FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kvota na sinana i sportske 1,10
ss.ba 2,35
Avaz 2,70
Klix 3,00
medijski partner 7,10

ss.ba 2,35
Avaz 2,70
Klix 3,00
medijski partner 7,10

Nama su svi vezni igrači dobri tehničari, a imamo ih dosta. Od sviju možeš očekivati da kvalitetno podvali loptu ili je kontroliše. Dado, Meša, Jamak, Štilić, Bojo, Mujezinović, Subašić pa i Mehić koji je igrač tog tipa. I Ramović koji je na papiru još naš igrač ali eto nije više dio ekipe. Da ne spominjem Ermina i Veselog ali eto nabrajam samo DMF/CMF/AMF. Mada će neki reći da nam treba neki vezni drvosječa što svaku tekmu žuti dobije, ali daj nek protivnika našiba pa ne mora ništa uraditi na tekmi. 
Mislim i da Amar više ne preferira klasične destruktivce ala Ćulum i Nyema, fudbal evoluira i hvala bogu da je tako.

Mislim i da Amar više ne preferira klasične destruktivce ala Ćulum i Nyema, fudbal evoluira i hvala bogu da je tako.

Amar je sigurno najmoderniji bh. trener i prati stvari u modernom fudbalu vise nego bilo koji trener u ovoj drzavi, znakovi tog modernog fudbala vec su se vidjeli na jesen a tek ce da se vide na proljecebraco je napisao/la: ↑26 jan 2020, 16:02Nama su svi vezni igrači dobri tehničari, a imamo ih dosta. Od sviju možeš očekivati da kvalitetno podvali loptu ili je kontroliše. Dado, Meša, Jamak, Štilić, Bojo, Mujezinović, Subašić pa i Mehić koji je igrač tog tipa. I Ramović koji je na papiru još naš igrač ali eto nije više dio ekipe. Da ne spominjem Ermina i Veselog ali eto nabrajam samo DMF/CMF/AMF. Mada će neki reći da nam treba neki vezni drvosječa što svaku tekmu žuti dobije, ali daj nek protivnika našiba pa ne mora ništa uraditi na tekmi.
Mislim i da Amar više ne preferira klasične destruktivce ala Ćulum i Nyema, fudbal evoluira i hvala bogu da je tako.![]()
Samo cu reci da su Amar i Klopp iste godine rodjeni, slucajnost ili ne

Zvanicna prva objavljuje
Jok.
Zvanicna je samo uspjela za Krpica i Stilica prva objaviti.
Ja mislim da se nigdje nije spominjao Krpic u smislu da ce za nas potpisati i odjednom udjem na fb zvanicna stavlja sliku njega na ljekarskim pregledima. Bilo price tad ode u Zrinjski.
Zvanicna je samo uspjela za Krpica i Stilica prva objaviti.

