Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Huska
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Huska » 23 nov 2010, 18:09

Cassano izgleda sigurno napusta Sampu, samo je pitanje dali sada u januaru ili na kraju sezone, jer predsjednik Sapme je rekao da nema sanse da ovaj vise zaigra za njih...tako bi Cassano mogao zavrsiti na sudu sto su i najavili zbog raskida ugovora, pa bi mogao i free preci u bilo koji klub

a kako pisu talijanski mediji vec je sebi kupio vilu i Milanu, pa sad sta to znaci ostaje da vidimo :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 nov 2010, 18:12

Ali su mi razlozi svađe isuviše glupi. Ako sam ja dobro shvatio, predsjednik Sampdorie ga je pozvao na neku gala večer, a ovaj je to odbio i od tog trenutka su počela prepucavanja na relaciji Cassano - Garrone. Najbolje za Sampu je da ga prodaju, nema smisla da mu plaćaju da bude na tribinama. Iako je Antonio poznat kao čovjek koji je sinonim za nedisciplinu, ovdje je podjednako kriv i predsjednik Sampdorie. Pa ne možeš tjerat' čovjeka da dođe tamo gdje ne želi...I to u slobodno vrijeme.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 23 nov 2010, 18:19

poslo ga cassano u **** materinu i **** ga u usta, sasvim dovoljno da ga se protjera iz kluba :lol:
a gotovo je sigurno da ce u inter, osim njih samo je jos napoli zainteresovan jer od ostalih niko ne zeli probleme u svlacionici
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 nov 2010, 18:21

Monolog je napisao/la:Ali su mi razlozi svađe isuviše glupi. Ako sam ja dobro shvatio, predsjednik Sampdorie ga je pozvao na neku gala večer, a ovaj je to odbio i od tog trenutka su počela prepucavanja na relaciji Cassano - Garrone. Najbolje za Sampu je da ga prodaju, nema smisla da mu plaćaju da bude na tribinama. Iako je Antonio poznat kao čovjek koji je sinonim za nedisciplinu, ovdje je podjednako kriv i predsjednik Sampdorie. Pa ne možeš tjerat' čovjeka da dođe tamo gdje ne želi...I to u slobodno vrijeme.

Antonio je odbio da ide na tu veceru,al nakon sto mu je predsjednik reko da mora doc on je pred svim igracima,upravom i jos nekim ljudima reko Garroneu da ide u k...c i jos nesto mu opsovo,sto mu ovaj naravno ne zeli oprostit...po meni Garrone u pravu 100%.

a dobrodoso je u Inter u svakom slucaju...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 nov 2010, 18:22

Cassano je igracina al...jbg,temperament ga je kostao da napravi vise...to svi znaju.

Inace,on je navijac intera..tako da..ako negdje bude isao,izgledno da je to inter.

U JUventusu ga ne zele navijaci,tako da to otpada...mada bi ja volio Alexa da naslijedi
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 nov 2010, 18:23

sarajlija89 je napisao/la:Cassano je igracina al...jbg,temperament ga je kostao da napravi vise...to svi znaju.

Inace,on je navijac intera..tako da..ako negdje bude isao,izgledno da je to inter.

U JUventusu ga ne zele navijaci,tako da to otpada...mada bi ja volio Alexa da naslijedi
slika

ovo mi je na nasem forumu potpis,a dugo mi je i na mobu bila podloga 8-)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 nov 2010, 18:24

Ah, nisam bio upoznat sa tim detaljima. Znam da nije želio ići, ali da je ovako reagov'o, to već nisam. Dobro, brz na jeziku, nije to ništa novo od Cassana, ha ya. Dakako, nisam na njegovoj strani, ali sigurno bi i mnogi drugi igrači sličnog kova ovako burno reagovali na rečenicu:"Moraš doći na večeru". Kočijaško ponašanje Cassana je za svaku osudu, tako da je o istom suvislo i razgovarati. Eh, s obzirom kako se Benitez dobro držao sa Craigom Bellamyjem, pitanje je kako će izdržati sa Cassanom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 nov 2010, 18:26

Gledaj Il Dottorea :mrgreen: 8-) sa Matrixom i Antonijem...prekontroverzni su :mrgreen: fali im Balloteli samo :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 nov 2010, 18:28

sarajlija89 je napisao/la:Gledaj Il Dottorea :mrgreen: 8-) sa Matrixom i Antonijem...prekontroverzni su :mrgreen: fali im Balloteli samo :mrgreen:
hahah,Dottore je kralj,jos navija za Inter...pa kud ces dalje 8-) on jedini uspije ujedini juventine,interiste i sve ostale tifoze u Italiji...a ne fali balonja,da je Milan igro mozda bi i bio :lol:

@monolog

nadam se da Rafa nece imat veze sa Interom do eventualnog dolaska Fantantonia. :mrgreen:

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 23 nov 2010, 18:49

sarajlija89 je napisao/la:Gledaj Il Dottorea :mrgreen: 8-) sa Matrixom i Antonijem...prekontroverzni su :mrgreen: fali im Balloteli samo :mrgreen:
a to je ekipa...evo vec mjesec dva dana Matrix trenira sa kampom, a na njoj broj 99(Cassano)...ono utakmica, a on na klupi u toj kapi...

a siguran sam da bi Cassano odlicno podigao atmosferu u klubu ionako svi teski zajebanti od Maicona, JC, Matrixa jos im samo Arnautovic fali, ali to j opet teska budala...

