edit;opet Krug i Hornqvist
NHL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- branimir85
- Kontakt:
Re: NHL
I bruinsi i pensi jako nabrijani,trebali bi suci dopustiti jednu kolektivnu tucu.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
Ovi s 2 gola prestigao Super Maria i sad je u Top10 strijelaca svi vremena 
edit:aaa kakav preokret ,u hokeju su cuda jako cesto moguca
edit:aaa kakav preokret ,u hokeju su cuda jako cesto moguca
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Isto smatram. Puno zaluđenika u taj sport. Moram podhitno napraviti profil. Dok traju ove igre mladih.branimir85 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 23:53Da naravno,ne znam jaci forum od HF-a za bilo koji sport,stvarno se moze svasta zanimljivo pronaci i procitati.
- branimir85
- Kontakt:
da samo pratim hokej napravio bi i ja,ali previse sportova me zanima pa je nemoguce da pisem jos i tamoASD je napisao/la: ↑18 jan 2020, 23:54Isto smatram. Puno zaluđenika u taj sport. Moram podhitno napraviti profil. Dok traju ove igre mladih.branimir85 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 23:53Da naravno,ne znam jaci forum od HF-a za bilo koji sport,stvarno se moze svasta zanimljivo pronaci i procitati.![]()
- ASD
- Kontakt:
Danas Rusi razbili Kanadu 6:2.branimir85 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 00:03da samo pratim hokej napravio bi i ja,ali previse sportova me zanima pa je nemoguce da pisem jos i tamoASD je napisao/la: ↑18 jan 2020, 23:54Isto smatram. Puno zaluđenika u taj sport. Moram podhitno napraviti profil. Dok traju ove igre mladih.branimir85 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 23:53
Da naravno,ne znam jaci forum od HF-a za bilo koji sport,stvarno se moze svasta zanimljivo pronaci i procitati.![]()
bas sam mislio da te pitam jesi ista pratio od YOG-a,hokej nisam gledao ali to je nesto bilo 3vs3 s igracima iz razni zemalja,HF odlican jer mozes saznati o nekom klincu koji sad ima 14 god i dolazi iz nekog sela u Finskoj a mogao bi biti velika zvijezda
![]()
USA Finsku 7:5
Još su tu domaćin Švicarska i Danska koja je sve više u ovom sportu.
I ja bih volio neki strani forum koji je sličan ovome. Da postoji više sportova ali nisam vidio ništa slično, a da fercera.
Inače, nisam neki fan tih 3v3.
- branimir85
- Kontakt:
Citao sam da je se igrao 3x3 hokej sad na YOG kao vise neka egzibicija,pa sam pomislio da nema regularnog turnira,a gledao sam skijanje,bitalon,CC s YOG...zapratim, jeli bilo na Olimpik kanalu kao ovi ostali sportovi ili preko streama si gledao.
- ASD
- Kontakt:
Bilo je na olimpik kanalu.branimir85 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 00:44Citao sam da je se igrao 3x3 hokej sad na YOG kao vise neka egzibicija,pa sam pomislio da nema regularnog turnira,a gledao sam skijanje,bitalon,CC s YOG...zapratim, jeli bilo na Olimpik kanalu kao ovi ostali sportovi ili preko streama si gledao.
Ali, zamisli biti među 20-tak odabranih dječaka na ovakvom turniru i predstavljaš Rusiju ili Kanadu. Čuo si o tome samo od oca ili djeda kako su gledali epske dvoboje između tih repki. Srce im je ko Rusija sigurno.
- branimir85
- Kontakt:
Ma hocu da vidim best of 6 ,Kanada,Rusija,USA,Finska,Svedska i Ceska ili nesto slicno jer sigurno do Kine i ZOI nema nista,kako stvari stoje tesko i da tamo vidimo najbolje.
- ASD
- Kontakt:
I ja imam veliku želju da vidim pp u kojem se nalaze Kucherov-Ovechkin-Malkin, može i mali Svechnikov.branimir85 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 01:07Ma hocu da vidim best of 6 ,Kanada,Rusija,USA,Finska,Svedska i Ceska ili nesto slicno jer sigurno do Kine i ZOI nema nista,kako stvari stoje tesko i da tamo vidimo najbolje.
Dodati im Sergachyova od odbrambenih. Gol se ne brani da ne znam šta stoji na drugoj strani.
- branimir85
- Kontakt:
U PO zelim dvoboj Pingvina i Bruinsa,naelektrisani su jedni na druge.
- branimir85
- Kontakt:
Na sto su spali Red Wingsi posljednji par godina,posebno ove sezone kad igraju mozda najgoru sezonu neke momcadi u zadnji 30 god,a ne bas tako davno igralu su Magic man,Zetteberg,Kronwall..
- branimir85
- Kontakt:
Vecina najbolji izbjegava All star,Ovi uvijek bude kaznjen zbog toga ,a ovi drugi vade se na ozljede.Samo sam pogledao kako je Barzal super brz bio i malo zenskog 3na3,cak mogu reci dobra tekma jer se igralo zaprave 
Sijetl Kraken ce se izgleda zvati nova fransiza. Odmah su mi simpaticni, iako nemaju bliskih referenci za to ime al eto, dobro zvuci.
- branimir85
- Kontakt:
Sve sto dolazi iz Seattla valja,od Sonicsa mog omiljenog NBA tima do grunga,valjda ce pri izlasku na led imati neki teski grunge
Crkva Nicka Suzukija prima nove clanove.Bujrum
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.