Iz ovog posta zakljucujem da ipak sumnjas u pobjedu Zvereva!bodi123 je napisao/la: ↑26 jan 2020, 20:24Zverev ako ne bude dovoljno agresivan te ako ne bude on taj koji će prvi preuzimati rizik i traziti linije zijan mu je zagarantovan, u to sam uvjeren i to je sigurno ko ponedjeljak sutra.
Pod moranje mu je da počne udarat lopticu jače i rizičnije, Rublo će ga samljet ako bude ko po jajima prebacivao i mazio loptice te čekao greške protivnika, kako to često ima običaj raditi na slemovima, potpuno se pogubi i nema pojma šta treba igrat.
Saša je bolji igrač i ako ispuni ovo što sam iznad naveo trebao bi dobiti. Medjutim, mali milion je upitnika iznad njegove igre i faktora koji mogu sad pa sad okrenut meč u kontra smjeru. Zbog toga i bookiji daju 50-50 šanse. I raspad je itekako moguć, kao i to da ga Rublo raznese jer je ovaj previše pasivan... baš me zanima s kojim će pristupom ući u meč, to mu je od krucijalnog značaja.
Dobio je relativno lagano sva 3 meča i to je znak da mu je baš nezgodan matchup što nije teško zaključit. Servis pravi veliku razliku u korist Zvereva.
Nemoj mi ako ovo, ako ono...
Nadam se da ce neko i poslusati i uzeti lovu, to je grehota ne iskoristiti, kv 2.05-2.10 na 500 maca 1000 dobijes.
Kakav raspad da bude Zvereva protiv Rubleva koji ne lici na sebe kad igra protiv Sasche, jer nema odgovor na njegovu razbijacku igru, ako si gledao medjusobne meceve, jasno se vidi.
Znas da ja gotivim Rubleva otkad ga niko nije gotivio, ali nema on u ovom mecu sta traziti, vjeruj mi na rijec, kakvih 50-50 sanse, samo po kv i ni po cemu vise.