Imas li ti kakav posaoGOAT je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:41Moj jarane,ja pratim po cjelu noc NBA i onda tenis do 13-14 pa odspavam 4-5 sati i opet tako.Sva sreca pa ne gledam taj rukomet.Unofficialpage je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:32Večeras odmah poslije rukometa treba ići spavati i naviti alarm u 3 jer nema smisla ovo propustiti, brutalni mečevi.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
kako lose servira 
Ne sjećam se kad je zadnji put ovako loše servirao. Ni ono na USO kad su ga zezala ledja nije bilo ovoliko loše.
S ovim servisom Novak će ga šprdat.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Gaming klub al ja zovem igraonica.Otoka.
Ova Fuksa se ne moze gledat majke mi.Nmg da vjerujem da je ovaj lik dosao do ovdje.
23
a ne znam ima negdje problem sa ovim servisom,jer je nemoguce da je ovako mlak ...ne znam sta ali nesto mora uraditi po tom pitau ,ima jos jedan mec do Novaka ....servis mora 70 % bolji biti da se ima bilo kakva sansa u tom mecu ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Igra na tudji servis bombona
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
tu je dosta podigao nivo,ritern mada pomaze mu i ovaj kloc,nema mozga ni malo ...ne znam jedino se mopzemo nadati da ce dici nivo do Novaka...sta ces mozemo se samo nadati
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
MOZETE SE SAMO NAKACIT NA KARDANdelinjo je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:57tu je dosta podigao nivo,ritern mada pomaze mu i ovaj kloc,nema mozga ni malo ...ne znam jedino se mopzemo nadati da ce dici nivo do Novaka...sta ces mozemo se samo nadati![]()
23
suti ,nada zadnja umire ,da je bar Rafa u ovom dijelu zrijeba on bi se sam dobio ...ali jbg ne moze se sve otvoriti
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
I tako Federer korača ka polufinalu Grand Slama bez meča protiv nekog među 40 na ATP listi. 
da malo zakuham...jos 3 meca do titule 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne vidim da se žalio ko na Rafin 2017 USO i Anderson kao najbolje rangirani protivnik na cijelom turniru, desi se, nije on birao da mu Dimitrov, Shapo, Berettini i kompanija ispadne, ustvari gori mu je Millman i Sandgren nego ijedan od ovih gore nabrojanih, teži mečevi zasigurno protiv ovih drvosječa.
Millman i Sandgren opasniji protivnici od TOP10 igrača Shapovalova, Dimitrova i Berettinija.
Amin.
Amin.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Berretini mu je opasan koliko i ti ...ili da ti prevedem opasniji mu je Mirza Basic od njega....jbg desava se i to ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Svakako da će mu koristiti. Kad (ako) dođe do meča sa Novakom, 99% sam siguran da će to bit onaj pravi Roger.
I u Londonu je izgledao relativno slab do meca sa Novakom pa je raznio Novaka. Ne kazem da ce dobiti, al ne sumnjam da ce za taj mec ako do njega dodje i Roger dignuti svoju igru na dosta, dosta visi nivo i da cemo gledati zanimljiv mec.
Nole jednostavno ne smije ovaj GS ispustiti iz ruku i sansu da dodje na - 2 od Rafe i - 3 od Feda.
Nole jednostavno ne smije ovaj GS ispustiti iz ruku i sansu da dodje na - 2 od Rafe i - 3 od Feda.
⚽FK Garaže⚽
Dignut ce on nivo sigurno ako dodje do njega, medjutim kako igra u ovim prvim kolima morat ce to bit nekih sto nivoa ako se hoce cemu nadat
Ja ne znam kako njega ljudi ozbiljno ubacuju u neke rasprave kad su ozbiljniji turniri u pitanju.
23
jer ljudi ne prate tenis,ukljuce se kad je neki GS...pogledaju listu i na osnou toga zakljucuju ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.