, kako god tebi odgovara.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:03Ne stvaramo mi negativu. Negativu stvara izmanipulisana masa koja nema sposobnost kritičkog rasuđivanja. Manipulator: Kešoljub, za izmanipulisanu masu zvani legenda.MortemHz je napisao/la: ↑26 jan 2020, 11:30Negativu stvaramo mi sami, niko drugi. Uprava kluba treba otići u slučaju neuspjeha u maju.bordobijeli je napisao/la: ↑26 jan 2020, 11:29Ja mislim da je za dobrobit kluba da uprava napusti svoje pozicije. I da na njihova mjesta dodju strucni ljudi. Pošto su ovi stvorili negativu oko kluba a vala su i anonimusi, tako vidim svi zele dobro klubu onda najbolje da odu.
Samo Sarajevo !!!
Kešoljub: uzrok
Masa: posljedica
Ne traži sredinu, zamjeri se nekad nekom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Reci mi ime jednog uspješnog direktora nekog od fudbalskih klubova, a ko bi bio realan da dođe?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Uprava Napolje !!!SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:03Ne stvaramo mi negativu. Negativu stvara izmanipulisana masa koja nema sposobnost kritičkog rasuđivanja. Manipulator: Kešoljub, za izmanipulisanu masu zvani legenda.MortemHz je napisao/la: ↑26 jan 2020, 11:30Negativu stvaramo mi sami, niko drugi. Uprava kluba treba otići u slučaju neuspjeha u maju.bordobijeli je napisao/la: ↑26 jan 2020, 11:29Ja mislim da je za dobrobit kluba da uprava napusti svoje pozicije. I da na njihova mjesta dodju strucni ljudi. Pošto su ovi stvorili negativu oko kluba a vala su i anonimusi, tako vidim svi zele dobro klubu onda najbolje da odu.
Samo Sarajevo !!!
Kešoljub: uzrok
Masa: posljedica
Ne traži sredinu, zamjeri se nekad nekom.
Od duple krune i jesenje titule napravili su negativu, kasnili s parama nakon duple krune. Oni su napravili loše atmosferu, sami sebi su skoćili u stomak.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Koji fakultet da upišem da nas izvadim?bordobijeli je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:10
Uprava Napolje !!!
Od duple krune i jesenje titule napravili su negativu, kasnili s parama nakon duple krune. Oni su napravili loše atmosferu, sami sebi su skoćili u stomak.
Pitaj ValentinaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:10Reci mi ime jednog uspješnog direktora nekog od fudbalskih klubova, a ko bi bio realan da dođe?
Mladen Krstajic...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:10Reci mi ime jednog uspješnog direktora nekog od fudbalskih klubova, a ko bi bio realan da dođe?
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Bosnjo ima pravo da kaze sta hoce, al mi ne ide u glavu sto se njegovo vrednuje kad kaze da su Nam i Tan ublehe, Jahic ovakav, Sabrina onakva...
Tan I Nam imaju milijarde dolaza...
Jahic direktor najjace finansijske firme
Sabrina profesorica u Madridu...
A Bosnjo radi 10h za 600-700KM...
I Bosnjo kaze da bi bolje radio bosnjo nego gore navedeni, uspjesni, ljudi....
I Bosnjo kaze da bi bolje radio bosnjo nego gore navedeni, uspjesni, ljudi....
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Pa tebe pitam, ti kritikuješ ljude i smatraš ih nesposobnim. Ko je sposoban?Sanchezhz je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:14Pitaj ValentinaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:10Reci mi ime jednog uspješnog direktora nekog od fudbalskih klubova, a ko bi bio realan da dođe?
-
ajdohordas
- Kontakt:
I sto je najjace to sve kazu dok ispijaju kafu i popunjavaju tiket.Zip je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:17Bosnjo ima pravo da kaze sta hoce, al mi ne ide u glavu sto se njegovo vrednuje kad kaze da su Nam i Tan ublehe, Jahic ovakav, Sabrina onakva...
I Bosnjo kaze da bi bolje radio bosnjo nego gore navedeni, uspjesni, ljudi....![]()
Drugi puta kada se hocete praviti pametni i tjerati nekoga odmah navedite i ime i licnost koja bi bolje radila ovaj posao, a ne samo tjerati i pljuvati jer ste vidjeli da 50% raje to radi.
Oca mi,ne zasluzujemo mi ni premijer ligu igrati a kamo li titule ili neke iskorake.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nikada nije bio direktor ijednog kluba, već predsjednik Radnika. Ta funkcija kod nas nema nikakve operativne i izvršne efekte. Haj dalje.Ado76 je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:16Mladen Krstajic...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:10Reci mi ime jednog uspješnog direktora nekog od fudbalskih klubova, a ko bi bio realan da dođe?
Ko ima iskustva na toj funckiji, ne ko se uci na nama,a takvog treba neko drugi da nadje ne ja.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:18Pa tebe pitam, ti kritikuješ ljude i smatraš ih nesposobnim. Ko je sposoban?Sanchezhz je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:14Pitaj ValentinaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:10
Reci mi ime jednog uspješnog direktora nekog od fudbalskih klubova, a ko bi bio realan da dođe?
Dok popunjava tiket, razmislja da li da odigra najmanje kvote i uplati 2KM ili da odigra jace kvota i uplati 1KM i ima da kupi u pekari kiflu sa vislom...ajdohordas je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:20I sto je najjace to sve kazu dok ispijaju kafu i popunjavaju tiket.Zip je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:17Bosnjo ima pravo da kaze sta hoce, al mi ne ide u glavu sto se njegovo vrednuje kad kaze da su Nam i Tan ublehe, Jahic ovakav, Sabrina onakva...
I Bosnjo kaze da bi bolje radio bosnjo nego gore navedeni, uspjesni, ljudi....![]()
Drugi puta kada se hocete praviti pametni i tjerati nekoga odmah navedite i ime i licnost koja bi bolje radila ovaj posao, a ne samo tjerati i pljuvati jer ste vidjeli da 50% raje to radi.
Oca mi,ne zasluzujemo mi ni premijer ligu igrati a kamo li titule ili neke iskorake.
Ja govorim da je sposoban i realno da se moze dovesti, a ti ako se bas moras uhvatiti za funkciju, a ne sposobnost covjeka,to je tvoj problem.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:22Nikada nije bio direktor ijednog kluba, već predsjednik Radnika. Ta funkcija kod nas nema nikakve operativne i izvršne efekte. Haj dalje.Ado76 je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:16Mladen Krstajic...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:10
Pricamo o sposobnim i realnim, a ne sta je bio
Svi u napad jedan je Hase!!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo je novi sistem, more ljudi je produžilo pred Celtic.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Prije bih ga doveo kao sportskog direktora zbog njegove karijere i poznanstava u svijetu fudbala. Za iskustvo i struku se slažem s tobom, a da je realan, nije. To što je bio u Radniku je romantika i on je dao puno više njima nego oni njemu.
A ovi uhljupi što ti sad baljezgaju po upravi, za njega bi našli negdje sliku i video s 3 prsta kako pjeva kosovske pjesme i ćerali ga od prvog dana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.