Ja mislim da se nigdje nije spominjao Krpic u smislu da ce za nas potpisati i odjednom udjem na fb zvanicna stavlja sliku njega na ljekarskim pregledima. Bilo price tad ode u Zrinjski.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Forum i jeste za ove stvari pa zelio bih da cujem misljenje vas iskusnij'.
Prvo,svi mi znamo sta znaci Zakaric za nasu ligu,i koji timovi ga mogu dovesti,ja iskreno mislim da mi trenutno nismo u mogucnosti da dovedemo Gorana.Mi imamo trenutno tri "kapitalca" za Ermina znam da ima oko 15k KM,Stila i ako ima manje a tesko da ima nije velika razlika,Jovanovic isto je tako na dobroj plati(pa covjek je igrao za 700k eura godisnje u Aziji)(110 hiljada km na mj)sto ja za nasu ligu nenormalno,naravno to jest Kina i sve je preplaceno kod njih sto se tice fudbala,ali opet...i to njegov ugovor dokazuje na 6mj,ili ce ici dok malo ga upozna Europa/vrati formu,ili smo jednostavno ilimitarni samo da ga placamo 6mj a ni sam ne znam na koji nacin..Jos sada i Veseli ide gore vise s platom,Kemi ce se isto povecati,Pavic isto ako bude produzio,Veci istice ugovor,Dado,Mesa...
Jedan Asim Zec je imamo 5,5k km platu,znaci to ispada kao i neki prosjecna plata oko 7-8k km,imas 25 igraca od toga 6 mladi,znaci oko 200 000 km svaki mjesce+bonusi.
Mozemo mi pricati sta hocemo i ja bi i Zakarica,Tinu,Zukanovica ali po meni to nije realno.
Sada svaka organizacija utakmice bukvalno pojede doprinos od karata,ovo sam cuo ne znam je li istina,ali da hitna pomoc za jednu utakmicu kosta oko 6 000km?mup i osiguranje isto,plus sturja,reflektori,tako da ako je to istina prihodi od karata taman kostaju jednu utkamicu.
Antalija,Medjugorije pripreme i to kosta,Europu nismo igrali,naravno Amar je govorio da nam je Europa vrlo mali procenat budjeta ali opet..
Vidim cesto se svadjate kasni plata,ne kasni i to,ja sam cuo da je kasnila bila i da su isplatili dvije pred gostovanje slobodi.Strah me nekako za ovu sezonu ako dovedemo Zkarica, i jos par pojacanja(koja su nam stvarna neophodna) da se "ne ugusimo"na kraju ako kojim slucajem nista ne osvojim,pa da ne bude svak' na svoju stranu,ovaj hoce iz kluba,hoce i ovaj
Zanima me neko misljene vas s foruma,jer cesto vidim stize ovaj stizie onaj(prejaka imena za nasu ligu realno) pa eto...
Prvo,svi mi znamo sta znaci Zakaric za nasu ligu,i koji timovi ga mogu dovesti,ja iskreno mislim da mi trenutno nismo u mogucnosti da dovedemo Gorana.Mi imamo trenutno tri "kapitalca" za Ermina znam da ima oko 15k KM,Stila i ako ima manje a tesko da ima nije velika razlika,Jovanovic isto je tako na dobroj plati(pa covjek je igrao za 700k eura godisnje u Aziji)(110 hiljada km na mj)sto ja za nasu ligu nenormalno,naravno to jest Kina i sve je preplaceno kod njih sto se tice fudbala,ali opet...i to njegov ugovor dokazuje na 6mj,ili ce ici dok malo ga upozna Europa/vrati formu,ili smo jednostavno ilimitarni samo da ga placamo 6mj a ni sam ne znam na koji nacin..Jos sada i Veseli ide gore vise s platom,Kemi ce se isto povecati,Pavic isto ako bude produzio,Veci istice ugovor,Dado,Mesa...
Jedan Asim Zec je imamo 5,5k km platu,znaci to ispada kao i neki prosjecna plata oko 7-8k km,imas 25 igraca od toga 6 mladi,znaci oko 200 000 km svaki mjesce+bonusi.
Mozemo mi pricati sta hocemo i ja bi i Zakarica,Tinu,Zukanovica ali po meni to nije realno.
Sada svaka organizacija utakmice bukvalno pojede doprinos od karata,ovo sam cuo ne znam je li istina,ali da hitna pomoc za jednu utakmicu kosta oko 6 000km?mup i osiguranje isto,plus sturja,reflektori,tako da ako je to istina prihodi od karata taman kostaju jednu utkamicu.
Antalija,Medjugorije pripreme i to kosta,Europu nismo igrali,naravno Amar je govorio da nam je Europa vrlo mali procenat budjeta ali opet..
Vidim cesto se svadjate kasni plata,ne kasni i to,ja sam cuo da je kasnila bila i da su isplatili dvije pred gostovanje slobodi.Strah me nekako za ovu sezonu ako dovedemo Zkarica, i jos par pojacanja(koja su nam stvarna neophodna) da se "ne ugusimo"na kraju ako kojim slucajem nista ne osvojim,pa da ne bude svak' na svoju stranu,ovaj hoce iz kluba,hoce i ovaj
Zanima me neko misljene vas s foruma,jer cesto vidim stize ovaj stizie onaj(prejaka imena za nasu ligu realno) pa eto...
U klubu znaju da li mogu ili ne dovesti jos nekog dobrog igraca sa dobrom platom. Ako mi govorimo ovdje daj Zakarica, daj onog ne znaci da moraju i da ce dovesti tog igraca.
Da puleni nisu zadovoljni sa uslovima ne bi ostali u klubu to je sigurno. Bilo bi nam ko Celiku da tuze ili ko Slobodi da strajkuju. Nasi to nista ne radi znaci da su zadovoljni i da su im uslovi ok. Opet kazem u klubu ce procijeniti mogu li dovesti ili ne. Svakako bolje ne dovoditi ako se nema mogucnosti isplatiti. Dzaba dugove nabijati.
Da puleni nisu zadovoljni sa uslovima ne bi ostali u klubu to je sigurno. Bilo bi nam ko Celiku da tuze ili ko Slobodi da strajkuju. Nasi to nista ne radi znaci da su zadovoljni i da su im uslovi ok. Opet kazem u klubu ce procijeniti mogu li dovesti ili ne. Svakako bolje ne dovoditi ako se nema mogucnosti isplatiti. Dzaba dugove nabijati.
Ja mislim druze da je upravo to i problem,da nama fali taj jedan razbija(destruktivac)pogledaj malo najbolje ekipe svijeta(Liverpool Fabinho,Reacl Casemiro,Barcelona Vidal,Man City Rodri-Fernadinho,Bayern Martinez,Juventus Mtudi) nama to fali,kod nas nema ko da uklize da se pocupa,cuje je mali Osmanovic to super radio u drugom poluvermenu i odma smo Sirokom razbili protok igre kroz sredinu.Naravno svako nek misli sta zeli ali nama bi sad legao igrac kao sto je Adukor,Samir Zeljkovic,Zlomislic da podzi Stilu i Dadu/Mesu,jer sigurno kreativici nece trcati za protivnikom da mu sprijece kontru,ali eto....braco je napisao/la: ↑26 jan 2020, 16:02Nama su svi vezni igrači dobri tehničari, a imamo ih dosta. Od sviju možeš očekivati da kvalitetno podvali loptu ili je kontroliše. Dado, Meša, Jamak, Štilić, Bojo, Mujezinović, Subašić pa i Mehić koji je igrač tog tipa. I Ramović koji je na papiru još naš igrač ali eto nije više dio ekipe. Da ne spominjem Ermina i Veselog ali eto nabrajam samo DMF/CMF/AMF. Mada će neki reći da nam treba neki vezni drvosječa što svaku tekmu žuti dobije, ali daj nek protivnika našiba pa ne mora ništa uraditi na tekmi.
Mislim i da Amar više ne preferira klasične destruktivce ala Ćulum i Nyema, fudbal evoluira i hvala bogu da je tako.![]()
- Nastrojeni
- Kontakt:
Trebo je opet pričat sa šefom, ne znam je li...
Mene nervira kad zvanicna objavi u vidu nekog videa ili tako neceg slicnog tj. ne otkrije odmah ko je, ali portali se prave pametni i oni napisu odmah sve. Brate, da je htjela zvanicna da se zna odmah objavili bi odmah.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.