Sounds like excuses
Nije do trenera onaj epski meltdown, sakrivanje itd. MJ rose to the occasion kontas. Necemo mu ostala spominjat, eto Gsw je bio prejak. Desio mu se Dallas, Jordanu nije

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Sounds like excuses
Jarane normalno da svaki fan kosarke cijeni LeBrona, to uopste nije upitno, barem ne meni, covjek je sve sto kazes da jeste. Medjutim ako ga poredis sa MJ ili ga trpas u goat-a, onda uzimas dosta stvari u obzir. MJ bi izgubio svako finale da je odigrao kako je Bron odigro vs Dallas, i to ti je to. Ovom se desilo, a MJ-u se nije moglo desit. To su fakti ispred tebe, nije mu se moglo desit da ima 17 ppg, 18 koliki je vec imao protiv Dallasa u prosjeku za finale.benjo34 je napisao/la: ↑26 jan 2020, 19:24Mislim da nije ni bitno ko je bolji, svejedno su igrali u razlicitim nba epohama, a kao sto vidimo nba iz sezone u sezonu se mijenja itekako, bojim se na gore, zbog ovog nepostojanja odbrana al ajd nije ni bitno, Lebron je neko ko je uradio mnogo za košarku kao što je to uradio MJ, Kobe, Shaq, Duncan, Magic itd itd uvijek ce biti oni koji nekog mrze nekog vole, čovjek je imao maestralnih partija i iako nisam njegov fan, bilo je uživanje gledati ga svih ovih godina kako dominira.
alemsa je napisao/la: ↑26 jan 2020, 19:35Jarane normalno da svaki fan kosarke cijeni LeBrona, to uopste nije upitno, barem ne meni, covjek je sve sto kazes da jeste. Medjutim ako ga poredis sa MJ ili ga trpas u goat-a, onda uzimas dosta stvari u obzir. MJ bi izgubio svako finale da je odigrao kako je Bron odigro vs Dallas, i to ti je to. Ovom se desilo, a MJ-u se nije moglo desit. To su fakti ispred tebe, nije mu se moglo desit da ima 17 ppg, 18 koliki je vec imao protiv Dallasa u prosjeku za finale.benjo34 je napisao/la: ↑26 jan 2020, 19:24Mislim da nije ni bitno ko je bolji, svejedno su igrali u razlicitim nba epohama, a kao sto vidimo nba iz sezone u sezonu se mijenja itekako, bojim se na gore, zbog ovog nepostojanja odbrana al ajd nije ni bitno, Lebron je neko ko je uradio mnogo za košarku kao što je to uradio MJ, Kobe, Shaq, Duncan, Magic itd itd uvijek ce biti oni koji nekog mrze nekog vole, čovjek je imao maestralnih partija i iako nisam njegov fan, bilo je uživanje gledati ga svih ovih godina kako dominira.
Sta Bad Boys rijec je o finalimabombaysaphire je napisao/la: ↑26 jan 2020, 19:58alemsa je napisao/la: ↑26 jan 2020, 19:35Jarane normalno da svaki fan kosarke cijeni LeBrona, to uopste nije upitno, barem ne meni, covjek je sve sto kazes da jeste. Medjutim ako ga poredis sa MJ ili ga trpas u goat-a, onda uzimas dosta stvari u obzir. MJ bi izgubio svako finale da je odigrao kako je Bron odigro vs Dallas, i to ti je to. Ovom se desilo, a MJ-u se nije moglo desit. To su fakti ispred tebe, nije mu se moglo desit da ima 17 ppg, 18 koliki je vec imao protiv Dallasa u prosjeku za finale.benjo34 je napisao/la: ↑26 jan 2020, 19:24Mislim da nije ni bitno ko je bolji, svejedno su igrali u razlicitim nba epohama, a kao sto vidimo nba iz sezone u sezonu se mijenja itekako, bojim se na gore, zbog ovog nepostojanja odbrana al ajd nije ni bitno, Lebron je neko ko je uradio mnogo za košarku kao što je to uradio MJ, Kobe, Shaq, Duncan, Magic itd itd uvijek ce biti oni koji nekog mrze nekog vole, čovjek je imao maestralnih partija i iako nisam njegov fan, bilo je uživanje gledati ga svih ovih godina kako dominira.
Bad Boys ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.