Cekaj on je sandzaklijski fgr ? O yebem ti zivot dragi. Pa bruka i sramota.
Evropsko prvenstvo u rukometu - Austrija, Norveška i Švedska 2020.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Evropsko prvenstvo u rukometu - Austrija, Norveška i Švedska 2020.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Otkada znam za sebe hrvatima pogtovo na euru u finalima je uvijek falilo ono nesto malo da budu prvaci a to malo je neki smislen takticki savjet selektora u bitnim trenutcima ono sto je Onesta bio. Onaj klaun nista drugo ne zna osim da yebe majke sudijama, i govori ginite na terenu idite glavom, bacajte se itd itd..
Standardno Bosnjo ismijava necije srebro i veliki uspjeh, nema nas na mapi u svijetu sporta i jos likujemo jer je neko bio jadan srebreni umjesto u misije rupe da se sakrijemo.
Standardno Bosnjo ismijava necije srebro i veliki uspjeh, nema nas na mapi u svijetu sporta i jos likujemo jer je neko bio jadan srebreni umjesto u misije rupe da se sakrijemo.
Više bude tužno, a to su obično u pitanju balavci koji se pozivaju na rat i prošlost.
Hormoni su zajebana stvar.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 26 jan 2020, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- robertkosar
- Kontakt:
Oce kako nece povedi taj jad i cemer od navijaca sa sigavice

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ne znaju oni kakav je osjećaj kad Teletović trpa Litvance na Eurobasketu. Tišma, tišma
"We need to suffer. And we need to fight."
Cuj taktika?pa oni igraju na "junacko srce" ,taktika ne trebajapa je napisao/la: ↑26 jan 2020, 18:33Otkada znam za sebe hrvatima pogtovo na euru u finalima je uvijek falilo ono nesto malo da budu prvaci a to malo je neki smislen takticki savjet selektora u bitnim trenutcima ono sto je Onesta bio. Onaj klaun nista drugo ne zna osim da yebe majke sudijama, i govori ginite na terenu idite glavom, bacajte se itd itd..

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- ASD
- Kontakt:
Daleko je Lino od klauna. Doveo ih je do finala kad to mnogi nisu očekivali. Zna lik motivisati.
Tako je, offtopicarimo, ali je tako! I opet kazem, na sve 3 strane!
Ne zna hrvat kakav je osjećaj kad ubaciš lika koji nema pravo nastupa na teren i syebeš sebi sve što si izgradio role
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mi ovo makar ne bi izgubili na psihu nego na kvalitet. he he
"We need to suffer. And we need to fight."
Ne znaju ni kakav je osjećaj igrat historijske utakmice svake godine.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 26 jan 2020, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Bolan mi se nedavno raspravljamo jel' veći uspjeh Džumhurovo 23. mjesto na ATP listi ili Tukino srebro u Dohi, a ovi ismijavaju finalistu EP u rukometu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
igor kOračić
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Sta zna hrvat kako je kad nemas printer u dvorani pa moras po obliznjim knjizarama kopirat
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Antipolitika3
- Kontakt:
Crnjak zesci

Ali ali Bahi je onda rekao delegat da ce biti sve ok

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- ASD
- Kontakt:
- robertkosar
- Kontakt:
Pokazu im Sranjinu sliku i granice banovine i tako ih motivisuSalih1984 je napisao/la: ↑26 jan 2020, 18:34Cuj taktika?pa oni igraju na "junacko srce" ,taktika ne trebajapa je napisao/la: ↑26 jan 2020, 18:33Otkada znam za sebe hrvatima pogtovo na euru u finalima je uvijek falilo ono nesto malo da budu prvaci a to malo je neki smislen takticki savjet selektora u bitnim trenutcima ono sto je Onesta bio. Onaj klaun nista drugo ne zna osim da yebe majke sudijama, i govori ginite na terenu idite glavom, bacajte se itd itd..
Standardno Bosnjo ismijava necije srebro i veliki uspjeh, nema nas na mapi u svijetu sporta i jos likujemo jer je neko bio jadan srebreni umjesto u misije rupe da se sakrijemo.![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Rekli su mu i Grci da jedva čekaju kraj utakmice u 40toj.Antipolitika3 je napisao/la: ↑26 jan 2020, 18:38Crnjak zesci![]()
Ali ali Bahi je onda rekao delegat da ce biti sve ok![]()
Hrvate na aparate

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma treba po sebi pisat i plakat.
Gledam sa jaranom (balija) hrvate na SP, i normalno zna da ne navijam za njih. Okrene mi se i provokativno uputi pitanje "kad će Bosna ovako" ? Vrhunac svega mi.
Igra Srbija, pucaju 4C na sve strane frajer se dere u kaficu ajmo Jugoslavija.
Gledam sa jaranom (balija) hrvate na SP, i normalno zna da ne navijam za njih. Okrene mi se i provokativno uputi pitanje "kad će Bosna ovako" ? Vrhunac svega mi.

Igra Srbija, pucaju 4C na sve strane frajer se dere u kaficu ajmo Jugoslavija.

Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 26 jan 2020, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.