FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nastrojeni
Hipe je bio, dosli novi, ocekujes nesto, po meni losi bili. Sad nisu losi, vidjeh da ne znam i sutim. Imas Bezideju koji namjerno pljuje Krpica a itekako ce se osjetit njegovo odsustvo, hem ga prodali za fine pare, najbolji strijelac lige.
Hipe je bio, dosli novi, ocekujes nesto, po meni losi bili. Sad nisu losi, vidjeh da ne znam i sutim. Imas Bezideju koji namjerno pljuje Krpica a itekako ce se osjetit njegovo odsustvo, hem ga prodali za fine pare, najbolji strijelac lige.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Mehmed odlično uspori/ubrza igru kada je potrebno, kad god nije igrao imali smo problema na tom polju.
Irfo, kazeš da je Subašić veliki potencijal na krilu. Ja mislim da je veliki potencijal, ali da je malo prespor za krilo. Bar mi je tako djelovao sa istoka kad je igrao na desnom krilu, mislim da smo protiv Veleža igrali.
Irfo, kazeš da je Subašić veliki potencijal na krilu. Ja mislim da je veliki potencijal, ali da je malo prespor za krilo. Bar mi je tako djelovao sa istoka kad je igrao na desnom krilu, mislim da smo protiv Veleža igrali.
Jeste on originalno ofanzivni veznjak, ali ga guramo na krilo jer nece nikad sansu dobit pored Stile. A sto se tice brzine, mislim da ima dovoljno dobru tehniku, dribling i sut da mu brzina i nece predstavljat toliki problem, svakako ima par kila viska i kad ga dotjeraju sto se toga tice popravit ce i brzinu, slican igrac Zakaricu rekao bih, a mogao bi ponesto i naucit od njegdrzgemboadislic je napisao/la: ↑26 jan 2020, 14:29Mehmed odlično uspori/ubrza igru kada je potrebno, kad god nije igrao imali smo problema na tom polju.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Nastrojeni
- Kontakt:

Ne znam šta je fora sad sa tim vađenjem postova, ja prvi nisam bio nešto impresioniran dolaskom Alispahića. Ali zato i jesam na forumu gdje trućkam kao 99% vas iz prizme navijača a ne sjedim negdje na klupi kao profesionalni trener. Ohanite.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pisao sam i ja svasta. Nekad iz ljutnje, nekad iz neznanja. Ima vala svako postove koji se razlikuju od sadasnjeg misljenja.
Znao sam nekad losije npr. pisati o Krpicu, a sad mi fakat zao sto je otisao i sto nece biti tu sa nama.
Znao sam nekad losije npr. pisati o Krpicu, a sad mi fakat zao sto je otisao i sto nece biti tu sa nama.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Slažemo se da ima par kila viška. Nek malo pokupi od Štile, malo od Zakarića i to je to.irfo je napisao/la: ↑26 jan 2020, 14:32Jeste on originalno ofanzivni veznjak, ali ga guramo na krilo jer nece nikad sansu dobit pored Stile. A sto se tice brzine, mislim da ima dovoljno dobru tehniku, dribling i sut da mu brzina i nece predstavljat toliki problem, svakako ima par kila viska i kad ga dotjeraju sto se toga tice popravit ce i brzinu, slican igrac Zakaricu rekao bih, a mogao bi ponesto i naucit od njegdrzgemboadislic je napisao/la: ↑26 jan 2020, 14:29Mehmed odlično uspori/ubrza igru kada je potrebno, kad god nije igrao imali smo problema na tom polju.
Irfo, kazeš da je Subašić veliki potencijal na krilu. Ja mislim da je veliki potencijal, ali da je malo prespor za krilo. Bar mi je tako djelovao sa istoka kad je igrao na desnom krilu, mislim da smo protiv Veleža igrali.![]()
Joj kad bi uzeli ove dvije tekme u gostima, garantujem da bi se trazila karta vise za prvu na Grbavici 

Zeljkovic potpisao za Celik i igra desnog beka.
Blazevica nema na mapi, a takodjer igra desnog beka.

Blazevica nema na mapi, a takodjer igra desnog beka.

Tako jeNastrojeni je napisao/la: ↑26 jan 2020, 14:34svi znaju gledat fudbal, samo ga mnogi ne kontaju. Tako i bezideja
![]()
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- MocMahale444
90% navijaca je pisalo da Meša nije pojacanje bio.
Istini za volju on zna lopte ali lipsa u 60 minuti.
Mislim da se vise pisalo o njegovoj kondiciji.
Nego Sinisa se mora dohavizati. Njega prelaze kao da nije tu
Nego Sinisa se mora dohavizati. Njega prelaze kao da nije tu

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
A sjecate li se na preporuku kojeg fudbalskog velemajstora je dosao Alispahic?MocMahale444 je napisao/la: ↑26 jan 2020, 15:0090% navijaca je pisalo da Meša nije pojacanje bio.
Nego Sinisa se mora dohavizati. Njega prelaze kao da nije tu![]()
https://sportsport.ba/fudbal/ma-svih-ti ... ilo/308420Koga bi doveo iz Premijer lige u Željezničar da možeš birati u ovom trenutku?
"Mehmeda Alispahića iz FK Sloboda. Sada su nas dobili u Međugorju, igrali smo dva puta po 60 minuta, prvi dio su nas ubili. Bolje rečeno on nas je ubio".
Greatness recognizes greatness

@Osim13 jesi li nam sredio strimove iz Turske? Jel stigla oprema iz Dubaija?
Pisat cemo vam ja i Oske iz Turske sta se desava, skontali smo da nam je to isplativije
A i to samo "velike prilike", mislim da je to korektno. Ipak je 4G skup.
“Sa distance je tukao Zajmović, ali lopta odlazi visoko preko gola čuvara mreže Olimpije iz Ljubljane” 

Mogli bi stavit anketu koji portal prvi objavljuje vijest " Zakaric u Zeljeznicaru" 

"Sa distance je sjajno tukao još sjajniji Zajmović, ali lopta odlazi tik iznad prečke gol Olimpije iz Ljubljane, nije tu bilo ni 2 metra udaljenosti. Vrijedi istaći da puše bura koja ometa protok lopte. Zajmović je jedini koji joj, bar za sada, prkosi. ”
To pokusavas nesto reci ili zaebavas ove portale?

Trenutno korisnika/ca: addebisi, avalPacidoroP, b00t, benko21, bvsic, Google Adsense [Bot], Hrasno15, mamonelafo, PeppermintSA i 153 gosta.