Sad se praljkovace piju

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ma nisu to Hrvati sigurno, to su ti ovi naši kompleksaši iz Hercegovine, zna se koja je hrvatska zastavaElCartel11 je napisao/la: ↑26 jan 2020, 18:05Mozda bi i navijao za Hrvate da se neprave budale sa onim zastavama tzv. Herceg-Bosne.
A opet će raja da podržava "susjede" a ti isti negiraju suverenitet tvoje države.... Znam ja nas, yebo ti nasElCartel11 je napisao/la: ↑26 jan 2020, 18:05Mozda bi i navijao za Hrvate da se neprave budale sa onim zastavama tzv. Herceg-Bosne.
On je postao izdajnik, i to davno nekada.
Meni ne smeta uspjeh Hrvatske, ni slavlje domacih katolika. Nego svrsavanje balija na njihove uspjehe.
Nek je kuci u Mostar ponese.
To ti je kada izgubiš lični identitet i državu.Antipolitika3 je napisao/la: ↑26 jan 2020, 18:06Sutra u hercegovackom gradu Mostaru lijepo docekati momke kako dolikuje srebrenim momcima koji su ostavili srce na terenu u svakoj utakmici i pokazali kako se igra srcem za svoju reprezentaciju.
Nema kise po prognozi pa ce biti lijep spektakl i u Zagrebu i Mostaru![]()
Ovaj gif je slika i prilika Croata iz Hercegovine. Ne znaju ni oni gdje bi, ni desno ni lijevo, yebu ih na obje strane.
Između svršavanja i simpatiziranja postoji jasna granica.
Ti sa ostalih 9 profila.bosanskazvijer je napisao/la: ↑26 jan 2020, 18:10Iako sam navijao za susjede, ipak sam jos prije 15 dana u anketi ovdje (nakon 1-2 tekme u prvoj grupi) glasao da Spanija osvaja turnir!
Volio bih znati ko su bili ostalih 9 istomisljenika iz ankete od 102 glasa ukupno.![]()
![]()
![]()
Taj sambosanskazvijer je napisao/la: ↑26 jan 2020, 18:10Volio bih znati ko su bili ostalih 9 istomisljenika iz ankete od 102 glasa ukupno.![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.