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 nov 2010, 20:17

evo i na bundesligi sam stavio ovo, al ako neko ne ide tamo da ima i kod "nas"
nije dobro, još dogodine seria a daje 4, a od 2012 vjerovatno 3 kluba u LP ako se nešto drastično ne promjeni
po klubovima
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... f2011.html

svi klubovi zajedno iz pojedinih drž
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... f2011.html

i ukupno pojedini savezi
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2012.html
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 nov 2010, 20:45

Ma dobro je opet...vazno je da i iduce godine imamo 4...tad ce se vratit juventus aBd,mislim na jaki juventus...tako da...i da nas prestignu nece moci dugo...sezona maximalno i to je to...

znaci ipak i iduce 4 imamo...dobro je to 8-) 8-)

to je bitno za Juventus hehe ;)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 24 nov 2010, 21:52

Interista di cuore je napisao/la:
hahah,Dottore je kralj,jos navija za Inter...pa kud ces dalje 8-) on jedini uspije ujedini juventine,interiste i sve ostale tifoze u Italiji...a ne fali balonja,da je Milan igro mozda bi i bio :lol:

@monolog

nadam se da Rafa nece imat veze sa Interom do eventualnog dolaska Fantantonia. :mrgreen:
znal ko za koga Dovi navija? nadam se da je Juventino :D

inace ne znam jel iko cestitao, ali evo da ja cestitam Romanistima na odlicnoj tekmi sinoc.. !
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 nov 2010, 22:03

ma kakav Dovi :mrgreen: ..nije on jos toliko popularan da bi nekog interesovalo za kog navija :mrgreen: mozda za Bolognu,posto je u toj regiji rodjen :lol: 8-)

inace,ne volim ja ni rossija pretjerano..nije sto navija za inter..nego, nikad nisam za njeg navijao...

samo Mad Max 8-) ...za kog cu drugog 8-) 8-)

Mada je Max veliki navijac rome,sto je logicno...rodjen u rimu 8-) al nema to veze... :P

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 24 nov 2010, 23:21

danas su se igrale utakmice kupa
Udinese 2 - 1 Lecce 79' Corradi, 120' Floro Flores ; 18' Chevanton
Genoa 3 - 1 Vicenza 88',93' L. Toni, 97' Destro ; 63' Salifu
a sutra se igraju tekne
Lazio - Albinoleffe
Cagliari - Bologna
Catania - Brescia
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 24 nov 2010, 23:22

eto konacno da jednom i svi talijani dobiju u LP :D ...jos da je lyon zajebo schalke eh to bi bilo pravo...

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 25 nov 2010, 01:38

Bravo "Tale" moje 8-) :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 nov 2010, 10:32

ma liga prvaka nikad nije ni bila problem, al kup uefa-europa liga je druga priča, pa jedan empoli je tu igrao sa rezerva, a ovi sadašnji palermo, sampa, napoli takođe, jedino me juve čudi oni su se trebali i s drugim timom prošetati grupom, a ne nerješeno sa red bulovima i poznanjima
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 25 nov 2010, 13:57

tony-mortale je napisao/la:ma liga prvaka nikad nije ni bila problem, al kup uefa-europa liga je druga priča, pa jedan empoli je tu igrao sa rezerva, a ovi sadašnji palermo, sampa, napoli takođe, jedino me juve čudi oni su se trebali i s drugim timom prošetati grupom, a ne nerješeno sa red bulovima i poznanjima
Sta kao za te klubove Evropa liga nije dostojna :lol: svi znamo da ta prica sa rezervama nije tacna ,istina je da u nekim tekmama svi jaci klubovi izvode sarene sastave ali u vecini utakmica pogotovo knock out faze se igra u najjacem sastavu . Kada su osvajali jedan Inter ili Juve Kup Uefa ne vidim razloga da ti kvaziklubovi ne shvate najozbiljnije Evropa ligu !
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 25 nov 2010, 14:29

izgleda da ce Cassano doci u Inter , po meni prava stvar , momak je fenomenalan igrac i to ce sigurno i pokazati svojim igrama

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.