Nego Zverev bi mogao bas donirati sav novac za Australiju, brat igra kao lud, ne da ni brejk priliku pritivniku
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Bgm Bodi ne bih se slozio da nema snage, vidjecemo kako ce se otvoriti sad 3-ci set, ja sam rekao da ce Kirdzo sig uzeti jedan set, bice ovdje svega, Nick pocinje biti sve sigurniji na svoj servis.
Nego Zverev bi mogao bas donirati sav novac za Australiju, brat igra kao lud, ne da ni brejk priliku pritivniku
Dje je Sefkec da mi objasni kako Kirdzo dobi drugi set sa 40% osvojenih poena na drugu servu 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
bosanskazvijer
Covjek vam rekao istinu da Santiago nema sta vise traziti na GS i odmah ga napadate, a jaran vam...
@darkeru naucnice moj, 83% prvog i Rafa losije odigrao, a Fyrgios jos 15-7 w/uo, pa racunaj...
Znaci nista Kirdzo bolje, samo ovaj gore 
Zverev bolesno ubacuje prvi servis.Nije ni cudo sto mu niko ne moze prici na servisu
- Nail for Real
- Kontakt:
Respect
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
joj a kad mi napisemo Federer lose igra,odmah se jave da nam dokazu da je to do protivnika jer dobro igra...znaci nije do Kyrgiosa nego do Rafe 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
bosanskazvijer
Ajmo Kirdzo uzmi dva seta pa onda mozes i zijanit.Ucini to za kralja Leonidu **** 
Pa vazda je do Rafe nije do protivnika, nije kirdzo bio los u prvom vec je rafa bio odlican, sad se Rafi ne igra trenutno pa zato ovaj dobi set, ha ja
Pa ne očekujem ja od Rogera da se takma za titule, ovo mu je vjerovatno oproštajna sezona, volio bih da pokaže suprotno
Na stranu, ne znači da mislim da ne može uzeti Novaka i kompaniju, nego šanse su relativno male pogotovo na AO, a ne blista iskreno, jedino da se preporodi kao Stan the Babo pa da odradi ovaj AO momački
Na stranu, ne znači da mislim da ne može uzeti Novaka i kompaniju, nego šanse su relativno male pogotovo na AO, a ne blista iskreno, jedino da se preporodi kao Stan the Babo pa da odradi ovaj AO momački
Kad on odluci da je dosta onda ce pobjediti, a do tad pusta malo Nicka da se nada
Zverev brutalno servira
75% ubačenog i 88% osvojenih na prvi... Isnerove brojke
75% ubačenog i 88% osvojenih na prvi... Isnerove brojke
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
bosanskazvijer
Da, faktički muku mučio sa servisom do početka AO, na ATP Cupu je bio užasan
Izgleda da je pritisak bio problem. Sad kad niko od njega ništa ne očekuje igra najbolji slem u karijeri za sad.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zverev napokon igra onako kako se ocekuje od njega i kako moze, nismo dzabe vecina nas ovdje na anketi glasali za njega kao buduceg No1 
-
bosanskazvijer
Lako je biti general poslije bitke, sto bi moj jaran Bodinjo rekao... 

Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 27 jan 2020, 11:05, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.